Diğer Zeki erkekler nerde? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor belki sohbet ederiz. çekinmeyin gelin Güncellemeler1 yıl gece çok uykum vardı o yüzden uyuyakaldım arkadaşlar hepinizi çok seviyorum akıl küplerim 🩷🩷🩷 Zeki erkekler nerde? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 622 cevap paylaştı. öyleyim desem kendini beğenmiş olacağım inanmayacaksın öyle değilim desem mütevazı mıyım ya da konuşmak mı istemiyorum diye düşüneceksin :d 1 2 Yorumla Soran 1 yıl o yüzden çekinmeyin yazdım aşkım 🩷 Yorumla testosteronn 1 yıl çekinmeden bir sürü kelime yazmışım işte :D Yorumla
GizliÜyeAvcısı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aptal olsa daha iyi değil mi? Kolay manipüle edersin. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl aptal birini manipüle etmek eğlenceli değil ki Yorumla Soran 1 yıl ve neden edeyim Yorumla GizliÜyeAvcısı 1 yıl Zeki biri değilim ama elinde ben varım çekinmeden geldim. Anlat bakalım nelerden konuşmak istersin... Yorumla
Desmond_G Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl zeki miyim bilmem ama farklı biri olduğumu söylerler 0 0 Yorumla
nisanlıyım6368 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Buyur yardımcı olurum elimden geldiğince istersen. . 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Buldun mu zeki birini? 47 erkek yazmış kaç tanesinin beynı şeyinde? 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 13,4b cevap paylaştı. Site zekadan geçilmez şimdi 😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 5 dkda 30 cevap geldi gjsjlfgjxjfljl Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl Şaşırmadım 😂 Yorumla
BlackExplorer Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 881 cevap paylaştı. Yorumlarda zeka akımı mı var bana mı öyle geldi? Bu arada ales hangi programa başvuru için? 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 967 cevap paylaştı. @Semih6934 var 😎 1 2 Yorumla Semih6934 1 yıl Adamın kralı 😎🔥 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😎😎😎 Yorumla
Cemseba Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl Peki zeki olduğunu nasıl anlıcaksın? 0 7 Yorumla Soran 1 yıl ben sarrafım altından anlarım Yorumla Cemseba 1 yıl Sarraflar altın bakarak kontrol yapmıyorlar dolandırıcılar arttı. Ayrıca çinde metal üstüne ince altın kaplıyorlar ve kesmeden anlaşılmıyor :) bence kriterler için yeniden düşünmelisin Yorumla Soran 1 yıl elle muayene uygun mu 😂 Yorumla Cemseba 1 yıl G*tüme dokunmıcaksan anlaşabiliriz. :( Yorumla Soran 1 yıl sen bana bırak;) Yorumla Cemseba 1 yıl Anlaştık. Yorumla Soran 1 yıl uyuyo musun Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Zeka neye göre kime göre? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl hiç o topa girmeyelim. bana göre zeki olsun yeter Yorumla Sitemkarım 1 yıl Okuldaki seviye tesbit sınavı gibi hissettim , gerildim bir an Yorumla
ariariel Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Selam 😎🧏♂️👨🦰😎🫃🫃💅🏻 0 3 Yorumla Soran 1 yıl ufak bi eksiğin var sanki bacak aranda 😂 Yorumla ariariel 1 yıl tuh nasi fark edildi 😔😔 buldun mu zeki erkek Yorumla Soran 1 yıl üzülme, istersen bu hikayede erkek ben olurum aşkım Yorumla
Bekar_mutlu_cocuklu Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Sen ben salağım diyen birini hiç gördün mü 🤭🤭 0 3 Yorumla Soran 1 yıl onu şimdi anlarız sen merak etme Yorumla Soran 1 yıl cevap verenler için diyorum yani 😁 Yorumla Bekar_mutlu_cocuklu 1 yıl Hadi bakalım nasıl anlayacaksın takip ediyorum yorumları 😂😂 Yorumla
tanıkoyan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Calculus mü soracaksınız hocam 0 2 Yorumla Soran 1 yıl tanı koyduracağım Yorumla tanıkoyan 1 yıl Olsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Öyle erkegin ne işi var burada. Bizim gibi marabalarin yeri burasi. 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 774 cevap paylaştı. zeki adamın burada işi ne 0 0 Yorumla
Siyah-Atlı-Prenss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 323 cevap paylaştı. Bekle bekle gelirler 😂 0 0 Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 695 cevap paylaştı. Neden çekineyim ki çekecek bişey yapmıyorum geldim 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kim zeki değilim der ki 😉 0 1 Yorumla Barmecide 1 yıl Şimdi uyandın mı yani Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 331 cevap paylaştı. Ne konuşcaz felsefe mi 0 0 Yorumla
İciDisi1Yakisikli Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl burada olamayacak kadar uzaktalar. 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayırdır abeysinin 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çıkın çıkın gelin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neden zeki lazım problem mi çözdüreceksin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evet alese hazırlanıyorum da akıllı biri lazım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tam 6 yıl oldu kurtulalı alesten falan artık ders vs çalışmak falan zulm gelir Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ben varım Dicem ama bu sohbet etmemizi gerektirmez 0 0 Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ben almim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl sen yakışıklısın zaten s_lak olsan da olur, her türlü götürürsün Yorumla Atesmavi99 1 yıl Hahahaha böyle bir cevap beklemiyordum Yorumla
Hafiz_imam Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Zeki erkek nasildir senin icin 0 1 Yorumla Hafiz_imam 1 yıl Gunaydin Yorumla
babacimdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. efendim 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 619 cevap paylaştı. Gerek yok 0 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. Belki de etmeyiz.. 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zeki değilim 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Ne konuda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Valla çok çekiniyorum yaa 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zeki ve çekingenim sanırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
öyleyim desem kendini beğenmiş olacağım inanmayacaksın öyle değilim desem mütevazı mıyım ya da konuşmak mı istemiyorum diye düşüneceksin :d
o yüzden çekinmeyin yazdım aşkım 🩷
çekinmeden bir sürü kelime yazmışım işte :D
Aptal olsa daha iyi değil mi? Kolay manipüle edersin.
aptal birini manipüle etmek eğlenceli değil ki
ve neden edeyim
Zeki biri değilim ama elinde ben varım çekinmeden geldim. Anlat bakalım nelerden konuşmak istersin...
zeki miyim bilmem ama farklı biri olduğumu söylerler
Buyur yardımcı olurum elimden geldiğince istersen. .
Buldun mu zeki birini? 47 erkek yazmış kaç tanesinin beynı şeyinde?
skt geçtiği için ilgilenmiyorum, kolay gelsin
Site zekadan geçilmez şimdi 😂
5 dkda 30 cevap geldi gjsjlfgjxjfljl
Şaşırmadım 😂
Yorumlarda zeka akımı mı var bana mı öyle geldi? Bu arada ales hangi programa başvuru için?
Geç gördüm şansım zor
Zeki erkek yeni moda sanırım
@Semih6934 var 😎
Adamın kralı 😎🔥
😎😎😎
Peki zeki olduğunu nasıl anlıcaksın?
ben sarrafım altından anlarım
Sarraflar altın bakarak kontrol yapmıyorlar dolandırıcılar arttı. Ayrıca çinde metal üstüne ince altın kaplıyorlar ve kesmeden anlaşılmıyor :) bence kriterler için yeniden düşünmelisin
elle muayene uygun mu 😂
G*tüme dokunmıcaksan anlaşabiliriz. :(
sen bana bırak;)
Anlaştık.
uyuyo musun
Zeka neye göre kime göre?
hiç o topa girmeyelim. bana göre zeki olsun yeter
Okuldaki seviye tesbit sınavı gibi hissettim , gerildim bir an
Selam 😎🧏♂️👨🦰😎🫃🫃💅🏻
ufak bi eksiğin var sanki bacak aranda 😂
tuh nasi fark edildi 😔😔 buldun mu zeki erkek
üzülme, istersen bu hikayede erkek ben olurum aşkım
Sen ben salağım diyen birini hiç gördün mü 🤭🤭
onu şimdi anlarız sen merak etme
cevap verenler için diyorum yani 😁
Hadi bakalım nasıl anlayacaksın takip ediyorum yorumları 😂😂
Calculus mü soracaksınız hocam
tanı koyduracağım
Olsun
Öyle erkegin ne işi var burada. Bizim gibi marabalarin yeri burasi.
zeki adamın burada işi ne
Bekle bekle gelirler 😂
Yaz o zaman bekliyorum
Neden çekineyim ki çekecek bişey yapmıyorum geldim
Kim zeki değilim der ki 😉
Şimdi uyandın mı yani
Ne konuşcaz felsefe mi
Hipotenusu mü sorucaksin
burada olamayacak kadar uzaktalar.
Hayırdır abeysinin
Çıkın çıkın gelin
Konu ne