Diğer Genital bölge rengi önemli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Erkekler için renginin önemi var mı? Her yerde pembe övenleri görüyorum da Güncellemeler1 yıl şekli falan gayet güzel de ben çok beyaz tenliyim, pembe falan değil yani o yüzden sordum Genital bölge rengi önemli mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Hayır önemsiz 0 0 Yorumla
Julianoss Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Önemi yokta hiç sevgilim olmadı bu yaşa kadar sevgili buldukta vajina rengi mi kaldı 27 yaşıma giricem hiç sevgilim olmadı 😪😪 0 1 Yorumla Julianoss 1 yıl Önemi yok inan bana fiziğin iyiyse takma kafana Yorumla
bos_tencere Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Beğenmezse vaz mı geçecek yahu erkekler için nefes alsin yeter. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Gir çık meselesinde renk önemsiz ama yalama konusunda önemli olabilir 0 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kadınlar için erkeklerin penisinin düzlüğü önemlimi? Yorumla Soran 1 yıl genelde önemli değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ülkenin yarısının öyle çünkü herkes hoşlanmazlar diye ameliyat düşünüyo Yorumla Soran 1 yıl bana öyle denk gelmedi ama sorun değildir herhalde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya aslında konuşulcak bişey değil hani gidipte c gibi değil yanı sadece bi 10 derece falan yamuk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok ufak tümsek geçiyo ortada gibi düşün Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Çok mnemli değil ama görüntü ilgi çeker 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 13,4b cevap paylaştı. Hayır yok tamamen söylenti 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı. evet önemli metalik gri olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Renk değil ama şekil önemli bence 0 4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne rengi peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki kadınlar için penisin neyi önemli Yorumla Soran 1 yıl uzunluk genişlik falan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uzunluğu ve genişliği ne kadar olmalı Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiç önemi yok benim için 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Partnerin var mı peki yoksa boşta mısın şu an Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır önemsiz
Önemi yokta hiç sevgilim olmadı bu yaşa kadar sevgili buldukta vajina rengi mi kaldı 27 yaşıma giricem hiç sevgilim olmadı 😪😪
Önemi yok inan bana fiziğin iyiyse takma kafana
Beğenmezse vaz mı geçecek yahu erkekler için nefes alsin yeter.
Gir çık meselesinde renk önemsiz ama yalama konusunda önemli olabilir
Kadınlar için erkeklerin penisinin düzlüğü önemlimi?
genelde önemli değil
Ülkenin yarısının öyle çünkü herkes hoşlanmazlar diye ameliyat düşünüyo
bana öyle denk gelmedi ama sorun değildir herhalde
Ya aslında konuşulcak bişey değil hani gidipte c gibi değil yanı sadece bi 10 derece falan yamuk
Çok ufak tümsek geçiyo ortada gibi düşün
Koyu opmamali kesinlikle 😏😏
Rengi değil islevi onemli 😂😂
Şekli önemli moruk güzel gözüksün
Evet pembe olsa güzel olur
Çok mnemli değil ama görüntü ilgi çeker
hahir benim icin önemsiz
Hayır yok tamamen söylenti
Pembe kukulu kim varki. Cok nadirdir
evet önemli metalik gri olmalı
Seninki gri mi
Kokusunu seviyorum saatlerce koklayabilirim