Tuvalette namaz kılınmaz. savaş mı var harp mi çıktı ya da çin-arakanda falan mısın bukadar muzdaripsin? Devir değişti artık namaz kılmıyorum demeye korkuyor insanlar korku imparatorluğu ve mollalar yönetiyor memleketi tuvalette namaz kılacak kadar muzdarip olmak nedir?
5 vakit namazını kılmak için bukadar çaba sarfediyorsun ne kadar güzel keşke hepimiz senin kadar imanlı olmaya gayret edebilsek ama dershanede ortam müsait değilse evde kazasını kıl yani tuvalette seccade sermek nedir evde kıl daha makbul.03 Yorumla
Soran+1 yılzaten hocalardan birine rica edicem izin de verirler. Ve zaten o kadar kolay değildi kapılar tekmelenirken namaz kılmaya çalışmak. neyse saol.
Soran+1 yıltamam. saol bb
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 406 cevap paylaştı. Aynaya karşı namaz kılmak mekruhtur. Ama namaz geçerli olur. Secde ettiğin ayağını bastığın yer temizse böyle bir durumda tuvalette de kılınabilir ama sana tavsiyem git dersanenin yöneticisiyle konuş namaz kılınacak yer var mı diye.
15 Yorumla
Soran+1 yılÇokkk saol. güzel anlatmışsın. ve hakarette yok
Soran+1 yılvalla bir soru sorduk o***pu da olduk ateistte gösterişçi de. Zaten hocalardan birine rica edicem izin de verirler. Böyle bir şeyi de ilk kez yaptım. sanki çok da kolay oldu. Kapıya vuranlar, tekmeleyenler bir arada kapı kırılcak sandım. Zaten namazdan sonra ellerim titredi hala onun stresini yaşıorum. O değil de sitede ne kadar hoca varmış.
- +1 yıl
Çoğu namaz kılmadığı için senin ne yaşadığını da bilmediği için rahat rahat akıllarına ne gelirse sıkıyorlar işte. Bazıları yine yanlış da yazsalar iyiniyetli. Ben en çok dalga geçenlere sinir oluyorum. Cool, umursamaz asi genç gibi gözükmek için dalga geçemeyecekleri hiçbirşey yok bazılarının.
Soran+1 yılneyse :D saolun
+1 yılönce bir sor danış oradakilere yoksa böyle bir yer kazaya bırak eve geldiğinde sanmıyorum akşam ezanı okunduğunu, ezandan önce evde olursun öğlen kazaya kalır tuvalet ne kadar temiz olabilir ki, zaten farzları kıldım diyorsun sünnetler yine kalıyor bir farkı olmuyor
00 Yorumla
+1 yılBayankueukafa diyoeki : tuvalet ne kadar temiz olursa olsun yinede bir pislik yuvasi bence herkes ruvaletini yapip o namax kildgn yerlere basiyor :-( aslinda eve gidince kazasini kilmak daha iyi olacak canım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar zorda kaldıysan kazaya bırakırsın ki tuvalette kılacak kadar nasıl zorda kalır insan hayal ve hayat gücüm yetersiz kaldı. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif31 Yorumla Namaz ibadeti hakkın karşısına çıktığın ve ona en yakın olduğun yerdir. Sen orada ağırlanması umuyorsan merak etme ağırlayacak yerinde orasıdır. Kişi kendisine ne yaparsa onu görür yoksa onu kandıracagınızı mı düşünüyorsunuz. O herkesin içindekileri bilir ! Bu da cevabındır.
02 Yorumla
Soran+1 yılsanki ben adam öldürdüm her türlü pisliği yaptım gibi konuşmayın. Ve ne diye kandırmamı bekliyorsun? ve benim içimdeki niyeti de bilir kazaya bırakmak istemediğim için böyle bir şeyi İLK DEFA yaptım ve içimde şüphe vardı. Zaten kolay da olmadı merak etmeyin. offf neyse. YOLUN AÇIK OLSUN
- +1 yıl
Ya böyle boş boğaz insanlara niye kafanı takıyorsun? Hepsi boş bunların.. Bilgisi ve zekası yetmeyen insanların fikir sahibi olmaları ve buraya boş fikirlerini söylemeleri ne kadar acı bir şey.. Zaruret varsa her yerde kılabilirsin.. Kaza'ya bırakmak çok daha kötü.. Senin yeterki niyetin belli olsun 😘
- Diğer konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın anne ve babasının eğitim vermemesi ne kadar kötü oluyor değil mi? :-)
Eğer bu sorunda ciddiysen, burada sana hakaret edenleri falan takma, belli ki öğrenmeye merak salmışsın ve cahilliğine denk gelmiş. O yüzden bir daha öyle tuvalet gibi yerlerde ne dua et, ne selam ver, nede namaz kıl. Çünkü oralar o işi yapmak için uygun değildir. Bir daha bu hatayı yapma. Ve sen eğer zor durumda kalırsan kazaya bırak, evindede kılabilirsin. ama sakın bir daha öyle tuvaletlerde bişey yapma. :-)03 Yorumla
Soran+1 yılsorumda Ciddiyim bugün ilk defa böyle bir şey yaptım. Merak ettim. Ve zaten hocalarla konuşmayı düşünğyorum
- +1 yıl
tamam kardeşim. bak çok güzel bişey yapıyorsun. insanlar yalan yanlış şeyler söyleyip kalbini kırmasına ve bu namaz kılma kararlılığından vazgeçirtmelerine izin verme. :-) sen tuvalet gibi yerlerde kılma ama normal yerlerde kılmaya devam et. Allah kabul etsin :-)
Soran+1 yılsaol.
+1 yılBu konuda kesin bir fikrim yok. Ben dövmelerim olmasina ragmen arada ickide icsem cumalar a gidip namazimi kilmaya gayret gösteririm. Neden soyledim bazi onyargili salaklar her sik biliyo gibi bunada muhalefet olmasinlar diye. Kardeş tabiki onemli olan niyettir ama tuvalette dua bile okumak günah bence kilmasan daha iyi olur. Git dagda tepede yolda kıl
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten hocalardan rica edicem ve izin de verirler. bu sitede de böyle sorular sorulmıycağını da anladım. herkes de soruyu okumadan atlamış.(üzerine alınma)
- +1 yıl
S'ktiret sen burdaki idiotlari kardesim. Ama bence tuvalette kilinmaz gunah yahu pis. Namaz temizliktik arinmaktir ibadettir.
+1 yıltuvalet uygun değildir çünkü orası namahrem bir bölge tüm pisliklerin barındığı bir yer ne kadar temiz görünürse görünsün diye tahmin ediyorum kesin bilgi vermek haddimize dğeil ancak imamlardan öğrenirsin bunu.. ya da tv programlarına mesaj atarak, ismini vermeyen izleyici olarak katılarak sorabilirsin..
06 Yorumla
Soran+1 yıltamam saol. En azından içinde hakaret olmayan bir yorum olmuş. saol
- +1 yıl
sen kötü bişey yapmıyosun ki içinde şüphe kalmış onu aydınlatmak için soru sormuşsun burada hakaret eden kaç kişi namaz kılıyor da kalkmış sana hakaret ediyolar?
Soran+1 yılvalla bir soru sordum o**pu da oldul ateistte. devam edip takmasam daha iyiydi ya ondan böyleler
- +1 yıl
Müslümanlık bu değildir ablacım onların İşid'ten ne farkı kaldı? Sen kıl namazını zaten içinde şüphe kalmadığı sürece yaptığın her ibadet kabul olur ben bunu bilirim. o yerde bize de dua et..
Soran+1 yılben hocalara sorcam. uygun yer omazsa devam ederim wc de. Görüşürüz. :)
- +1 yıl
eğer hocalar uygundur derse devam et yoksa devam etme orda yani kazaya bırakman daha makbul olur sanki.. görüşmek üzere.. :)
Böyle yapana kadar boş bir Sınıfta sıranın üstünde kıl. kaldı ki mescitte vardır. Neyden çekiniyorsun ki? Öğretmenlerinizden de namaz kılanlar elbet vardır. Ama bence wc de namaz kılma namaza ayıp olmasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılya ne biliyim içeri girerler filan :/
Diğer konusunda 371 cevap paylaştı. Kilinir tabiki kardeşim sen millete bakma. seccadeni umumi köşeye ser farzini kil. Allah kabul eder. o namaz kilamazssin diyenler kendileri ne kadar namaz kiliyorlar acaba.
08 Yorumla
Soran+1 yılZaten bir dövmedikleri kaldı. bir soru sorduk o**pu da olduk ateistte... öğrenmekten de soğudum. zaten sorduğuma da nerdeyse pişman oldum
- +1 yıl
Yok kardeşim bos ver. onların çoğu sözde müslüman bos ver. mahşer günü hallerini göreceksin. sen doğru yoldasin. ben taktir ettim seni. bunlar seni ayiplasada Allah seni ayiplamasin önemli olan o degilmi. sen namazini orda kilmaya devam et. Allah seninle yolun acik olsun kardesim
Soran+1 yılinş. amin. saol :)) ben yine de bir hocalara sorcam. uygun olmazsa devam ederim wc de.
Soran+1 yılsaol :) düzgün (hakaretsiz) cevap verenlerden birkaçısın
Soran+1 yılherkese nasip olsun. bb
Diğer konusunda 12,5b cevap paylaştı. Tuvalet'te amel meleklerin bile içeriye girmediği için konuşman bile dinen caiz değil.. Ne namaz kılması, namaz kılan biri bunu nasıl bilmez..
11 Yorumla
Soran+1 yılöğrenmeye çalışıyorum. Zaten namazda yeni gibiyim
dalga mı geçiyorsun sen ne zamandır tuvaletler temiz oldu
32 Yorumla
Soran+1 yılbal dök yala değil ama pislik yuvası da değil.
- +1 yıl
puuff :D
ORALARDA MESCİT FALAN yok mu biz allahın adını sesli söyleyemezken namaz kılmak nedemek :ı
25 Yorumla
Soran+1 yılwww.youtube.com/watch?v=wjxhJxRXpWw&app=desktop bunu da açıklayın sayın hocalar
Soran+1 yılherkese kendi bildiği doğrudur. yolun açık olsun.
Soran+1 yılvalla bir soru sordum 10000000 ah işittim. benim nasıl olduğum karşımdakinin nasıl olduğuna bağlıdır. zaten hocalardan birine rica edicem izin verirler. saol. bb
6 aysartlar ne olursa olsun namazini asla birakma.
ben yurtdisinda yasiyorum ve Zaman Zaman tuvalette kilmak zorunda kalabilir insan.
tuvaletin temiz oldugundan Emin ol. kapagini mutlaka kapat. mumukunse etrafi sen temizle. rabbim Kabul etsin. vazgecme.
ek bilgi istersen Bana yazabilirsin...0033 613676695
00 YorumlaDiğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Günahında veya başka şeyler değilde Namaza bir saygı vardır
Buda tuvalet değil mümkün olan yerde kılın ama tuvaletde namaz Namaza saygısızlıktır02 Yorumla
Soran+1 yılzaten bugün hocalara sordum dersanede boş bir odada kıldım. saolun yine de :)
+1 yılAleyküm selam, tuvalette namaz çok zor durumda kalırsan kılınabilir ama seccade nın temız olması gerekıyor. Her yerde namaz kılınabilir temız bır şey sermek şartıyla. Bunu geçenlerde youtube de dınlemıstım.
05 Yorumla- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=wjxhJxRXpWw burada gerekli acıklama anlatılıyor. Bu adamları da takıp et çok güzel şeyler anlatıyorlar.
Soran+1 yılsaol. Ama ben gene de hocalara soruyim. eğer uygun olmazsa devam ederim.
- +1 yıl
Rica ederim.
Soran+1 yılmillete gönderdim. açıklama bekliyorum.. sitede çok hoca var ya
- +1 yıl
Bilip bilmeden konuşuyorlar boşver sen onları. Allah kabul etsin.
Diğer konusunda 836 cevap paylaştı. Hayır ne kadar temiz olursa olsun kılınmaz. Aksine günah.
02 Yorumla
Soran+1 yılama bazı hocalar kıldığın yerin temizliği önemli diyor ve zaten öyle daracık değil. Tuvalet yerinin yanında uzunca bir boşluk var ve zaten temiz oluyor tuvalet.
- +1 yıl
Bak güzel arkadaşım. Ne kadarda uzak veya yakın olursa olsun. Mesela cenaze namazını eda ederken ayakkabılarınız temiz ise ayaklarınızı ayakkabılardan çıkartıp üzerine basın öyle kılın der hocalar. Dinde temizlik şart. Sonuçta tuvalete girip çıkınca meydana basılıp yürüyor insanlar. Bir şekilde yine pisleniyor. Neden din temizliği emrediyor? Seccadeni açacağın yerin bile temiz olması lazım iken orada namaz kılman olmaz. Kazaya bırakabilirsin. Bu sana birşey kaybettirmez. Aksine sevaba girersin. Aklın ve mantığın bir yandan meşgulki burada bu soruyu sorma ihtiyacı duymuşsun. Kılacağın namazın sevabından şüphe edip namazını tehlikeye atma. Rabbimiz temiz olun diyor ve temiz ibadet edin diyor. Kılma derim bence ama yine senin bileceğin iş ama... namazı sevabı için kılmayız bilirsin. Rabbimiz emrettiği için kılarız ve ödül olarak sevap yazılır. Sen rabbimin dediği gibi temiz yerde kıl aklında şüphen kalmasın...
Tobe tobe daha neler okicam acaba. Canim benim. hocalarindan rica etsen arastirsan namaz. kilcak yer bukursun aslinda. Tuvalettyken yaniimizda melekler bile olmuyor. Kilma bir daha istersen irdaa :(
00 Yorumla
+1 yılOlur sıkıntı olmaz.
Allah şekilci değil.
Namazın belli şekilleri hariç gerisi bazılarının abartması.
Hani vur diyince öldürenler var ya o misal.03 Yorumla
Soran+1 yılAlt tarafı sordum bir dövmedikleri kaldı. Öğrenmeye çalışıyorum yoksa ben devam ederim. Benim derdim milleti gerdi ya
- +1 yıl
ya sen zor durumda dahi namazı düşünüyorsun
Bİr ayna var diye sıkıntı olmaz
Soran+1 yılinş. saol :)
+1 yılBaşka yer yok mu kılmak için.
Dershane hocalarından birinden yardım istesen, bence kesinlikle yardım ederler.
Hangi çağdayız, artık böyle Şeyler için, tuvalet bahane. Her yer mescid dolu. Bir tek benim bildiğim, Müslüman olduğun öğrenilirse ve öldürüleceğini bilirsen, tuvalette kılmak imkanı var. Ama bu zamanda sen namaz kılıyorsun diye seni öldürecek değiller.219 Yorumla
Soran+1 yılhım... ne biliym ya. aslında başka bir kızda hocalardan izin alıp kılıyor. Nasıl rica edebilirim ki?
- +1 yıl
Ne olucak ki?
Göğsünü gere gere, bunu gururla istemelisin. Bu senin en doğal hakkın.
Soran+1 yılerkekler var :/ aslında böyle duyurmak gibi olsun istemiyorum
- +1 yıl
Ne alaka?
Bune Zayıf itikat.
Soran+1 yılneyse sormadım sayalım :)) ben halimden memnunum. artık cevapları da okumak istemiyorum. Öğrenmekten de soğudum. nasıl bir nesil anlayamadım gitti.
- +1 yıl
Sen NAMAZI o kadar önemseseydin. Kıldığın yeride önemserdin.
Bence sen gösteriş için kılanlardansın.
Hadi eyvallah.
Soran+1 yılhee nerden gösteriş yapıcağımı şaşırdım o yüzden de gizlideyim.. ya of neyse. size soranda kabahat. Siz o kadar diyorsunuz da sen namaz kılıyor musun? burada öğrenmeye çalışıyorum senin demenle gösteriş olsaydı oruçla ilgili sorular tv de dini sohbetler olmazdı ne olsa gösteriş !!!
- +1 yıl
Sen kendi nefsine gösteriş yapıyorsun.
Soran+1 yılÖĞRENMEK NE ZAMANDAN BERİ GÖSTERİŞ OLDU?
- +1 yıl
Sordun fikir verdim.
Ona bile fevrileştin. Hem soru soruyorsun, cevap verdikten sonrada neyse boşver diyorsun.
Duymak istediklerini, duymadığın için mi hoşuna gitmedi? - +1 yıl
Doğrular her zaman, tokat gibi gelir insana.
Soran+1 yılwww.youtube.com/watch?v=wjxhJxRXpWw&app=desktop ve bunu da açıklayın sayın çakma hocalar.
- +1 yıl
Bir okulda namaz kılmak için başka yer bulamadın mı yahu
kantine git, hademeden rica et hademenin Odasında kıl.
Kömürlükte kıl, tiyatro salonu, toplantı Odaları, daha nereler nereler.
Hiç mi yer kalmadı , Koskoca okuldada, orda kılıyorsun. Teneffüste git arka bahçede kıl, ne bilim yani, tuvalet en son yerdir bana göre.
Gerekirse sana o NAMAZI imkan vermeyen okulunu değiştir.
ya da şikayet et. Sana mutlaka destek çıkan birisi olacaktır. Çözüm aramadan, çare bulamazsın.
Soran+1 yılcevabını cidden okumadım. zaten hocalardan rica edicem. bb
- +1 yıl
Yani niye işi yokuşa sürüyorsun,
Baştan beri, bunu sana anlatıyorum ama sen anlamak istemiyorsun. nihayet anlamaya başladın.
Hadi rastgele.
Soran+1 yılbu kadar saçmalayan varken düzgün olamıyorum. bb
- +1 yıl
Sende bu siteye boş vaktini değerlendirmek için giren saftiriklerdensin herhalde.
Vakit Öldürmek için, benim değerli vaktimi aldın. Dikkat et Boğaz'ında kalmasın. ^^
Soran+1 yılsilah mı dayadım ille de cevap diye? ve soruda BİLİYORSANIZ yazıyor. benim hakkım senin nerende kalıcak? neyse seni muhattabımdan çıkarıyorum. yolun açık olsun
- +1 yıl
Çoluk çocukla uğraşamam bu saaten sonra engelle gitsin beni.
He bu arada Annene söyle atlı karıncaya götürsün
+1 yılAtıyorum deprem oldu ve bulundugun yer wc ve bınanın altındasın kurtulmak için dua ve namaz kılacaksın o zmn olur. Suyun olmadıgı yerde toprakla teyemmum edılebılıyorsa cok zorda kaldıgında kılınabılır.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. yapmışsın bir hata bilmeyerek tabi. Allah bilir ama ikinci hatayı yapma kılınmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki.
+1 yılŞimdi yani hiç hizmetli odası sınıf hiçbiryer kalmadı da wc ye mi kaldın bir dur Allah aşkına
03 Yorumla
Soran+1 yılhocalara sormadım... gösteriş gibi geldi zaten ilk defa yaptım!
- +1 yıl
saçmala lütfen ne gösterişi kapat kapıyı işine bak wc olmaz
Soran+1 yılzaten hocalardan birine rica edicem. izin verirler zaten dinci bir yer hocaları da öyle
+1 yılBak kardeşim, namaz senin Allahimiz ile buluşma ve onun onunde secde etmendir, sen wc demi agirlardin bir misafir geldiğinde evine ya da bu manada dusun ve en özel duygu Allahiza olandir bunu unutma
00 Yorumla
+1 yılSenin o internette baktığın yeri biliyorum dini bilgiler veriyoruz diye laubali laubali hareketler yapıyorlar yok oyle birsey tuvalet ne kadar temiz olabilir ya lütfen söyle seyler artık yapmayın ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılasıl tuvalette kılınır o sen bakma burada ki yorumlara klozeti arkana ver kıble orası sonra başla kılmaya
tecrübeye sabit ;)03 Yorumla
Soran+1 yılzorla fetva istemedik. öğrenmeye çalışıyorum ve şu anda pişman olmaya başladım. Normalde bir Müslüman azarlamak yerine incitmeden söyler.
Cevap sahibi+1 yılboşver canım bunlar böyle işte :)
Cevap sahibi+1 yılben değilim Müslüman ayrıca azarlamadım seni dalga geçiyordum sadece :P
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kadar namaza kafa yorcağınıza bilime kafa yorsanız zaten allah yardım eder allah kafa vermiş ama kullanmasını bilene
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnamazı neden bu kadar genelleştiriyorsunuz ki anlamıyorum Arkadaş ! namaz her bireye özeldir sanki hava atmak için namaz kılınıyormuş havası veriyorsunuz insanlara
Cevap sahibi+1 yılo yüzden Daha Türkiyenin Coğrafik Konumlarını Türkiyenin Başkentini ODTÜ'nün açılımını bilmeyen Atatürkü bir ayyaş zanneden Nesil var Değil mi?
Soran+1 yılBunun namazla ilgisi ne?
+1 yılelbette düzgün hocaların vardır git söyle onlara neden soramıyacakmışsın çarpılma kız :S
03 Yorumla
Soran+1 yılftftftftf ne diyim?
- +1 yıl
hocam Allahın emri peygamberin kavliyle namaz kılmak istiyorum bana uygun yer varmıdır diyeceksin hee olmadı eve gidince kazasını et islam kolaylık dini :S
Soran+1 yıl:D peki haftaya bir hocaya rica edicem inş.
+1 yılistediği kadar temiz olsun. pohların içinde namazmı kılınır bre densiz
01 Yorumla
Soran+1 yılya Allah ım... wc temiz ve gerçekten temiz iki kişiyle de kılınabilir. yanlış ya da doğru desenz...
Tuvalete girdiğimizde Allah ı zikretmek haram. Çünkü pis bir yer. O yüzden namazda kılınmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten hocalardan birine rica etmeye karar verdim izin de verirler
+1 yılNe saçmalıyorsun bacı alay mi ediyosun pis yerde namaz mi kılınır
01 Yorumla
Soran+1 yılhee hatta daha komik olsun diye gittim denedim. Aklıma da takılmadı. öylesine.
malmısın sen ya kazaya bırakıp akşam evinde kılsaydın geri zekalı öyle şeymi olur
22 Yorumla
Soran+1 yıldüzgün konuş... öğrenmeye çalışıyorum valla dinden soğuycam şimdi. ne biçim insanlarsınız Peygamber ahlakı kalmamış. bir kere de düzgünce açıklasanız?
Aleykumselam
Hangi dershane?
Hangi saatlerde tuvalettsin04 Yorumla
Soran+1 yılYa bizim dersane zaten sofi de. sormadım da hiç böyle böyle diye erkekler çoğunlukta bide. Ezan okunuyor sonra işte teneffüste gidip hemen secdadeyi seriyom tesettüre girip hemen botlarımı çıkarıp sünnetleri bırakıp 4 rekatlık farzını hızlıca kılıyorum. Bir de bazı arkadaşlar kapıya filan da vuruyor. Ellerim de titriyor kapı kırılcak gibi oluyor. :(
Soran+1 yılama o daha yanlış bence. namazlar daha önemli
Namazın dış farzlarından Temizlik şartına uyduğunu sanmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılsecdade seriyorum ve sonra onu içe doğru katlıyorum
Olma z cunku buyuk gunah nedeni orda kuran ayeti oknumaz tenefuste sinifta kilabilirsin bir daha boyle bir hata yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılsınıfta nasıl kılabilirim?
Tuvalette namaz kilinmaz carpilirsin baska yer yok mu
00 Yorumla- Diğer konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılTualett sence temiz mi? Seccaden temiz kalir mi?
45 Yorumla
Soran+1 yılfttftftftftftftftfttftft. kirli değil. Ve secdadeyi kirli yerinden katlıyorum. of yeter valla. alt tarafı sorduk.
- +1 yıl
Ya sabir ya git evdr kazasini kil offf
Soran+1 yılgaliba sen namaz kılmıyorsun. neyse. yolun açık olsun.
- +1 yıl
Pardonda tualette kildigin namazla benim dini deger yargilarimi sinamiycaksin dimi :)
Soran+1 yılgaliba soruyu da anlamadın. zaten beklemiyorum. şimdi git işine beni yargılamayın soruma cevap verin ve şimdi git.
Tüh sana diyorum. Yazık.
15 Yorumla
Soran+1 yılwww.youtube.com/watch?v=wjxhJxRXpWw&app=desktop hocalar varken sorduğum için yazık valla bana :)
- +1 yıl
Açmadım bile. Umrumda değil şu an ne gönderdiğin.. Valla gerisin sen. Sinir etme insanı ya savunmasını yaptığı konuya bak burada pisliklerini anlatma. Kılma daha iyi be terbiyesiz gelmiş tuvalette namaz kılınabilineceğini söylüyo. Onların hocalığını tükürürüm öyle aptal aptal konuşan hoca çok var. Neyse bir daha cevaplamıyorum. Hadi güle güle.
Soran+1 yılhem açmadım bile diyorsun hem de içeriğini anlatıyorsun? o nasıl iş. zaten ben hocalardan birine rica edicem izin verirler, benim işim hallolur ama siz başta karakterinizi düzeltin cevaplarınız bazen gerçekten kırıcı oluyor.
Allah belanı versin senin o.. pu
32 Yorumla
Soran+1 yılya off yeter ya.. ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM anlıyor musun? nalet olsun... sorduğuma da pişman ettiniz. siz kimsiniz ki sizden fetva isteyende kabahat. kendini dinci sanan bir kaç insan hepsi bu!!! asıl bir Müslüman öğrenmeye çalışır. anlamayabilirsin!!
Soran+1 yılwww.youtube.com/watch?v=wjxhJxRXpWw&app=desktop bunu da izleyin. yanlış adreste olduğumun kanıtı
Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Mecburiyet durumunda kılınır.
03 Yorumla
Soran+1 yılama hocalara hiç de sormadım
Soran+1 yıltamam.
Çarpılırsın sen mal mısın?
13 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim. sadece öğrenmeye çalışıyorum. Anladım yanlış adres
Soran+1 yıl
+1 yılçarpılmadan nasıl çıktın hayret...
03 Yorumla
Soran+1 yılnamazla alay niyetiyle kılmadım zaten kolay da olmadı merak etmeyin.
- +1 yıl
iyi de herşeyin bir yeri vardır. 32 farzın içinde hadesten taharet necasetten taharet konuları var bilmiyor musun?
Soran+1 yılbiliyorum. www.youtube.com/watch?v=wjxhJxRXpWw&app=desktop burada da böyle diyor. neyse zaten ben hocalara sorucam zaten izin verirler
Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Sınıfta kıl koridorda kıl neden tuvalet
14 Yorumla
Soran+1 yıldersane kalabalık
Soran+1 yılzaten hocalardan birine rica edicem zaten izin verirler.
+1 yılBirde kız olacaksın tuvalette namaz mı kılınır be akılsız insan ne diyeyim sana daha. Allah ıslah etsin seni.
03 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu okudun mu?
- +1 yıl
Okudum koridorda kılsaydın namazı daha iyiydi.
Soran+1 yılneyse ki tek sen değil soruyu okumadan atlayan... zaten soruyu takibi bıraktım bugünden itibaren almıycam da mesj
+1 yılAhahhaha siiiiz ruh hastasısınız
13 Yorumla
Soran+1 yılhe hee. Öğrenmeye çalışmak ruh hastalığıysa evet ondanım ve gurur duyuyorum.
Soran+1 yılVe kesin sorunun tamamını okumadın.
Soran+1 yılwww.youtube.com/watch?v=wjxhJxRXpWw&app=desktop bunu da açıklayın sayın hocalar ;)
+1 yılSenin namaz filan kıldığın yok burada kaşarlık yapıyon aklın sıra.
13 Yorumla
Soran+1 yılya valla yeter nerden biliyorsun? ben öğrenmeye çalışmayıp wc de kılmaya devam etsem daha mı iyi? nasıl Müslümanlarsınız.
- +1 yıl
ya sen ne pislik bir insansın ya defol git. Yarın ahirette Cehennemin dibini boylarsan anlarsın.
Soran+1 yılsen namaz kılıyor musun? ben kere yaptım diyorum ve aklımda kaldı öğrenmeye çalışıyorum. Sen Allah bilir soruyu da okumamışsındır dersanede zorda kaldığımı yazdım. zaten o kadar kolay da değildi merak etmeyin. ve sorumdan yürü git işine.
+1 yılÇarpılcan tövbe tövbe
20 Yorumla
+1 yılKızım çarpılmayasin :D mescit yok mu dershanede
01 Yorumla
Soran+1 yılne mescidi ya :D yokki. ilk defa yaptımm zaten.
+1 yılDalga Geçme Karaktersiz
12 Yorumla
Soran+1 yılya off yeter ya.. ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM anlıyor musun? nalet olsun... sorduğuma da pişman ettiniz. siz kimsiniz ki sizden fetva isteyende kabahat. kendini dinci sanan bir kaç insan hepsi bu!!! asıl bir Müslüman öğrenmeye çalışır. anlamayabilirsin!!
Soran+1 yılwww.youtube.com/watch?v=wjxhJxRXpWw&app=desktop ve bunu da açıklayın sayın çakma hocalar.
Bence önemli olan niyet.
04 Yorumla
Soran+1 yılmillette sanki dalga için yapmışım sancak öğrenmeye çalışıyorum
- +1 yıl
Boşver. Allah senin içini bilmiyor mu? Eğer gerçekten durum buysa, en merhametlisi O'dur dediğimiz ilahımızın kabul edeceğine inanıyorum. Sonuçta namaz dediğimiz eylem de Allah'a bizi yarattığı için şükranlarımızı sunmak değil midir? Zor durumdasın, ama isteyerek namaz kılacaksın. Deli misin sen? Ben kabul olacağıma inanıyorum ama Allah'a kalmış o da. Sırf ortam yüzünden niyetinden vazgeçme. Ser poşetini, ser üstüne seccadeni, kıl namazını çek git. Yemişim tuvaletini!
Soran+1 yılzaten hocalardan birine rica edicem izin de verirler.
oha bu ne saçma bir soru
02 Yorumla
Soran+1 yıliçeriği okumadın demi?
şu sorduğun soruya bak yazık..
12 Yorumla
Soran+1 yılne varmış? zorla fetva istemiyorum. siteler çelişkili bazı hocalarda kıldığın yerin temizliği önemli diyoe örn: sözler köşkü bak youtube den. Ve namazımı bırakmak istemedim ve bu ilkdi
tuvalet ve banyoda namaz kılınmaz !!
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki.
+1 yılÇarpılacaksın.😂😂
24 Yorumla
Soran+1 yılniyetim namazımı kılabilmekti :DD gene de saol. nasıl insanlar var ya.. sorduk alt tarafı bir dövmedikleri kaldı. öğrenmek de suç oldu artık.
- +1 yıl
Hahaha bu site dengesiz dolu yaa. Allah sabır versin. :D
Soran+1 yılhakaret yok ve en azından tatlı birr dille ifade ettiğini düşünüyorum.
@Ggöktuğ
Gizli Üye(36-45)+1 yıltövbe estağfurullah ya
10 Yorumla
+1 yılHayır yani gerçekten eğlenıyor musun bunu sorarken
29 Yorumla
- +1 yıl
Ben dinci değilim :D öğrenmek istiyorsan git baska yerde öğren ayrıca sen kımsın :D
Evet asıl müslüman öğrenmeye calısır ama tuvalette değil benim anlayıp anlamamamda seni ilgilendirmez tatlımmmmmmm
Soran+1 yılzaten soruda BİLİYORSANIZ yazıyor. Okuma kıtlığın mı var. o zaman cevap yazma. yeter. dinci değilsen ne diye fetva veriyorsun. aç interneti bak kılınabilir diyor. sen uydurma. yürü git işine ya
- +1 yıl
Ben fetva vermedim ki :D:D:D:D:D:Dd ben sorunuda okumadım şekerim tuvalette namaz kısmı bana yetti madem internette bilgi yazıyor niye kıslar soruyora sorma geregi duydun ah be tatlımmm kasma bu kadarr
Soran+1 yılçünkü çelişkili başka site başka o başka. Zaten sorumu okumadığın belli. Dersanedeyken zorda kaldığımı söyledim. senin gibi bir sürü sazan var. telaşlanma
- +1 yıl
ah canım burada celiskilerin gitmistir umarım :Dsazanlara birdaha soru sorma kendini parcalamana sebep oluyor. kim ne derse desin tuvalet uygun degl
Soran+1 yılkeşke bu tartışmayı bu kadar uzatmak yerine uygun değil deseydin en başta. neyse yine de saol.
- +1 yıl
Tartışmayı buraya getiren senin cümlelerindi önemli değil...
Soran+1 yıleminim canım... şüphesiz... ondan evet...
Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Kardeşim başka yermi kalmadı
00 Yorumla- Diğer konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılMotorize ekip?
11 Yorumla
Soran+1 yıl? ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin ben ağzına sıçsam acaba orucun bozulur mu?
22 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu okumadın demi? ben sana burada yağdırsam sevap olur mu? hocalık taslamayın yürüyün işinize.
Cevap sahibi+1 yılağzın doluyken konuşma
+1 yılHayir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler