Herkese merhaba,
Kültürlü modern, kendini geliştirmiş erkekler nereden bulunur? Avrupalı gibi düşünen bir erkek? Kadınlar konusunda anlayışlı, vs.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkese merhaba,
Kültürlü modern, kendini geliştirmiş erkekler nereden bulunur? Avrupalı gibi düşünen bir erkek? Kadınlar konusunda anlayışlı, vs.
Rahat, giyimine ve sosyal çevrene müdahale etmeyecek birini arıyorsun... Gevşek, g.. vat diyenler olur da, kadın erkeğin malı değil ki... Hür iradesiyle varolması gereken bir birey... Erkeklerin, kontrol altında tutmaları, kısıtlamaları gerektiğini düşündükleri kadınlarla neden ilişki yaşayıp kadınlara hayatı dar ettiklerini anlamak zor... Ayrıl arkadaşım sana uymuyorsa. Bunun bir de açık, albenisi var diye beğenip tavladığı kadını sonradan "onu giyme, şuraya gitme, onunla görüşme" diye darlayanı var ki, evlerden ırak. Bunlar hep güvensizlik işte, kendine ve kadına... Güvendin, yamuk mu yaptı? Koy kapının önüne, kaybeden sen olmazsın. Kadını serbest, özgür bırakınca sapıtıp sapıtmayacağını anlayacak kadar tanıyamadıysan da, senin kabahatin...
"Her sevgilimle fikişeyim, ama karım bakire olsun" style, full ataerkil paket erkeklerden de uzak dur.
Bu yüzden kendimi asla Türk erkeği olarak tanımlamıyorum.
Kafa olarak farklısın evet
Yakınabileceğim tek şey, beni anlayacak bir kadına rastlamamış olmam olur... Onu da çok önemsemiyorum.
artık bir çok erkek böyle düşünüyor.. ve yaşıyorda.. askisi gibi değil.. özellikle yeni jenerasyon.. daha özgür daha rahat ve daha ne istediğini biliyorlar.. hayatım marjinal ilişkilerle geçti açıkcası.. doğru ortam ve doğru kişilerle.. güzel..
Belirli bir yerde bulunmaz , fakat bu tip insanlarla tanışmak istiyorsan kitap okuyan insanların olduğu yerlerde takıl. İsviçre'de yaşadığım dönemlerde arkadaşlarımızla genelde kitap dükkanları ve kütüphanelerde zaman geçirirdik
Cevap
14Cevap
çevrenden bulursunuz
Çevrem çok yok. Problem o zaten
Abi, sen beni tanımlıyorsun ama, bilemedim gene
Türk erkeği sünepe ve ezik. Ne düşündüklerinini önemi yok
Çünkü erkekliklerine güvenmezler. "Benden önceki erkek benden daha mı iyiydi" kaygısı vardır. Kadının hiç deneyimi yoksa kıyas da yapılamaz, o yüzden "rahat" olurlar.
Mevzu "performans" olsaydı, bu işi insandan çok daha iyi yapan makinalar var fkdkfk, kadınlar onlaro tercih ederdi.
Abi, şimdi bana gelip "sen hemcinslerini kötülüyosun hep, kadınlara yaranmak için cart curt" diye başlar oğlanlar.
Hayır, velev ki kadınlara yaranmak için yapıyorum, gene yanlış bişiy yok bunda. Bu sığırlarla "erkek kardeşliği" mi kurayım mal gibi?
Avrupalı'dan kasıt nedir? Giyim kuşamına, nereye kimlerle takılacağına karışmayacak biri demi?
Bu konuda kendime güveniyorum
Neleri mesela?
Hiç sorun değil
Ortaçağ zihniyeti o
Teşekkür ederim
Selam bana yazarmisin ozlden sana yazmak istedim ama xper puanım yetmiyor
Bienallerden ve mubi üye listesinden buluyorum ben
Dijital platform netflix gibi
Varsa bende 1 tane isterim 🤭
Trakya'da
Kanlı çarşaf istemiyorlar sonuçta ama herkese vermişte olmasın yani
Trendyolda bir ara vardı