Hiç bir şekilde alkol içemiyorum direkt midem kalkıyor yardım edin?

Merhaba ben hiç bir şekilde alkol içemiyor um direkt midem kalkıyor ailem bana ilaçlar veriyor bu ilaçları kimin tavsiyesiyle verdiğini söylemeyeceğim ancak eskiden ben yüzde 8 alkollü biradan 3 tane içiyordum 250 ml rakıyı sek içiyordum hiç bir şekilde midem kalamıyordu ancak bir gün alkol içtim ve ailem bana alkol içmemek gerektiğini söyledi bende 2 hafta içmedim ve sonra tekrar içmek istediğimde 1 tane biraya bile kustum ve kalbim hızlı hızlı atmaya başladı yüzüm kızardı çok şiddetli kustum daha önce kustuysam bile 1 tane biraya asla kusmadim ve 10 gün içinde alkol içmeye çalıştığımda direkt 1 tanesine kustum sonra tekrar bira içmeye çalıştığımda biranın 50 mlsini ancak içtim hiç içemedim daha önce böyle şey olmadı ve sonra tekrar yüzde 8 alkollü 1 bira içtim direkt defalarca kustum ve kalbim çok hızlı atıyordu dakikada 160 kez attığı bile oldu lütfen yardım edin daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu alkolü gerçekten içmek istiyorum ve ailemin izinsiz olarak böyle ilaçlar vermesine karşıyım ilaç nedeniyle olduğundan eminim ve bu ilaçla aylarca alkol icememem iğrenmem gibi bir özelliği de olur size gerçekten söylüyorum bundan önce alkol den kustuysam bile bu kadar kusmadim hayatımda yüzlerce kez alkol içtim ve bir kez bile kalbim bu kadar hızlı çarpmadı kalbimi agzimda hissediyorum bu ilacı nasıl devre dışı bırakabilirim ne yapmalıyım tekrar nasıl alkol içebilir im ailemin bu izinsiz yaptıklarına kesinlikle karşıyım yardım edin bana

Güncellemeler
1 yıl
1 biraya kadin çocuk bile kusmaz şu anda her gün 10 15 bira içip kusmayanlar var sadece haftada 2 kez 3 tane yüzde 8 alkollü bira içmek istiyorum kesinlikle fazla değil ailem bu nada karşı böyle haksızlık gerçekten olmaz!!
Hiç bir şekilde alkol içemiyorum direkt midem kalkıyor yardım edin?