Neden uzun sorulara kimse cevap vermiyor. Birine yardimci olmak karşılıksız iylik yapmak cok mu zor?

Ben 21 yaşındayım üniversite son sınıf öğrencisiyim aynı sınıfta beğendiğim bir çocuk var o da 21 yaşında o çocuğun başka bir kızla ilişkisi var o kız bizim okulda değil başka bir okulda her neyse. o cocuk ne düşünüyor anlamıyorum çünkü mesela çocuk beni görünce beni fark etmiyormuş gibi yapmaya çalışiyor ama ben ifadelerinden anlıyorum hani kendi kendime durumu istediğim noktaya çekmiyorum görüyorum. çünkü hani bir insanı görünce görmezlikten gelmek için telefona falan bakarsınız ya hemen beni fark edince telefonunuyla uğraşmaya çalışıyor veya geçen gün yan yana oturmamız gerekti böyle beden diline yansır ya ayagi sürekli titremedeydi , eli kolu yerine sığmadı gerildi yani ondan sonra merdivenlerde yürüyoruz ben arkasındayım ya önüme bakıyorum önümde de o yürüyor. ben önüme bakıyorum o kafasını çevirip arkasına bakınca göz göze geldik ve saniyesinde gözünü kaçırıyor beklemediği bir yerde karşılaşıyoruz böyle yüzünde bir şaşkın ifade oluyor hemen toparlamaya falan çalışıyor Zaten onun disinda cocugun beni gozlemedigini hic görmedim baksada fark edemem cunku cevreme pek bakan biri degilum. Ben de sınıfın çocuğuyla mesafeli soğuk gözüken bir tipim Böyle işte
Hoşlansa gelir benle konuşur çünkü bir erkek bisey hissederse yerinde durmaz ben bu bilgiyi biliyorum ama neden böyle yaptığını anlamıyorum ya sevgilisiyle ilişkileri bayağı uzun 5 ,6 yılı var ama orada aşk olduğunu tutku yok. sevgi vefa bağı var aralarında elimde bazı veriler var ordan biliyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Guncel
Neden uzun sorulara kimse cevap vermiyor. Birine yardimci olmak karşılıksız iylik yapmak cok mu zor?