Babası cocuğunu istemiyor, ama ben istiyorum. Doğduktan sonra mecbur babalık yapıcak öyle değilmi?
Cevabın nedir?
+1 yılBekarsın ve aılen konudan bihaber anladıgım kadarıyla. önundeki seçenekler şunlar;
1- babasını ıkna edip hemen evlenmek hayat kurmak (ki ıstemıyor dıyorsun)
2- çocugu gizlice aldırmak (4. aydan sonra aldıramazsın ve evlı degılsen adli bir olaydır ceza alırsın)
3-aileni arkana alabilirsen al, cocugu dogurup bakabılırsın. adama postayı koyarsın. ama bunun zorluklarını cekebilirmısın acaba..
1. durum harıcınde her türlü o. pu damgası yıyeceksın. ve hayatın zehır olacak. eğer 1. durumu gerceklestırmen ımkansızsa dıger durumlarda şehır değiştirmek mantıklı olabılır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbende evlenmeden altıma yatıp sonra hamileyim diye ortada dolanan bir kızdan olan bebegi istemezdim. çocuk doğar kız davalar açar dna testleri olur ne olur çocuk 10 yaşına girene kadar inkar eder istemem sonra tek olacak şey ya hapse gireceksin ya da babalık yapacaksın olur. örnek küçük emrahın bebesi neyse bende kabul ederim kimliğinde baba kısmında adım ve soyadım yazar bu kadar. kısa bir deyişle o... u dan olma bir piçim olur
119 Yorumla
Soran+1 yılOha
- +1 yıl
oha mı bak 25 yaş altı cahiller sınıfındasın ne yap et onu aldır. adam istememkle haklı ve ben olsam bende istemem. belki bakire olmadan altına yattın o ise seni kullandı gitti. kısaca kötü kız damgası yer piçinle kalırsın ortada
Soran+1 yılBakireydim ben isteyerek altına yatmadım o zorladı ğ
- +1 yıl
senin aklın fikrin yok mu peki o zorladı diyorsun. şimdi sevgilin seni camdan atla diye zorlasa atlayacakmısın. cidden yazık sana. bence o çocuğu aldır. ilerde aileler de devreye girer zorla evlenirsin bu seferde her gün seni döver ya da başka şeyler yapar.
Soran+1 yılGücüm yetmedi napim aa
Cocuguda alıramam esek babasıda bakıcak bakmazsa her ay parasını alırım- +1 yıl
namus kavramını hiçe sayıyorsunuz o iş evliliğin ilk günü olmalı. ama sizin gibi kızlar için normal neden yabancı diziler internetler derken iyice batılılaştık. utanmasanız amerikalı kızlar gibi babalarınızın önünde çocuklarla sekse başlayacaksınız. 26 yaşındayım 27 olmak üzereyim ve hiç bir kıza güvenmiyorum ve bu gidişlede evlenmeyecem gibi çünkü daha 12 13 yaşında sekse başlamalar onla bunla yatmalar yalanlar dolanlar sevgili olunca kıyaslamalar çocuk aldırmacalar evlenirken diktiririm anlamaz demeler felan. neler neler gördüm ve soğudum kızlardan. gördüğünde bile anlarsın en az günde 40 kişi yaptığını felaket defarmasyon olmuş bana gelmiş kızım diyor diktirdiğin sanki ortada değil neyse. alıştım 26 yıldır bekarlığa evlenmem artık. evlensemde çocuğum olsa kızıma oğluma yazık annen sayısız insanla yatıp beni mi en son seçti diyecem
- +1 yıl
zina ülkemizde 2000 yılından beridir suç değil. çocuk inkar eder sen ispatlayamazsın. avukattır mahkeme masraflarıdır uğraşamazsın ailen duyarsa çevren duyarsa o* faişe sürtük geliyor gibi lakaplarla hitap edilirsin. ve daha neler neler. çok film izliyorsun sanırım. parasını ödermiş o boşanırsan olur daha evlilik yok nikah yok ortada gayri meçul bebek var ve sen ne konuşuyorsun.
Soran+1 yılBende evlendikten sonra yapmak istiyordum ama zorladı diyorum anlamıyomusun suc bende sanki yapan erkek cokmu namuslu sanki aaa
- +1 yıl
şimdi kendini savunmaya kalkma zorladı diye. ben seni tekme tokat dövsem bile direbebilirsin. hiç olmadı zorla üzerine geldiğimde etrafta olan birşeyi kafama vurup evden çıkabilirsin. çırılçıplak yatağına gir sevişmek için çocuk sikince zorladı olsun. oh ne güzel dünya
Soran+1 yılYuru git ya hayatım mahfoldu zaten kendimi öldürcem
- +1 yıl
en mantıklı karar olur. salaklığının cezasını bir bebeğe yüklemezsin bari. beyinsiz yaşamaktansa ölmek daha iyidir.
Soran+1 yılHahah saka tabi ben öldürürsem once babasını oldururum
- +1 yıl
sen çocuğu aldır ve kendine adam gibi sevgili edin yoksa cidden işin zor senin
Soran+1 yılDelimisin ya katil herif ben cocugumu niye öldürim
- +1 yıl
bana ne ya ne halin varsa gör
Soran+1 yılSonunda anladın hayvan
- +1 yıl
aferim sana hayvan felan. iyiki seni zzzzz çocuk istemiyor. seviye yerlerde bir kızla yaşanmaz çünkü. zorlayarak ta iyi yapmış beleşten * siktirmiş oldun ona
Soran+1 yılHahaha
Diğer konusunda 386 cevap paylaştı. Bilemiyorum. Beşkide yapmak istemeyebilir. Hatalarınız yüzünden doğmamış bir bebeğin hayatı kararacak şuna bak. Ya..
www.kizlarsoruyor.com/.../a12531-kurk-mantolu-madonna-dan-alintilanmis-10-derin-soz-1-bolum bakarsanız sevinirim :)10 Yorumla
+1 yılEn fazla aylık para öder. Baska bişeye karışmaz. Babalık buysa zaten yapmasın. Sen bunu kabul edeceksen sanada yuh. Ama katiyen o bebeği aldırma derim. Bakmayacaksan da bana ver ciddiyim. Ben büyütürüm öz evladım gibi.
23 Yorumla
Soran+1 yılCiddenmi
- +1 yıl
Sokağa atacagına bana ver evet.
- +1 yıl
Takdir ettim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
55Cevap
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hayir mecbur degil.. dava acarsin , soyadini verir ( nesebine alir ) ve mahkeme cocuk icin aylik bir nafaka belirler.. dna testiyle olacak tabi ki.. ama cocugu gormek istemeye de bilir.. babalik ve nafaka davasi acacaksin..
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi en azından oyle destek cıksın
- +1 yıl
Senin bilecegin is.. cocuk dogacaksa nesebi olmali.. ama yok inanmiyorsa adam.. gercek ortaya cikinca is degisebilir.. ve bir de. Yarin bir gun, cocugun ailesinin , bebegi sana iftira vs atarak elindrn almamasi icin onlem alman lazim hukuki olarak.. iste , hic bir velayet hakki talep etmeyecrgim imzasi vs vs..
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle. Ama öyle adama gönül veren siz kadınlara üzülüyorum. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif00 Yorumla Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. benim gerizekalı bir kuzen var aynı haltı o da yaptı şimdi ne çocuğa sahip çıkıyor ne de kıza acıyorum vallahi ne diyim ama sen de az değilsin ne işin var elin oğluyla?
05 Yorumla
Soran+1 yılBen istemedim o yaptı
Soran+1 yılOyle gibi
Soran+1 yılNe denir bende bilmiyprum ama ben istememiştim
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık senin gibileri burada Çocuğum var napacagim diyince gerçekten umursamıyorum ve bu gittikçe artacak cunku zinalar arttı simdi modern görüşlü insanlar buna Karsi çıkacaklar ama gelip benimle diploma yaristirsalar hepsinden cok okumuşumdur ikinci üniversite okuyorum sizlere iyi oluyor evlilik yapmadan Yatın milletin altına sonra Çocuğum var napacagim o çocuğu aldır katil ol bir cana kiyan tüm insanlığa kiymistir dinimizde bunun Hesabını ahirette ödeyeceksin
09 Yorumla
Soran+1 yılBen zina yapmak istemezdim ama hersey bir anda oldu :(
Cevap sahibi+1 yılO çocuğu yaptıran deyyus a söyle derhal sahiplensin seni nikâhına alsın
Soran+1 yılİstemiyorki
Cevap sahibi+1 yılGit savcılığa ver tecavüz etti diye bir hayatinı sksinler onun
Soran+1 yılYok ya bir sürü is
- +1 yıl
aaaa kardeşim öyle deme moderenleşiyoruz bak avrupalılaşıyoruz ne güzel değilmi herkes özgür özgür tavşanlar gibi takılıyor.
Cevap sahibi+1 yılSana müstahak o zaman doğur kal ortada
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle
Soran+1 yılOfff
+1 yılBabasi istemezse biz bakariz. sakin aldırma. Kizimiz olsa bari. isminide ayse koyabilirmiyiz rica etsem
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur :)
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun.
Öncelikle sakın bebeğini aldırmayı düşünme hep direen
vicdansız değilse geri adım atacaktır10 Yorumla
+1 yılEvet, mecbur yapacak. Fakat babalık denir mi buna bilmiyorum. Sadece maddi olarak bakmak zorunda. Babalıkta maddiyattan ibaret değil.
00 Yorumla
+1 yılHayır öyle değil istemiyorsa yapmaz böyle bir hakkı var
10 Yorumla
+1 yıliin sonunu tahmin etmek zor değil. ben olsam aldırır elemana da yol verirdim ama sen bilirsin. hayatın zından olur iyi düşün.
12 Yorumla- +1 yıl
senin için bir cana kıymak ne kadar basit ya? @EdmondDante
- +1 yıl
ya babası inada bindirip babalık görevini yapmazsa? kiiii adam hamileliğe ramen istemediğini söylemiş. ya ciddi ciddi kabul etmez sadece işi yargı boyutunda kimlik anlamında soy adını vermekten başka birşey yapmazsa? o çocuğun ileride yaşayacağı sorunlar hakkında bir fikrin varmı? sırf annelik içgüdünüzü tatmin etmek uğruna bir anlık zevki böylesine büyük bir sorumluluk ile tamamlamanın doğru tarafı nedir? ha birde kızın ailesinin içine düşeceği durum tabiki umurunuzda değil. doğurun kardeşim resmi olarak babalı gayrı resmi olarak gayrı meşru çocuklar doğurun... sizin gibilere de bu yakışır.
Zoraki kabul ettirmeye çalışırsan, çocuğu sevmez. Sevmediği için de ilgilenmez ve nihayetinde çocuk bunalımlı bir hayat yaşar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMecbur babalık yapmaz ama sike sike ihtiyaçlarını karşılayacak.
Vicdanlı biriyse toparlar sonradan iyi baba da olabilir..
Bunu kendin yapmadin sürekli bunu hatirlat ikiniz yaptınız bunu. Kocan bu arada di mi11 Yorumla- +1 yıl
Kamu Spotu : Evlenmeden, 15 dklık bir zevk için hayatınızı mahvetmeyin. :-)
+1 yılBayankurukafa diyorki : 3 ay once babadinin akli nerdeydi.
00 Yorumla
+1 yılNe özürlü erkekler var arkadaş al 1 tane dha madem çocuk konusunda bukadar negatif dikkatli olacaktı ozman saçma sapan işler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevli değilsiniz tabi.
istemezse hak veririm. suç senin. erkeklere güven olmaz.22 Yorumla- +1 yıl
Bütün erkekleri tanıyor gibi konuştun?
Cevap sahibi+1 yılhepsi için geçerli değil...
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversiteler fuhuş yuvasına dönmüş, millet okumaya değil zina yapmaya gidiyor, kürtajlar arttı nasıl bir ülke olduk yav... nereden nereye
00 YorumlaHayır isterse yapmaz boşuna böyle bir fikre kapılma
00 Yorumlaİstemiyorsa anca maddi taraftan babalık yapabilir yani manevi baba nedir bilmez çocuk
10 Yorumla
+1 yılSen sadece kendini kandırırsın , o senin hamile olduğunu öğrenince kendine yeni sevgili bulur seni unutur. ..
00 Yorumla
+1 yılmecbur diye bişey yok yazıkki iyi düşün onun vicdanına kalmış :(
10 Yorumladerhal terk et burayı bebeğe radyosyan manyagı yapacaksın sonra ne olacak kim bilir
10 Yorumla
+1 yılb*k yapar safım benim kal ortada çocuklada gör gününü :S
00 Yorumla
+1 yılyapmaz aldir yol yakinken maddi destek lazimsa yardimci olablrm
02 Yorumla
Soran+1 yılGercektenmı
- +1 yıl
evet yardim lazim olurasa mesaj ile ulasabilirsin bana
bence babalık yapmaz bu zamanda kimse böyle mecburiyeti olduğunu düşünmüyor. doğurmak istiyosan tek başına da bu çocuğa bakabilirsin bence
10 YorumlaSevisirken sorun yoktu da sonradan mi oldu? Dogur dogur mecbur bakacak
00 Yorumlasenin kafan nerde cocuk olursa iyi olur diyorsun ama hasan dagina niyetsiz esekle oduna gidiyorsun
00 YorumlaGit gel yapmaya geldimi ister ama dimi... Ahbe bacım neden korunöazsınızki?
00 YorumlaKondom 20 lira oysa ki...
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapıcak dersem yapıcak mı, yaparken bize mi sordun ya bir alemsin
00 Yorumla
+1 yılyapmayadabılır. şu an kabul etmıyorsa bırz zor bır ıhtımal
00 Yorumlabir kaç kişiyi recmedeceksin bir daha hamile kalmazlar
00 Yorumlayazık etme çocuğa bence kesin babalik yapicak diye bişey yok
00 Yorumla
+1 yılHayır Güzel kardeşim değil Çocuğunda hayatını mahvetmeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğacak çocuğa yazık. Ne diyelim sizin gibi anne baba olacağına hiç olmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGördüğünde vicdani varsa içi gider ve bakmak isteyebilir
10 YorumlaNah yaptirirsın başın agrimadan git aldir derim gencsin daha. hayatini cocuk bakarak zehir etme.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapması gerekli mi istemiyosa kendi kaybeder
10 Yorumla
+1 yılYapar tabi çok güzel iskele babalığı yapar
00 Yorumla
+1 yılEvli misin? ? Ve kaç yaşındasınn
00 Yorumla- Diğer konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yıliste miyo sa camurdan mi yaptin. yapmasaydi
00 Yorumla Yapmayadabilir.. Guvenme o dusuncelerine
00 Yorumla
+1 yılNah yapar babalık. Kusura bakma.
00 Yorumla
+1 yılBu çocuk evlilik dışı mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kaç yaşındasın ailenle mi yaşıyorsun bilen var mı senden başka?
+1 yılMecbur değil insanoğlu çiğ süt emmiş...
00 YorumlaDiğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. istememe sebebi ne peki
02 Yorumla
Soran+1 yılGenc ve benis evmiyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli değilsiniz dimi?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBak canım yorumlardan gördüm evli olmadığını bizdede böyle bir durum vardı geçen sene hamile kaldım sevgilime söyleyip söylememelte çok kararsızdım en sonunda buluştuğumuzda doktor raporunu gösterdim çok sevindi ben tam tersini beklerken aşkım ne güzel hemen evlenelim falan dedi ama bizde biraz farklıydı ben istemiyordum ona sormadan kürtaj yaptırdım çok kızdı bana
Soran+1 yılNeden istemedin cocugu
Cevap sahibi+1 yılEvli değildik ve ilişkimiz yeniydi güvenemedim hemen ama o çok istedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin ve babasının yaşı kaç?
010 Yorumla
Soran+1 yıl21-19
Cevap sahibi+1 yılçok zor bir durum, ama babası seni gerçekten seviyor olsa çocuğu isterdi, fakat o sorumluluğu almak istemiyor. Öğrenci misiniz peki?
Soran+1 yılEvetde ben okulu bıraktım o okuyo hala
Cevap sahibi+1 yılailen bu durumu biliyo mu, bir de onun ailesi?
Soran+1 yılarkadasımdan baska bilen yok, ailem öğrenirse evden atar beni
Cevap sahibi+1 yılkorunmuş muydunuz peki, hiç korunmadığınız olmuş muydu? Peki babası çocuğu istese onu ailenden gizli mi doğuracan?
Soran+1 yılbir kere oldu ve korunmadık
Babası isterse evleniriz herhalde değilmi
Cevap sahibi+1 yılbabasını istemesi için ikna edersen iyi olur fakat istememe de kararlıysa sen onu doğurursan çocuğu yine üstüne almıyacak ve bu durumda zararı sen görecen, eğer tüm iknalarına rağmen çocuğu istemiyorsa çocuğu aldır gitsin. Günahı babasının boynuna..
Soran+1 yılAldiramam bir anne cocugunu göz göre göre öldürürmü
Cevap sahibi+1 yılbebek ölcek ama zaten sadece kalbi atıyor, daha bilinci yerinde değil, bir de babasız büyümeyecek en azından. Hiçbir bebek babasını tanımadan, sahipsiz büyümek istemeyecektir.. Ama sen bilirsin..
+1 yılAdam olmayanla cikarsan olacağı bu :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılevli değilseniz ve hala vaktin varsa aldır.
00 Yorumla Dava acma hakkiniz var
00 Yorumlaailen kabul ediyorsa doğur bence
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun sadece gidene el salla...
00 Yorumlaİşin zor Allah yardım etsin istemezse yapmaz
00 YorumlaBabası kabul ederse oda babalık yapar elbet.
00 Yorumla- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yıl3 aydan sonra aldıramassan zaten.
00 Yorumla - Diğer konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılBen inanmadım :-)
20 Yorumla Mecbur bakacak bakmasada ririzki veren ALLAH
10 Yorumla
+1 yılEvli misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Niye korunmadın?
Soran+1 yılPlansızdı ben istemedim
+1 yılbakmaz bebekle tek başına kalırsın
00 Yorumlaİstdmiosa skkıntı olur
00 YorumlaYazık o çocuğa ya.