Yakalaması olan birini nasıl bulabilirim? nasıl yakalatabilirim?

Yakalaması olan birini nasıl bulabilirim nasıl ihbar edebilirim? Bir kaç kere işimi gücümü bırakıp takip ettim 1 kere yakalayabildim 155 arayıp şikayet ettim ama araçla kaçtı plakayı verdim yakalamadılar bu kişinin adı soyadı telefonu herşeyi bilindik aktif çalışıyor ama yakalanmıyor yetkili kişilerle görüştüm takip edeceksiniz diyor takip ediyorum evine giriş çıkış saati belli değil nasıl yakalatabilirim benim için çok önemli lütfen yardımcı olun
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar cahil olmayın yakalaması çıktı demek görülmesi gereken tüm davalar görüldü demek savcılığa gidilecek bir şey yok artık sadece yakalanmasını nasıl sağlayabilirim kullandığı aracı biliyorum çalıştığı yeri kaldığı yeri bilmiyorum evini biliyorum 1 kere ihbar ettim polislerden kaçtı o zamandan beri evinde kalmıyor ve en önemlisi 24 saat takip luksüm yok farklı şehirlerdeyiz siz birini yakalatmak isteseydiniz nasıl yapardınız biraz empati
Güncellemeler
+1 yıl
buradan bir cacık olmaz anladım kimsenin adam gibi yardımcı olacağı yok siz gidip dalga geçilen sorulara cevap vermeye devam edin kimseye yardımcı olmayın hadi eyvallah.
Yakalaması olan birini nasıl bulabilirim? nasıl yakalatabilirim?