Güncellemeler
1 yıl
1 biraya kadin çocuk bile kusmaz şu anda her gün 10 15 bira içip kusmayanlar var sadece haftada 2 kez 3 tane yüzde 8 alkollü bira içmek istiyorum kesinlikle fazla değil ailem bu nada karşı böyle haksızlık gerçekten olmaz!!
Merhaba ben hiç bir şekilde alkol içemiyor um direkt midem kalkıyor ailem bana ilaçlar veriyor bu ilaçları kimin tavsiyesiyle verdiğini söylemeyeceğim ancak eskiden ben yüzde 8 alkollü biradan 3 tane içiyordum 250 ml rakıyı sek içiyordum hiç bir şekilde midem kalamıyordu ancak bir gün alkol içtim ve ailem bana alkol içmemek gerektiğini söyledi bende 2 hafta içmedim ve sonra tekrar içmek istediğimde 1 tane biraya bile kustum ve kalbim hızlı hızlı atmaya başladı yüzüm kızardı çok şiddetli kustum daha önce kustuysam bile 1 tane biraya asla kusmadim ve 10 gün içinde alkol içmeye çalıştığımda direkt 1 tanesine kustum sonra tekrar bira içmeye çalıştığımda biranın 50 mlsini ancak içtim hiç içemedim daha önce böyle şey olmadı ve sonra tekrar yüzde 8 alkollü 1 bira içtim direkt defalarca kustum ve kalbim çok hızlı atıyordu dakikada 160 kez attığı bile oldu lütfen yardım edin daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu alkolü gerçekten içmek istiyorum ve ailemin izinsiz olarak böyle ilaçlar vermesine karşıyım ilaç nedeniyle olduğundan eminim ve bu ilaçla aylarca alkol icememem iğrenmem gibi bir özelliği de olur size gerçekten söylüyorum bundan önce alkol den kustuysam bile bu kadar kusmadim hayatımda yüzlerce kez alkol içtim ve bir kez bile kalbim bu kadar hızlı çarpmadı kalbimi agzimda hissediyorum bu ilacı nasıl devre dışı bırakabilirim ne yapmalıyım tekrar nasıl alkol içebilir im ailemin bu izinsiz yaptıklarına kesinlikle karşıyım yardım edin bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ailen sana bu ilacı senin farkında olmadan yemeğine veya suyuna katabilir böyle ilaçlar var alkolden uzaklaştırma-tiksindirme için yapılır antabus adı verilen ilaçlar bu işe yarar.
Yemeği dışarıdan yiyeceğim suyunda bidondan dökeceğim ve hiç bir ilaç içmeyeceğim aradan 2 3 hafta geçtikten sonra içeceğim
Sana şunu söylemek istiyorum neden böyle bir şeye başvuracaksın benim anladığım kadarıyla sen alkol bağımlılığı için tedavi gören ve aileni üzen biri olmuşsun ailen senin için uğraşmış doğru mudur çünkü şu an alkol alamadığın için yoksunluk dönemindesin o yüzden bu ilaçlardan kurtulmak için çözüm arıyorsun
İzinsiz bunu veremez bu yüzden artık evde ailemin verdiği suyu bile icmiyorum
1 gündür ailemin verdiği suyu bile içmedim toplam 10 gün bunu yapayım sonra başlayacağım alkole
O zaman sen de 25 yaşına gelmişsin niye verdiği ilacı içiyorsun
İçmeyeceğim daha ancak ailem yemeğine suyuma da katabilir buna yapacağım bir şey yok
İlacı içmeyeceğim kasdediyordum bu arada
kustuysan ilacı atmissindir midenden bir daha onların elinden bisi yiyip içme. Ama senin iyiliğin için yapmışlar bunu da unutma
İzinsiz şekilde ne olur olsun böyle bir şey yapmaya kimsenin hakkı yok
Doğru söylüyorsun yemeğe suyuma bile katılabilir gerçekten çok aptalca
ailene bunu anlat allah korusun kalp krizine neden olabilir
Biliyorum bu ilacın yan etkileri var
İçme. Vücuda zehir almak için bu kadar israrci olman da garip yani.
Hayır izinsiz şekilde böyle ilaçlar verilemez kalbim atmasi nedeniyle ölebilirim alkolü bırakmam imkansız bagimliliktan sonra kurtulmak benim için mümkün değil lütfen bu ilaçları nasıl devre dışı bırakmam gerektiğini söyle 2 hafta içinde 1 tane biraya bir insanın kusmasi mümkün değil buna kadin bile çocuk bile kusmaz ve kalbim dakikada 160 kez atıyor ailem ilaç veremediğini söylüyor ancak kesinlikle vermiş daha önce başıma böyle olay gelmedi 1 tane biraya kimse kusamaz suanda 10 15 bira içip hiç kusmayanlar var
Evde yemek yeme nasıl veriyorlar ki
Daha hiç bir şekilde ailemin verdiği ilaçları içmeyeceğim ve yemekde yemeyeceğim ancak evde ailemin verdiği suyu bir şeyi içsem yine olabilir ne yapacağım buna
Suyu kalk kendin al şişeden bidondan
Bende böyleyim
Anlatabilir misin nasıl seninde ailen ilaç gibi şeyler vererek alkol den kusturmani sağladı mi
Hayır ya soruya cvp verdm açıklamaya dğl
Tamam ama yine de anlat eskiden ne kadar alkol içebiliyorsun şimdi ne kadar içebiliyorsun
Hç icemedm işte midem hemen ayaklanio bnde daha içmekten vazgectm