Hayatımda ilk defa resim yapacağım, bugün akrilik boya aldım. Üstünde tuhaf bir tabaka var ne olduğunu anlamadım. Çok kötü kokuyor. Normal mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayatımda ilk defa resim yapacağım, bugün akrilik boya aldım. Üstünde tuhaf bir tabaka var ne olduğunu anlamadım. Çok kötü kokuyor. Normal mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O boya bozuk olabilir.. Akrilik boya iki nedenden bunu yapar.. Genelde Raf ömrü geçen boyalarda bu olur.. Boyanın tarihi yeniyse düzgün saklanmamış olduğunda bu olur.. Normalde belli zamanlar ile karıştırılması ve gerekli sıcaklıkta tutulmalıdır.. Nemli ve düşük sıcaklıkta tutulunca boyadaki pigmentler böyle topraklanma yapar.. Her ne olursa olsun elinizdeki boyayı kullanmasanız iyi olur :D
Ben de tarihi mi geçti diye düşündüm ama hiçbir yerde tarih yazmıyor. Daha bugün almıştım gidip iade etmeyi deneyeceğim umarım alırlar. Teşekkür ederim.
Onların elinde uzun zamandır durduğu için böyle olmuştur. Karıştırın düzelir derler size ama bence inanmayın düzgün olanı varsa onu alın hakkınız bu sonuçta.. Siz sağolun
Olmaması lazım o tabakayı çıkarıp at
Aldığım yere götürüp iade mi etsem bilemedim fotoğrafını çok zor çektim iğrenç kokuyor yapısı bozulmamıştır değil mi
Öyle bir ihtimal varsa tabi ki iade et
Bozulmamış olabilir yapısı ona emin değilim ama iade edebilirsen etmen en güzeli
Teşekkür ederim
Rica ederim
Aşureye daha çok benziyor , sanırım iyi değilim