1+1 evde yagli radyator mu yoksa klima mi?
Radyator 3 kademeli 2. kademede orta termostatta kullansak ve 12.000btu klimayi da 26 derecede 2 kademe fanda calistirsak sizce hangisi daha ekonomik olur? Gunde 8 saat calistirdigimizi dusunelim. Isitilacak alan 25 m².
Radyator 3 kademeli 2. kademede orta termostatta kullansak ve 12.000btu klimayi da 26 derecede 2 kademe fanda calistirsak sizce hangisi daha ekonomik olur? Gunde 8 saat calistirdigimizi dusunelim. Isitilacak alan 25 m².
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ev 1+1 ve 25 metre kare en tasarruflu olanı tabiiki de klima
Ama klimayi 4 5 gun calistirdim elektrik faturasi 2 katina cikmis hemen😥
Klimanın modeli eski mi eve uygun olup almadığı 25 metre kare ev için soğutma 12.000 btu yeterli olurken ısıtmaya geçtiğinde yetersiz kalıyor
Yok yeni klima eski model degil a++ enerji sinifinda ama havayi kurutuyo ustelik pek sevmedim
O zaman diğerini dene aradaki farka bak ona göre karar verirsin
11 dilimli yagli radyator 25 metrekareye yetiyo simdilik... tshirtle gezcek kadar sicak yapmiyo tabi ama iyi bence klimaya gore
Memnunsan bunu kullan daha güzel şort tişört gezeyim diyorsan zaten direk doğalgaz kombi diyeceğim
Onlar yok bununla devam.. bi de annemlere almistim inidirimde diye. Biz istemiyoz dediler onu da yatak odasinda kullanirim en dusuk ayarda :d
Ooo ikitane varmış bide Ohh miss :) aynen yatak odasını en düşük seviyede tutman lazım
Yakin zamanda tasinirsam belki 2 tane olmasi isime yarayabilir daha buyuk bi eve gecme durumum var cunku orada da kullanirim🤗
Ceyiz diye tabak canak alcaklarina radyator alsalar keske :D
Ne güzel işte öhö değilse bir masraf tan kurtulmuş olursun :)
Her odaya bi radyatör :)
Mantikli de mi kalorifersiz evde bu daha ucuz olur hem
Evet ama bu seferde elektrik sarfiyatı çok olacak gerçi kullanmadığın odayı kapalı tutarsın
Bu isitma isine mantikli ve ekonomik cozum neden yok ya. Uzuluyom.
Isı pompası diye bişi var daha ekonomik olduğundan bahsediyor bir araştır istersen
Onlar 200bin falan
Yok artık 200bin vay canına o kadar olabileceğini düşünmedim açıkçası
en iyisi radyatör yine :)
doğalgaz eğer yoksa klima daha ekonomik
Klima havayi kurutuyo ben isinamiyom sahsen, radyator bana daha uygun geldi faturada bakicam artik
yağlı petek üzerine su koymalisin ve isitir ama kaç adet peteği var
11 dilimli yagli radyator
o zaman iyi isitir bende kullanıyorum bulunduğun bolge ılıman mi yoksa soğuk mu geciyor
Klima havayi kurutuyo diye kullanmak istemiyom bi de sadece 4 5 gun kullandigim halde faturayi sisirmis
Radyatoru orta ayarda aciyorum sicak olmasa da sogugu kiriyo hic degilse ve havayi kurutmadigi icin daha uygun geliyo sahsen
Çalışan birimisin
1 1 iyidir