Diğer Kayseri'nin en zengin mahalleleri nereler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Meraktan ve tartışma amaçlı soru Güncellemeler1 yıl Guncelll Kayseri'nin en zengin mahalleleri nereler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
KimdirKimbilir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Çay bağları Alpaslan Erenköy becen 0 60 Yorumla Soran 1 yıl Çay bağları Erenköy degilmi zaten Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Çay bağları diyince sadece yukarı villalar anlaşılıyor da ben o komando caddesini de dahil etmek için Erenköy dedim Yorumla Soran 1 yıl Vallaha ben caybaglarini becen Erenköy hepsinin birleşimi saniyordum Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Yani öyle de denebilir aslında evet Yorumla Soran 1 yıl Becende çay bağları demi Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Yok ora ayrı bir yer Yorumla Soran 1 yıl Ozaman komando caddesinin aşağısı hariç erenkoyun heryeri çay baglarimi oluyor Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Aynen öyle Yorumla Soran 1 yıl Peki siz nerdesiniz Yorumla Soran 1 yıl He birde billur Haymana bağları falan çay bağlarının icindemi yoksa ayrimi Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Ora hep çaybağları oluyorBen de bahçelievlerdeyim Yorumla Soran 1 yıl He yakınsınız Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Aynen sen nerdesin Yorumla Soran 1 yıl Argıncik ama Texas olan değil Alsancak dayım Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Hahahah güzel ya Alsancak Yorumla Soran 1 yıl Kentsel dönüşüm yeri çok argıncik gibi değil zümrüt Yakut falan gibi burası Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Tam oralara sınır zaten dimi Yorumla Soran 1 yıl Aynen toptancilarin oralar iste ya tam sinir kadir hasa falan yakın hep Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Konum güzel evet ulaşım nasıl Yorumla Soran 1 yıl Vallaha dakikada bir otobüs geçiyor ulaşımda iyi tramvaya 20 dakika Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Hangi tramvay durağına yakın Yorumla Soran 1 yıl Fuzuli ye Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Hımm iyiyimiş okuluna yakın mı bari Yorumla Soran 1 yıl Ağu ye yakın yanj Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Agüde mi okuyosunn Yorumla Soran 1 yıl Aynen dil bolumu Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Ne güzel ya o kampüse bayılıyorum ben Yorumla Soran 1 yıl Evet yenisi tavlusunda yapiliyodu herhalde devam etmiyor yapimi Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Tavlusun uzak yaa agünün ortamı kafeleri filan bayaa güzel Yorumla Soran 1 yıl Evet peki sen ne yapiyorsun Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Ben de Erciyeste okuyorum son sınıfım Yorumla Soran 1 yıl Peki aslen nerelisin Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Talaslıyız biz Yorumla Soran 1 yıl Talasin yerlisimisin Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Aynen kicikoy tarafı Yorumla Soran 1 yıl Hee güzelmiş Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Sen nerelisin Yorumla Soran 1 yıl Pınarbaşı ama Avşar değilim bak Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Hahaha çerkes o zaman veya Türkmen Yorumla Soran 1 yıl Muhacir Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Hee anladımm Yorumla Soran 1 yıl Ben şeye sinir oluyorum pinarbasiliyim diyince direk sormadan avsarsin diyenlere Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Esmer misin biraz Yorumla Soran 1 yıl Yok ondan değil sarisinimda pinarbasini Avşar diye kodlanmış insanlar Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Yani çoğunluğu öyle diye yapiyolar onu Yorumla Soran 1 yıl Aslında öyle değil %30 Avşar %30 çerkez %25 muhacir %15 Türkmen Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Doğrudur yaa Yorumla Soran 1 yıl Zaten pinarbasina gittinmi bilmem ama Pınarbaşı merkezden öncesi muhacir köyleri Pınarbaşı merkezden sonrası Avşar çerkez karışık aşağı yukarı diye bölünmüş birde Pınarbaşı Sivas yoluda çerkez Türkmen köyleri hep Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Valla hiç yolum düşmedi o tarafa ya Yorumla Soran 1 yıl Zaten koyun yoksa pek düşmezse marasa Malatya'ya gidersen düşer bizim köyde yol kenarı direk Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Gidecek olursam oraya geldiğimde sen aklıma geleceksin 😅 Yorumla Soran 1 yıl Talas nasıl peki Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Hiç gelmedim deme Yorumla Soran 1 yıl Yok yani eski evim talastaydida sence nasil Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Ben çok seviyorum ya Yorumla Soran 1 yıl Bende severdim bence güzel yerde niye orayı koymadin sorunun cevabinda Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl Zengin değil ki bura Yorumla Soran 1 yıl Elit ama Yorumla KimdirKimbilir 1 yıl O doğru evet Yorumla Soran 1 yıl Yakut zümrüt falanda elit ama genel olarak herkes oturuyor ama esnaf yeri daha cok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cennet mahallesi pembe
Çay bağları Alpaslan Erenköy becen
Çay bağları Erenköy degilmi zaten
Çay bağları diyince sadece yukarı villalar anlaşılıyor da ben o komando caddesini de dahil etmek için Erenköy dedim
Vallaha ben caybaglarini becen Erenköy hepsinin birleşimi saniyordum
Yani öyle de denebilir aslında evet
Becende çay bağları demi
Yok ora ayrı bir yer
Ozaman komando caddesinin aşağısı hariç erenkoyun heryeri çay baglarimi oluyor
Aynen öyle
Peki siz nerdesiniz
He birde billur Haymana bağları falan çay bağlarının icindemi yoksa ayrimi
Ora hep çaybağları oluyor
Ben de bahçelievlerdeyim
He yakınsınız
Aynen sen nerdesin
Argıncik ama Texas olan değil Alsancak dayım
Hahahah güzel ya Alsancak
Kentsel dönüşüm yeri çok argıncik gibi değil zümrüt Yakut falan gibi burası
Tam oralara sınır zaten dimi
Aynen toptancilarin oralar iste ya tam sinir kadir hasa falan yakın hep
Konum güzel evet ulaşım nasıl
Vallaha dakikada bir otobüs geçiyor ulaşımda iyi tramvaya 20 dakika
Hangi tramvay durağına yakın
Fuzuli ye
Hımm iyiyimiş okuluna yakın mı bari
Ağu ye yakın yanj
Agüde mi okuyosunn
Aynen dil bolumu
Ne güzel ya o kampüse bayılıyorum ben
Evet yenisi tavlusunda yapiliyodu herhalde devam etmiyor yapimi
Tavlusun uzak yaa agünün ortamı kafeleri filan bayaa güzel
Evet peki sen ne yapiyorsun
Ben de Erciyeste okuyorum son sınıfım
Peki aslen nerelisin
Talaslıyız biz
Talasin yerlisimisin
Aynen kicikoy tarafı
Hee güzelmiş
Sen nerelisin
Pınarbaşı ama Avşar değilim bak
Hahaha çerkes o zaman veya Türkmen
Muhacir
Hee anladımm
Ben şeye sinir oluyorum pinarbasiliyim diyince direk sormadan avsarsin diyenlere
Esmer misin biraz
Yok ondan değil sarisinimda pinarbasini Avşar diye kodlanmış insanlar
Yani çoğunluğu öyle diye yapiyolar onu
Aslında öyle değil %30 Avşar %30 çerkez %25 muhacir %15 Türkmen
Doğrudur yaa
Zaten pinarbasina gittinmi bilmem ama Pınarbaşı merkezden öncesi muhacir köyleri Pınarbaşı merkezden sonrası Avşar çerkez karışık aşağı yukarı diye bölünmüş birde Pınarbaşı Sivas yoluda çerkez Türkmen köyleri hep
Valla hiç yolum düşmedi o tarafa ya
Zaten koyun yoksa pek düşmezse marasa Malatya'ya gidersen düşer bizim köyde yol kenarı direk
Gidecek olursam oraya geldiğimde sen aklıma geleceksin 😅
Talas nasıl peki
Hiç gelmedim deme
Yok yani eski evim talastaydida sence nasil
Ben çok seviyorum ya
Bende severdim bence güzel yerde niye orayı koymadin sorunun cevabinda
Zengin değil ki bura
Elit ama
O doğru evet
Yakut zümrüt falanda elit ama genel olarak herkes oturuyor ama esnaf yeri daha cok