Diğer Rakı masası paylaşılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Daha önce hiç yapmadım. Hata hiç paylaştığımı bile bilmezler Güncellemeler1 yıl Gençler hiç yapmadım. Sadece beni hiç tanımıyorlar hep masum biliyorlar sonra ortamda bir şey dedim mi aa sana hiç yakışmadı diyorlar Rakı masası paylaşılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 574 cevap paylaştı. Gereksiz bir şey içtigini bilmeseler de olur. Bu rakı için degil sadece yani yemek yerler atarlar kabve içer atarlar. Bize ne 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Onları hiç yapmadım Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Paylaşan çok görüyorum hatta profil yapan bile gördüm sende paylaşabilirsin istersen 2 2 Yorumla Soran 1 yıl O abartı Yorumla sedefffinci 1 yıl Abartı olduğunun bende farkındayım zaten Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Gereksiz kimseye kendini kanitalamaya ihtiyacin yok çünkü 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum ama azıcık açık giyindim hemen değiştin diyorlar oysaki hep aynıydım. Çaydan başka bir şey içtiğimi bilmiyorlar Yorumla Maskiba41 1 yıl Bilseler ne olacak bilmeseler ne olacak. Başkalarının düşünceleri ve söyledikleri için mi yaşıyoruz Yorumla Soran 1 yıl Hayır. Ama dışarda farklı gördüklerinde küçümseyici bir tavırları oluyor Yorumla Maskiba41 1 yıl Birak ne düşerse düşünsünler sen kendini bildikten sonra onlarin onayina da kucumsemesine de takılma Yorumla Soran 1 yıl Argolu konuşmam ama hafif bir kelime söyledim diye sen çok dediğin diyorlar. Beni gerçekten aşırı mualim buluyorlar Yorumla Maskiba41 1 yıl Bulsunlar işte bir önemi yok bunun. Ayrica öyle olsan bile argolu konuşabileceğin bir an gelebilir bu cok normaldir. Problemi kendinde değil cevrendekilerde aramalisin Yorumla Soran 1 yıl Haklısın Yorumla Maskiba41 1 yıl Gönlünce olur umarım Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🙂 verdiğin cevaplar için sağ ol Yorumla Maskiba41 1 yıl Rica ederim dilediğin zaman diledigin konuda Yorumla Soran 1 yıl ☺️☺️☺️ Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Rakı masası paylaşılmaz rakınında içeninde kalitesidir 1 0 Yorumla
x50bıst Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 90% 1 yıl Güzel şarkı açıp 15 kerede bir paylaşırım 1 0 Yorumla
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 861 cevap paylaştı. Akrabalirin ailen laf etmiyor sa paylaş 1 0 Yorumla
Icedamericano Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Ben yediklerimi. ictiklerimi. paylasmam 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Hiç yapmadım ilk defa gerksinim duydum Yorumla Icedamericano 1 yıl Yani böyle bir sey bana ters ya Yorumla Icedamericano 1 yıl Durumu olan var olmayan var Yorumla Soran 1 yıl Yeme içme değil sadece rakı Yorumla Icedamericano 1 yıl Yani bence görgüsüzlük Yorumla Soran 1 yıl Güncel kısmını okumadın Yorumla
Kamdu Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 992 cevap paylaştı. Gereksiz 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla
Ork0045 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Paylaşma 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Ork0045 1 yıl Toplumsal şeyler Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gereksiz bir şey içtigini bilmeseler de olur. Bu rakı için degil sadece yani yemek yerler atarlar kabve içer atarlar. Bize ne
Onları hiç yapmadım
Paylaşan çok görüyorum hatta profil yapan bile gördüm sende paylaşabilirsin istersen
O abartı
Abartı olduğunun bende farkındayım zaten
Gereksiz kimseye kendini kanitalamaya ihtiyacin yok çünkü
Biliyorum ama azıcık açık giyindim hemen değiştin diyorlar oysaki hep aynıydım. Çaydan başka bir şey içtiğimi bilmiyorlar
Bilseler ne olacak bilmeseler ne olacak. Başkalarının düşünceleri ve söyledikleri için mi yaşıyoruz
Hayır. Ama dışarda farklı gördüklerinde küçümseyici bir tavırları oluyor
Birak ne düşerse düşünsünler sen kendini bildikten sonra onlarin onayina da kucumsemesine de takılma
Argolu konuşmam ama hafif bir kelime söyledim diye sen çok dediğin diyorlar. Beni gerçekten aşırı mualim buluyorlar
Bulsunlar işte bir önemi yok bunun. Ayrica öyle olsan bile argolu konuşabileceğin bir an gelebilir bu cok normaldir. Problemi kendinde değil cevrendekilerde aramalisin
Haklısın
Gönlünce olur umarım
Teşekkür ederim 🙂 verdiğin cevaplar için sağ ol
Rica ederim dilediğin zaman diledigin konuda
☺️☺️☺️
Rakı masası paylaşılmaz rakınında içeninde kalitesidir
Güzel şarkı açıp 15 kerede bir paylaşırım
Akrabalirin ailen laf etmiyor sa paylaş
Ben yediklerimi. ictiklerimi. paylasmam
Hiç yapmadım ilk defa gerksinim duydum
Yani böyle bir sey bana ters ya
Durumu olan var olmayan var