Onceki sorularımı okuduysanız, sorun yaşadığım kız arkadaşımdan ayrıldım. Yarın onun doğum günü, kutlasam dert, kutlamasam dert. ne yapacağımı bilmiyorum.
sizlere danışmak istedim.
sizlere danışmak istedim.
aynı dert bendede war..bende ona bi video hazırlamaya karar werdim..eğer uygun zamanı yakalarsam istediim gibi giderse hersey, o videoyu izlediğinde geri gelecek..hatta okadar iddaalıyımki, youtubeye koysam o videoyu 1 milyon wiews garanti .d
Ben olsam kutlamazdım. "Başarılı bir ilişkiniz olmadı diye doğum gününü kutlamamazlık etme, ayıp." diyen arkadaşlar mutlaka olacaktır. Ama bu bana ters. Bitti.
Kız sana zaten mesajlar atıyormuş yani barışmak için sinyaller veriyor , attığın mesaj ona daha fazla umut verebilir , bunu istiyorsan düşünüyorsan mesaj at ...
kutlama tabi.
Cevap
10Cevap
Bir kişinin daha doğum gününü kutlayacak olması onu mutlu eder.
Bazı insanlar doğum günlerinde duygusallaşırlar,
Daha fazla kişi hatırlasın isterler, at mutlu olsun :)
eğer tekrar baslama ümiidyle atyrsan daha dogrusu hala seviyorsan , karsılıgındak yanıtsız kalmak canını acaıtacaksa atma derim , ben attım , atmasaydım keske . daha cok uzuldm cevvap vermeynce.
bence kutlamalısın. eskiye dair ufacıcık hatır varsa. sen bir düsün onun senin doğum gününü kutlamasını ister miydin?
kim kimden ayrıldı?
ne kadar süre geçti ?
hala iletişim halindemisin vs böle uzar gider bu sorularım
ben ondan ayrıldım, yaklaşık birbucuk ay gecti.
O bana mesaj atıyor devamlı. bazen attığı mesajlara cok nadir cevap veriyorum.
başka sorun var mı?
eğer atıcaksan atma amacın ne ? kibarlık olsun diyemi ? kibarlık içinse eğer evet kibar olursun ama hafif bir yeşil ışık yakmış olursun.
ama atmıcaksan ve kız devamlı mesaj atıyorsa doğum günümü kutlamadı pislik diye düşünür
ha bide burdakilere bakarsan hepsi cool anasını satıyım atmalar havada uçuyor :D
Ne önemi var ki kutlamışsın kutlamamışsın. Ama sen seviyorsun halen o yüzden kutlamayacaksın unutmak için şart.
içinden geceni yap, atarsanmı yoksa atmazsanmı pişman olursun?
kardes ayrılma sebebnini bilmiyorum ama bence kutla hep aklına gelır onun
adı üstünde eski kız arkadaş neden kulayasın ki ?
hele bir de yeni kız arkadaşın varsa daha fena
gerek yok adı üstünde eski sevgili...geçmişe takılı kalmak geleceğini karartır.
arkadaşça ayrılmışsanız atmakda bir kusur göremiyorum
ıstemıyorsan kutlma kutlarsan sımarcaklar yada kucuk bı mesaj olabılır sade
Sen ayrıldıysan kutlama derim tükürdüğünü yalamak denir buna o ayrıldıysa at gitsn :)
bence hic gerek yok yazma..
iyiki doğdun yaz geç git .
bitmiş gitmiş neyini düşünüyorsun ki
kandil mesajı > tüm mesajlar
ne gereği var. herhangi bir gün.
atma ne şımartıyorsun elin kızını
ben olsam atmam salla..
eskide kalamsını istiyorsan atma
ne gerek var..
atma ne gerek var
Kutla.
kutlama :)