Diğer Zanayiye uğrama sıklığınız nedir? DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Filtre değişimleri, 10 bin bakimlari, gaz ayarları. Araban var derdin var 😃 Zanayiye uğrama sıklığınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kəndim yapabileceği bir şeyse kəndim hallediyorum. 1 2 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Helal olsun Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Olsun madəm... Yorumla
Ece0797 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Servis yapıyor ne sanayisi yav aman dur sanayiye giren çıkamaz ajajahha 1 1 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Ahahaha kesinlikle 😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl valla hiç uğramıyorum yolum düşse yolumu değiştiririm 1 4 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Araban var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yok😂 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl boş ver bazen olmaması daha iyi 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl haklısın Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl antifriz ekletmeye gideceğim ama gidince cikilmiyor malum o yüzden gitmiyorum 😅 1 6 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl İhmal etme onu cok önemli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl valla bende ondan korkuyorum araç radyatörde en son sorun çıkarttı birde oradan patlak verirse su soğuk havalarda Allah koruya 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yarın öğleden sonra gidiyorum kendime not 😂 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Sabahtan git öğleden sonra sıra bulamazsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl usta tanıdık olunca araya kaynıyorum sjshs Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Ahahaha guzel 😃 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Her gün uğrar conta vida sıkarım 1 1 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Aferin sana Yorumla
kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Ugramiyom arabam yok😑 1 3 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl İnşallah bir gün olur Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Umut fakirin ekmeğidir😅 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Gönüller zengin olsun kral 😃 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aramız pek yok çünkü araba yok😂 1 6 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl İnşallah en güzelleri senin olur kral 🌹🙏 Yorumla ѕüтʟüĸαнve 1 yıl İnşallah bir bwmye hayır demem 😀 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Olur olur neden olmasin Yorumla ѕüтʟüĸαнve 1 yıl Bmw* Yorumla ѕüтʟüĸαнve 1 yıl Arada gezdiririm seni 😀 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl İnşallah gezeriz tabi 😃 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% 1 yıl Yeni araba al bak keyfine 1 5 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Az kaldı degisicem Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Bakımları yaptirdim bu arada bir sorun yok 😃 Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl İnşallah Yorumla Huzurluhuzursuzz 1 yıl Umarım da olmaz Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Eyvallah sağolasın Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben km ve yıl doldurmadan yağını fikirlerini değiştiririm.Yılda bir rot balans yaptırırım. 1 1 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Güzel 👍 Yorumla
Sedefimsii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Dün topladım geldim hepsini mxkfkfkfkc 1 1 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Helal 😃 Yorumla
Medmükı Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Sanayi benim için korkulu bir rüya kabussss 1 1 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Ona da alışıyor insanoğlu merak etme 😃 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl hiç gitmem araba yok 1 5 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Tercihen mi yok yoksa ugrasmiyo musunuz Yorumla Boavistaa 1 yıl arabam yok param yok yani hocam Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl İnşallah en güzelleri senin olur kral günün birinde Yorumla Boavistaa 1 yıl teşekkür ederim inanamıyorum ama inşallah sanada daha iyisi hayal ettiğin gelsin hocam Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Amin krall Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. honda al az ugrarsın 1 5 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Bakım yaptırıyorum ya sorun yok araçta Yorumla anticooor07 1 yıl hıı opel mı o Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Aynen Yorumla anticooor07 1 yıl arıza actırma ztn kötu yol sanayı seviyor yoksa Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Aynen oyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kəndim yapabileceği bir şeyse kəndim hallediyorum.
Helal olsun
Olsun madəm...
Servis yapıyor ne sanayisi yav aman dur sanayiye giren çıkamaz ajajahha
Ahahaha kesinlikle 😃
valla hiç uğramıyorum yolum düşse yolumu değiştiririm
Araban var mı
yok😂
boş ver bazen olmaması daha iyi 😃
haklısın
antifriz ekletmeye gideceğim ama gidince cikilmiyor malum o yüzden gitmiyorum 😅
İhmal etme onu cok önemli
valla bende ondan korkuyorum araç radyatörde en son sorun çıkarttı birde oradan patlak verirse su soğuk havalarda Allah koruya 😅
yarın öğleden sonra gidiyorum kendime not 😂
Sabahtan git öğleden sonra sıra bulamazsin
usta tanıdık olunca araya kaynıyorum sjshs
Ahahaha guzel 😃
Her gün uğrar conta vida sıkarım
Aferin sana
Ugramiyom arabam yok😑
İnşallah bir gün olur
Umut fakirin ekmeğidir😅
Gönüller zengin olsun kral 😃
Aramız pek yok çünkü araba yok😂
İnşallah en güzelleri senin olur kral 🌹🙏
İnşallah bir bwmye hayır demem 😀
Olur olur neden olmasin
Bmw*
Arada gezdiririm seni 😀
İnşallah gezeriz tabi 😃
Yeni araba al bak keyfine
Az kaldı degisicem
Bakımları yaptirdim bu arada bir sorun yok 😃
İnşallah
Umarım da olmaz
Eyvallah sağolasın
Ben km ve yıl doldurmadan yağını fikirlerini değiştiririm.
Yılda bir rot balans yaptırırım.
Güzel 👍
Dün topladım geldim hepsini mxkfkfkfkc
Helal 😃
Sanayi benim için korkulu bir rüya kabussss
Ona da alışıyor insanoğlu merak etme 😃
hiç gitmem araba yok
Tercihen mi yok yoksa ugrasmiyo musunuz
arabam yok param yok yani hocam
İnşallah en güzelleri senin olur kral günün birinde
teşekkür ederim inanamıyorum ama inşallah sanada daha iyisi hayal ettiğin gelsin hocam
Amin krall
honda al az ugrarsın
Bakım yaptırıyorum ya sorun yok araçta
hıı opel mı o
Aynen
arıza actırma ztn kötu yol sanayı seviyor yoksa
Aynen oyle