Baba Vanga'nın 2025 kehanetleri arasında uzaylıların dünyaya geleceği de yer alıyormuş. Spor müsabakaları sırasında iniş yapacaklarmış öyle diyolar 💅

Baba Vanga'nın 2025 kehanetleri arasında uzaylıların dünyaya geleceği de yer alıyormuş. Spor müsabakaları sırasında iniş yapacaklarmış öyle diyolar 💅

Koskoca evrende tek yaşam formunun insan olduğunu dusunen insan ya cahildir ya da hiçbir şey araştmıyordur.
Yine birileri oturdugu yerden insnalara cahil diyor
Evrende tek canlı formunun insan olduğunu sanan demiştim oysaki
Olmadigini ne biliyon
Evrende zibilyon tane galaksi var güzel kardesim, dünyamız, bu zibilyon tane galaksiden sadece biri olan Samanyolunun içindedir. Ve Samanyolu galaksisinde de zibilyon tane yıldız sistemi ve o yıldız sistemlerinde de desilyonlara varan kadar gezegen olduğunu varsayarsak (bak sadece samanyolundayiz hala) evrenin genişliğini ne senin ne de benim zihnim alabilir. Ve bu genişlik söz konusu olduğunda, tek formun insan oldugunu söylemek çok akılcı bir yaklaşım değil.
Biliyorum bunlari. Ezber laflar hep. Saadede gelirsek gordugun uzyli var mı yok ben gormedigim seye inanmam
Biliyorsan tek canlı formunun insan olmadığıni da bence tahmin edebilirsin.
Gelseler ne güzel olur uzaylı arkadaşlarımız olur
Aynen gelsinler artık. İnsanların arkadaşlığı sahte 😔
Hsjsjskksskks
Cevap
5Cevap
inanmam
Peki
Ben Su kehanetlerin tuttugunu daha gormedim biri boyle tarih vererek. net konusuyosa kesinlikle tutmuyor
Haklısın
İnaniyoruz tabiki
Sence kehanet tutar mı?
Hmm anladım.
kesin varlar
Yok hayır
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar