Evet ses rengi olarak yakın ancak ben Uğur Işılak ın sesini gerek ton gerek aksan gerek tarzını çok iyi bildiğim için benzetemedim. Onun sesinin böyle daha farklı bir ağırlığı var. Senin sesin onunkinin yanında çok yumuşak kalıyor.
Aslında kaliteli bir sesin var. Baya oturmuş diksiyon da çok iyi. Radyo televizyon filan için çok uygun. Ancak birinin sesine benzetemedim. Klasik muhafazakar radyocu sesi işte. Ancak geliştirirsen bu sesi her yerde kullanabilirsin. Gelişmekten kastım kötü bir sesin var anlamında değil yani başka ortamlara uyum sağlaman gerekir. Örneğin böyle duygusal melankolik bir sesle haber sunamazsın ancak radyoculuk süper yaparsın.
Rica ederim. Olabilir normal böyle şeyler. Örneğin ben de müzik alanında çok yetenekliyim ancak profesyonel anlamda o işe girişemiyorum. Sadece hobi olarak çalıp söylüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet ses rengi olarak yakın ancak ben Uğur Işılak ın sesini gerek ton gerek aksan gerek tarzını çok iyi bildiğim için benzetemedim. Onun sesinin böyle daha farklı bir ağırlığı var. Senin sesin onunkinin yanında çok yumuşak kalıyor.
Bu ses kimin sesine benziyor sence 😀
Aslında kaliteli bir sesin var. Baya oturmuş diksiyon da çok iyi. Radyo televizyon filan için çok uygun. Ancak birinin sesine benzetemedim. Klasik muhafazakar radyocu sesi işte. Ancak geliştirirsen bu sesi her yerde kullanabilirsin. Gelişmekten kastım kötü bir sesin var anlamında değil yani başka ortamlara uyum sağlaman gerekir. Örneğin böyle duygusal melankolik bir sesle haber sunamazsın ancak radyoculuk süper yaparsın.
Bariton mu tenor mu bu ses
Sesini birine benzetememin sebebi de piyasayı çok takip etmediğinden. Uğur Işılak tanınan biri zaten.
Tenor bariton vs nasıl peki
Sesinin bariton mu tenor mu olduğu sadece bu sesle anlaşılmaz. Ancak bariton sanirim.
Teşekkür ederim
Ama bak sesin Bedirhan Gökçe ye çok yakın bana sorarsan. Bir şiirini dinle bana hak vereceksin. Ayrıca onun şiirleri ve yorumunu çok severim.
Sağ ol kral radyo kültürünü seviyorum ama benden olmaz yorumların için çok teşekkür ederim
Rica ederim. Olabilir normal böyle şeyler. Örneğin ben de müzik alanında çok yetenekliyim ancak profesyonel anlamda o işe girişemiyorum. Sadece hobi olarak çalıp söylüyorum.
Benzemiyor ama baska biri vardı ismini hatırlayamadım ona yakın sanki sesini dinleyince o gözümün önünden gecti
Lütfen hatırlamaya çalış 😀
Lütfen
Umarım hatırlarsam yazarım zaten
Hatırladın mı?
😀
burada mısın bildirimini gec gördüm. Eray özden akca onun sesine cok benzettim
O kim ki tanımıyorum
Anlıyorum