Arkadaşlar aşk konusunda yardıma ihtiyacım var?

Arkadaşlar benle tanışıp bana ümit veren briiyle tanıştım. sesli konuştuk geceler boyunca gece yarısına kadar mesjlaştık. tanıştık sohbet ettik dertleştik. birden soğuk yapıp beni yarı yolda bıraktı şu an heryerden takipleşiyoruz sneaplerimi iki defa oynatıp kaydediyor amacı ne tam olarak çözemedim. Burdan her şeyi insan anlatamıyor maalesef ama deli gibi aşık olmuştum. Hayatımda yapmayacağım şeyleri ben ona yaptım değerli kıldım ve bu kişi piyanist mesleği gereği aşiret düğünlerine gidiyor benden daha iyilerini görüyor neden bana baksın ki diyorum bazen ama neden ümit verdi o zaman diyorum , konuşmamız 1 ay kadar sürdü ama tanışmamız 4,5 ay oldu. Tekrar konuşmak tanışmak istiyorum ama ger zaman ilk adımı ben attığım için daha da değerimi düşürüp onun bir yerlerini kaldırdım. O yüzden onun bana bir bahaneyle yazmasını istiyorum. Numaram hala duruyor onda, heryerden brbirimizi takip ediyoruz. Çocukta biraz * var biliyorum çünkü hergün gittiği düğünde kim bilir kaç kızla konuşuyor. Biliyorum şu an onun aklının ucundan bile geçmiyorum adım gibi eminim, ama göz önünde olup onun bana mesj atmasını istiyorum. Hayatımda ilk defa birini tanıdım ilk defa biriyle konuştum. Bu çocuk güvenimi kırıp beni özgüvensizleşyirdi dediğim gibi bana akıl verin bana yazmasını istiyorum fikirrr verin lütfen?
Arkadaşlar aşk konusunda yardıma ihtiyacım var?