Mesela model kaslı 2.05 boyunda alman süper model manken entelektüel zeki moritz hau Türkiye de ezik erkekler bunu kıskanır kızlarda kıskanır sevgili olmaz çekemezler eminim ulaşamadıkları ciger misali

Ama genelde bu tip keko serseri tesbih çeken sigara içen sabıkalı koluma faça atan hapse giren 20 sabıka kaydı olan serseri manyak kekolara kızlar tapar ergen keko erkeklerde aslan abim der özenir havalı bulur koluna faça atan abisini sizce Türkiye de insanlar neden böyle
Ben böyle değilim diyen kızlarda yalan söylüyor dur lisede farkettim çünkü ben bunu sanalda manken seversiniz gerçekte yüzlerine bakmazsınız keko sevdalı sınız en azından Türkiye deki kızlar böyle bence sebeb ne peki tam tersi diyen erkeklerde gerçegi gizlemeye calısan kekolardır doğru söyleyeni zaten 9 köyden kovarlarmış benim şehrim İstanbul da hep böyle oluyor bu doğal seçilim sizce neden keko seviyor lar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Beyni olan erkek abisi
AYNEN KARDEŞİM
Attığın fotolardaki tüm erkekler kötü.
moritz hau yakışıklı Instagrama moritz hau. Yaz ya da Google diğer fotoları nı incele moritz Gayet yakışıklı
Mortiz hau dünyaca ünlü manken
Hayır değil. Jawline'i var sadece onun dışında kaş gözü iyi ama poz verince her şey daha güzel görünür dimi :)
Sen moritz hau yu tanıyormusun bu en çirkin fotosu? Çok daha iyi fotoğraf ları var git bir bak Instagrama florian macek gibi adamlarla arkadaş bunlar Dünyanın en iyi mankenlerinden
Googleden baktım az önce.
Gayet yakışıklı ayrıca sen böyle olsan hayatın degişirdi filmlerde oynardın model olurdun oturduğun yerden para kazanırsın
Hiç karizması yok dümdüz eli düzgün biri sadece.
Nasıl ya o zaman neden o kadar kız hayran mortiz hau ya
Mesela sana göre kim yakışıklı? Bir manken de yabancı
Onlar çocuk kadın değil
olabilir bilemem
Cidden mortiz hau bile yakışıklı gelmediyse sana çevrendeki çogu erkek maymun gibi geliyordur doğru mu seçicisin o zaman sen
Çocuk gaye benziyor karizması yok.
Bana erkeksi geldi 1.95 boyunda erkeksi bir tip uzun boylu kaslı fit? Arkadaşımda bana mortizin tip çok sert diyordu bunla yolda yürürsen dayın falan Sanarar yanında yumuşak kalırsın diyordu sen ise şimdi gaye benziyor diyorsun demekki herkesin görüş farklı
bence çöp değil bu tip oyuncu manken film yıldızı olabilir zaten kendisi manken
Hiç sert değil tipi. Testosteron seviyesi yüksek sadece bu yüzden de yüz hatları çok keskin. Ama karizma değil.
Olabilir
moritz_hau
Moritz hau
Instagramı bu ismide moritz hau 2 milyon takipçisi baya da hayranı var peki sana göre bu bile yakışıklı değil se kim yakışıklı?
Ya tamam git başımdan