Diğer Sigara kullanıyor musunuuuz😀? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Ne anlıyorsunuz ki😀🐰🥕bundan olsa belki bende başlarım kdjgjf Sigara kullanıyor musunuuuz😀? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 93,7b cevap paylaştı. Evet sigara kullanıyorum tabi ki de 1 0 Yorumla
imbackbitchezzz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hayir be hic sevmem, asla da kullanmam. Dunya hakimiyetimde olsa walla yasaklardim, fosil yakit ve sigaradan hoslanmiyom. Gezegenimde bu tip seyler olmamaliydi ya😕 bos mu biraktim naptim bilemiyorum yani.. 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% 1 yıl Diğer konusunda 905 cevap paylaştı. maalesef kullanıyorum ancak 4-5 taneyi çok nadir geçmişimdir. Spora yeniden hasretle dört gözle başlamayı bekliyorum başladığım ilk gün bırakacağım. 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bu sigarayı sevdirir🤣🤣Kafa dengi varsa içerim. Aktif içici değilim. 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 404 cevap paylaştı. Aaa böyle çocuksu sigara şeyleri de mi varmış, ilk kez görüyorum, hayatımda hiç içmedim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır koşuyla ve boksla ilgileniyorum onlar benim stresimi sinirimi almaya yetiyor. 1 0 Yorumla
AgentMan Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Sanki icmiyorsun gizli gizli nan :D 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yo içmiyorum Yorumla
rıdoo27 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Hayır sacma sapan bi alışkanlık boş iş bi kere bile icmedim icmemde 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kullanmıyorum ne sigara ne alkol👀 1 0 Yorumla
amanbesorgıtsın55 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl hayır iki hafta içtim sadece o kadar 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Hayır lise zamanları bı içmiştim de o kadar 1 0 Yorumla
Yorgunprenses_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Kiz davsan Allah korusun. İcmiyorum 1 0 Yorumla
justtmurat Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 480 cevap paylaştı. Kendimi bu şekilde zarar vermeyi tercih etmiyorum. 1 0 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 601 cevap paylaştı. Reis sağolsun geçen sene bıraktım 1 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kullanmıyorum ama bundanım olsun istedim 😅 1 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kullanmıyorum, nefret ediyorum 1 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 438 cevap paylaştı. Bıraktım ama nargile içmeye devam ⚡ 1 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sayende alkole de başlıcam aplam 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Dkfjjdf Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. İçiyorum ama tavsiye etmiyorum 2 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 426 cevap paylaştı. Hiç kullanmadım. Kullanmam. Alerjim var zaten. 0 0 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır. Özellikle kokusundan nefret ederim. 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
mervecevapliyorrr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 386 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 766 cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 559 cevap paylaştı. Kokusu bile iyyk 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 11,1b cevap paylaştı. kullanmam 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet kullanıyorum 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 18,5b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Evet sigara kullanıyorum tabi ki de
Hayir be hic sevmem, asla da kullanmam. Dunya hakimiyetimde olsa walla yasaklardim, fosil yakit ve sigaradan hoslanmiyom. Gezegenimde bu tip seyler olmamaliydi ya😕 bos mu biraktim naptim bilemiyorum yani..
maalesef kullanıyorum ancak 4-5 taneyi çok nadir geçmişimdir. Spora yeniden hasretle dört gözle başlamayı bekliyorum başladığım ilk gün bırakacağım.
Bu sigarayı sevdirir🤣🤣
Kafa dengi varsa içerim. Aktif içici değilim.
Aaa böyle çocuksu sigara şeyleri de mi varmış, ilk kez görüyorum, hayatımda hiç içmedim.
Hayır koşuyla ve boksla ilgileniyorum onlar benim stresimi sinirimi almaya yetiyor.
Sanki icmiyorsun gizli gizli nan :D
Yo içmiyorum
Hayır sacma sapan bi alışkanlık boş iş bi kere bile icmedim icmemde
Kullanmıyorum ne sigara ne alkol👀
Hayir hiç sevmem içenleride
Bırakmayı düşünüyorum
hayır iki hafta içtim sadece o kadar
Hayır lise zamanları bı içmiştim de o kadar
Biraktim 2 gundur baslamazsam iyi
Kiz davsan Allah korusun. İcmiyorum
Kendimi bu şekilde zarar vermeyi tercih etmiyorum.
Reis sağolsun geçen sene bıraktım
Kullanmıyorum ama bundanım olsun istedim 😅
Hayır, kullanmıyorum.
Kullanmıyorum, nefret ediyorum
Bıraktım ama nargile içmeye devam ⚡
Kullanmıyorum hiç içmedim
Sayende alkole de başlıcam aplam
Dkfjjdf
Hayır. Bırakarak yaptığım en doğru iş
Hayır içmiyorum
İçiyorum ama tavsiye etmiyorum
Evet camel slender blue içiyorum
😂😂😂😂😂 hayır kullanmıyorum
Hiç kullanmadım. Kullanmam. Alerjim var zaten.
Hayır. Özellikle kokusundan nefret ederim.
Yok.
Maalesef... 😔
Kullanılmaması lazım
Evet alicakmisin
Evet
kullanmam
Hayır kullanmıyorum
Evett
Maalesef kullanıyorum
Evt kullanıyorum uzun zaman oldu
Kullanmıyorum
Hayır kullanmıyorum