Bu da 10 dakka sonraki hali : http://i.hizliresim.com/n5bqzV.jpg
Çamaşır suyu dişleri de beyazlatır mı?
Bu da 10 dakka sonraki hali : http://i.hizliresim.com/n5bqzV.jpg
kulak copu agzi asagi tut sonra her yapmada agzi bol su ile calkala para verdim temizlettim bir hafta sonra yine sari dile deymiyor burundan cok nefes alma hic koku yokbembeyaz cok fazla dagitarak surme
Sonra cok cekiceksin o disden nerene vurduysan camasir susunu. Annem sürdü kücüktüm bilsem yaptirmazdim. Zarsrli camasir suyu su an hep kitiliyor kücük kücük ve eskisinden beter oldu
Kiriliyor*.. kulap cöpüyle surmusdu. Sakin kimse yapmasin
bende kulak çöpüyle sürdüm kararırmı dersin?
O yer kiriliyor benim kac defa disciye gittim yaptirdim
kırılıyor demek istiyorsunu yani? Benim dişin birisi porselen diğerleri de çay sigara derken simsiyah oldu. Normalde günlük fırçalarım yani sararma yok ama kararma vardı biraz beyazlattı. Devam etme mi diyosun?
Etme tabiki zaman gectikce daha cok cürütür zararli camasir suyu icsen ölürsün. Disini öldürüyordun beter oluyor. Simdiki aklim olsa yaptirmazdim anneme allahtan az bir defa yaptiydi dahada yaotirmamisdim
napim bende şeytana uydum bir kere ama bir daha yapmam. dişlerime çok özen gösteriyorum buna rağmen simsiyah olmasını hazmedemedim. resimde görmüşsün belki 5 dakikalık bir uğraşa rağmen baya temizlendi. yine de bundan sonra uzak dururum uyarıların için teşekkür ettim.
Neysee bida yapma ama cok zararli
Öyle olmaz bu araç pasta cila makineleri var. Ona böyle iyice yedir kezzabı sonra makineyle fırçala dişleri.
Abi ne manyak insansın ya.
kardeş dişçi 300 lira isteyince gittim çamaşır suyu aldım napim :D
şaka maka bir yana bir kere denedim beyazlattı ama arkadaşlar çok aşınma yapıyor dedi bir daha denemeyiz resimlere farkı gördün mü?
kardeşim dişimde kararma var sararma yok şimdi göstereceğim resimle anlarsın iyice normal diş fırçalamazsan sarı sarımtrak bir renge girer benimkiler direkt olarak zift gibi kararıyor.
https://i.hizliresim.com/A0OjVq.jpg
O sigaradan. Diş taşlarını temizlet kendine geliyor bende çektim o sorunu 6 ayda bir gidip temizletmen lazım yoksa çok sıkıntı yaratır diş kayıplarına yol açar. Doktorun sana söylediği fiyat gayet normal bence. Zaten onu 2 3 seferde falan veriyorsun. Sağlığın için mecbursun.
İçinde HCI var aşındırıcı aşındırır temizledi sanarsın..
yok yav deme hacı :(
ardından hemen dişmacunuyla üstünden geçtim yine sıkıntı yapar mı?
Camasir suyunda neden hcl olsun. Hcl tuz ruhudur. Camasir suyu tuz ruhuyla tepkime verir. Yani camasir suunda hcl bulunmaz.
@Tarrascarex evet öyleymiş
Cevap
5Cevap
Yok tuz ruhu birebir ama
l*n sakın ha inanan filan çıkar dediğime aman diyim :D yapmayın :D
Rahmetlinin disleri inci gibi parlakti.. Haklarinizi helal ediyormusunuz?
sıkıntı yok kardeşim rahat ol :)
Hadi be inanmam:):) delimisin olmedinmi:)
valla şu an için öyle bir belirti yok :D
Ciğerleride temizliyormuş ;D
bendeki çiğerleri vidanjör bile temizleyemez :D
Doktora temizletsen daha mantikli sanki abicim
abim hem sigortam yok hemde param devlet yasa çıkarmış kendi ssk nı kendin öde diye eski tarihli borçla 1200 lira borcum var nasıl ödeyecem? benim de aklıma bu geldi.
kadın olmak daha zor :) ssk ve askerlik boynumuzun borcudur. Kadının zorluklarını iyi bilirim. Bugünler gelir geçer elbet.
saygımız sonsuz :D
çamaşır suyu+wc fırçası=inci gibi dişler :)
çamaşır suyu + kulak çöpü = eskisinden daha iyi :D
2 resim koydum arada çok azda olsa fark var. Benim sorunum sarı dişler değil. Dişlerim ufak ufak siyahlaşmaya başladı zamanla heryere yayıldı. Neden böyle oldu anlamadım.
Tuz ruhu daha iyi beyazlatır.
Gargaramı yapıyon ağzına alıp :D
hayır temiz bir kulak çöpüyle karar ma gördüğüm yerlere sürdüm kısa süreliğine sonra ağzımı çalkaladım. ağzımda hala acı bir tat var ama geçer heralde :D
isteyen olursa resim koyarım önceki hali sonraki hali diye
Ciddimisin yoksa şakamı yapıyosun
vallahi şaka yapmıyorum
Kafayı yemişin sen yutkunursan sonucunu biliyorsun dimi
diş macunuyla üstünden geçtim çamaşır suyu sürdükten sonra an itibariyle ağzımda ne kokusu ne tadı var.
Hiç kimya dersi görmedinmi çamaşır suyunun asitlere girer yarın öbür gün takma diş kullandığında denemezsin birdaha :)
kimya dersi gördükte ne oldu kimin aklında ne kaldı ben sozelciyim. 5 dakka sürdüm çektim sonrada yıkadım bişey olacağını sanmıyorum inşallahta olmaz.
Felaket tellalı seni :D
Çamaşır suyunun pH 12.5 dir oda dişlerinizi kum gibi yapması için yeterli :D
acımasız olma şimdi bu kadar kum gibi kum gibi deyip geçme :D
Valla bizde bir laf vardır ilk elin günahı olmaz diye bizde yaptık bakalım
Çürüyip döküldüğü zaman anlarsın azcık mantıklı düşün asit özelliği olan bir madde insanda uygulanırmı birde dişlere yapmışınız bu olayı tekrarlarsanız 2 aya kalmaz takma dişle dolaşırsınız :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar