Ben 21 yaşındayım üniversite son sınıf öğrencisiyim aynı sınıfta beğendiğim bir çocuk var o da 21 yaşında o çocuğun başka bir kızla ilişkisi var o kız bizim okulda değil başka bir okulda her neyse. o cocuk ne düşünüyor anlamıyorum çünkü mesela çocuk beni görünce beni fark etmiyormuş gibi yapmaya çalışiyor ama ben ifadelerinden anlıyorum hani kendi kendime durumu istediğim noktaya çekmiyorum görüyorum. çünkü hani bir insanı görünce görmezlikten gelmek için telefona falan bakarsınız ya hemen beni fark edince telefonunuyla uğraşmaya çalışıyor veya geçen gün yan yana oturmamız gerekti böyle beden diline yansır ya ayagi sürekli titremedeydi , eli kolu yerine sığmadı gerildi yani ondan sonra merdivenlerde yürüyoruz ben arkasındayım ya önüme bakıyorum önümde de o yürüyor. ben önüme bakıyorum o kafasını çevirip arkasına bakınca göz göze geldik ve saniyesinde gözünü kaçırıyor beklemediği bir yerde karşılaşıyoruz böyle yüzünde bir şaşkın ifade oluyor hemen toparlamaya falan çalışıyor Zaten onun disinda cocugun beni gozlemedigini hic görmedim baksada fark edemem cunku cevreme pek bakan biri degilum. Ben de sınıfın çocuğuyla mesafeli soğuk gözüken bir tipim Böyle işte
Hoşlansa gelir benle konuşur çünkü bir erkek bisey hissederse yerinde durmaz ben bu bilgiyi biliyorum ama neden böyle yaptığını anlamıyorum ya sevgilisiyle ilişkileri bayağı uzun 5 ,6 yılı var ama orada aşk olduğunu tutku yok. sevgi vefa bağı var aralarında elimde bazı veriler var ordan biliyorum.
Neden uzun sorulara kimse cevap vermiyor. Birine yardimci olmak karşılıksız iylik yapmak cok mu zor?
Güncellemeler
1 yıl
Guncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Başka kızların yanında da böyle mi? Daha önce dikkât ettin mi?
Hayir değil
Sınıftan diğer kızlarla arkadaşlık edip sohbet ettiğini görüyorum bide ben sınıfa sonradan geldim soğuk bir tipim ama bu engel değil çünkü sınıfta baya begenilfimi biliyorum oldukça yürüyen de oldu bana acaba benim onu beğendiğimi mi hisseti ondan mı böyle diye de düşündüm ama bilemiyorum ya kafam karisik
Hoşlanıyor da hoslanmiyor da diyemiyorum bu da daha çok düşünmeme sebep oluyor
Bence ilgisini ve dikkâtini çekmişsin. Fakat sevgilisi olduğu için onca yılını çöpe atmak da istemez.
Öncelikle okuyup ciddiye alıp yazdığın için çok teşekkür ederim 💕
Ama hoslansaydi benim gibi gelirdi ben tüm gün onu düşünüyorum mesela erkek olsam net atardım adim ama o yapmiyo o yüzden hoşlanmıyorum diyorum sonra aklıma senin dediğin gibi yıllarını çöpe atmak istemiyor düzenini bozmak istemediği geliyor kafam iyce karışıyor
Ne düşünüp ne yapmalıyım
Bence bu çocuğu bırakmalısın ve ona dair hiçbir şey yapmamalısın. Zira uzun süreli ilişki yaşamış olan erkekler sevgisinden ziyade alışkanlıktan ötürü bile kolayca o kişiden vazgeçemezler. Diyelim o kızla ayrıldı, bir müddet sonra seninle bir şeylere başladı ama ona uzunca bir süre yine de bağlı kalacak. Olan sana olacak.
Ben onunla bi gelecek düşünmüyorum sadece zman gecirkemk belki de takılmak istiyorum çoğu kişiye yanlış gelebilir bu tarz ama böyle hissediyorum
Ama sevgilisi varken kendimi açık etmem tabikide hem kendime hem de ilişkiye saygı duyarım ben
Zaman geçirmek istesen bile hoşlandığını söylüyorsun. Sence o sana karşılık verse zaman içerisinde duygusal olarak ona daha fazla bağlanmayacak mısın? O zaman daha çok üzüleceksin.
İş vakit geçirmekten öteye geçmiş olacak.
Doğru söylüyorsun Muhtemelen dediğin gibi sonuçlanır ama şey de merak ediyorum Mesela bana dedin ya dikkatini çekmiş olabilirsin bu dikkat çekme yani görünce ilgisinin çekilmesi anlik bisey midir? yoksa Mesela ben onu gün içinde onu görmediğimde de düşünüyorum. cunku cok hoslaniyorum. o da beni düşünüyor mudur yoksa ben s**** s**** kendi kendime mi düşünüyorum sadece
Düşündüğünü pek zannetmiyorum.
Sen kapılmışsın ama o kişide öyle değil. Onun sevgilisi olduğu müddetçe sen okuldaki anılarında kalacaksın.
Teşekkür ederim yardımcı olduğun icin
Rica ederim
Aşk, ayrılık falan filan sorularını pas geçiyorum. Bol şanslar!
Bir istisna yapar mısın
Objektif Bir erkek görüşüne ihtiyacım var
Lütfennn
Abicim başka kızla ilişkisi varmış zaten. Boşuna heveslenme. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Bu da onun gibi bir şey.
Ben öyle bisey demiyorum zaten
Ayrıca ne yuvası ya öyle bisey yok ki ortada
Bir erkek hoşlansa bile bazen sessiz kalır. Sevgisini her erkek aynı şekilde gösteremez. Bazen deli divane olur o erkek. Bazen suskunluğu cinayet sebebidir
Bi çocuk diye baslayan sorular maalesef dediğin gibi. Soru yetmiyor mesajla akil isteniyor
Elde net veriler olmadığı için detaylı yazdım diğer türlü anlatamadım
Objektif Bir erkek görüşüne ihtiyacım var yardımcı olur musun
Nir durum yok. Haystına devam et.
Anlamadim biraz daha açık yazar misn
Yedek lastiğinden ilerisi olmaz senin için
Saçmalıyorsun
Ciddiye alıp cevap vermişim sana
Amacın yardımcı olmak değil çünkü kötü biseyler yazmak
Sana bu yolda yara almadan, yardıöcı olmaya çslıştım. Yaralanıncabeni anlarsın.
Seninle sevismek istemiyor
Offf okumadin bile soruyu demi
maalesef okudun
Okudum
Ben bu işlerden hiç anlamam bana biraz akıl vererek açıklayarak yazar mısın lutfenn
Bak hiç sevgilin olmadı dimi
senda kısa keserek sor hikaye gibi yazma
Elde net veriler olmadığı için detaylı yazdım diğer türlü anlatamadım
Objektif Bir erkek görüşüne ihtiyacım var yardımcı olur musun
Lan bacaksız