Naber Ela bir şey sorabilir miyim'ciler
Ayakkabın gerçekten çok kaliteli kaç numara giyiyorsun'cular
Kölen olabilir miyim'ciler
Sıcak bir sohbete var mısın'cılar
Direkt hizliresim'ciler
Var oğlu var! ulan mesajlarımı bi' açayım dedim kısa süreliğine bin pişman oldum..25 Yorumla
Soran+1 yılrekor kırmaya az kaldı :))
En İyi Cevaplar
+1 yılKiz erkek hepimiz abazayiz birakalim simdi gizlemeyi Turkiye gercekleri bu.:)))
98 Yorumla
Soran+1 yılacı gerçekler :))
- +1 yıl
Yani dimi, sanki amann yokk abaza degilim diyenler hergun biriyle is pisiriyo dersin cogumuzda tik yok laf sadece:)))
- +1 yıl
Hahh iştee yaa budur bence EİG
bu işin kızı erkeği yok - +1 yıl
Yani dogruya dogru:)
- +1 yıl
Sevdim vallaha harbici çıktı SirineNuket :))
- +1 yıl
Sagol tesekkur ederim Kuru:)))
- +1 yıl
+ veriyorum
+1 yılBu sitede maalesef. ki çok abazan var bu da efendi erkekleri de gölgeliyor. Hani derler ya "kurunun yanında yaş da yanar" diye işte aynen öyle. Sitenin kızları da haliyle sempatik samimi değil. Bütün bunlar etken yani... Herşeyden önemlisi burayı arkadaşlık sitesi olarak görmemek...
00 Yorumla
Cevaplariyla ve attıkları fotoğraflarla bazılarının ağzının suyunu akitanlar olduğu surece abazalar bitmez
122 Yorumla
Sorano da doğru tabi. arz talep meselesi
- +1 yıl
arz talep meselesi değil azdırmak ve azmak meselesi. kimisi çabuk azıyor sadece. tamamen hormonel.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılCevabına yorum yapan kadına bile farklı yaklaşan erkekler var. Abazan yelpazesini burada bazı erkekler baya genişletmiş. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif10 Yorumla Diğer konusunda 895 cevap paylaştı. -Merhaba, sizinle tanısmak istiyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=ukTXM-lRAlw
-Sanal seks e var mısın?
-Birbirimizi buradan tatmin edelim mi?
-Slmmm
-Hanımefendi lütfen köleniz olmama izin verin.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak şimdi tüm yorumları okudum bzılarınız dogru şeyler yazmış özellikle kızlar biri yazmış her kızı seks yapmak için gören felan emin olun her erkek güzel gördüğü kızla onu yapmak ister abaza dedindin mi günde 10 defa mastırbasyon yapana denir yolda geçerken bile birinilerini becerip hapse gircem diyene denir ondan sonra kızla beraber olup sabaha kadar hiç durmayana denir bu özelliktekileri zor bulursunuz çok yoktur bitane arkadaşım vardı isviçrede şimdi :-) adam harbi abazaydı yani
02 Yorumla
Soran+1 yılbitmeyen bir enerji ve istekleri olur o zaman :))
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle dünyayı versen dahada ister o kesin öyle yazıp sulananları geç o abazalık dildir bana sorsan onlar asılma ve sulanmadır yanlış mıyım şimdi diyerlerinin yanında çoşkun bile halt yemiştir :-)
+1 yılSiz sokakta yakisikli gorunce abazalik moduna girdiginizi de goruyoruz. Kimse kusura bakmasin beni bir kadin bastan cikartirsa kizi da gectim kadin olsa bile kan anirta anirta gondiklerim.. Bu abazanliksa, kizda kelavdir. Hepiniz ayni konuyu aciyosunuz sanki katolik klisesinde rahibesiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzerinde ne var
Kac cm ye kadar alabilirsin
İc camasirin hangi renk
O dudaklarini isiririm
Ayaklarin kac numara Vs.
İtina ile engellenir:))125 Yorumla- +1 yıl
ıyy
Cevap sahibi+1 yıl@yaklaşma hayirdir.
+1 yılGözü aç olup doymamış olan mesela yemek konusunda da abaza diyebiliriz tanımdan gidersek yemeğin abazasi kızların abazasi gibi ama sunada tav oluyorum cinsel içerikli giyinip de burnundan kıl aldırmayan seks objesi gibi giyinip de namuslu ayaklarına yatanlar ve böyle durumlarda kabahati topu erkeklere atanlar ama genel kanı itibariyle kendi namus ama bacı kavramını düşünüp ona göre hareket etmek lazım
00 YorumlaBence sitenin tamamı abaza erkeklerle dolu fakat kızların sucu bu... cinsel temalı soruların %80 kızlardan geliyo nasılım diyip gtünü ve baska resimlerini koysnda kızlar... evet erkekler abaza ama ALLAH erkegi nefsine sahip cıksmayan bir canlı olarak yaratmış... yani erkekler abazaysa suçu hemcinslerinde ara...
00 YorumlaSac bakımıyla ilgili bir soru sordum senin o gözlüklerini yerim diye bir yorum geldi iste bu abaza erkektir
26 Yorumla
Soran+1 yılgözlüğe bile halleniyo :D
- +1 yıl
Çok güldüm canım 😄
- +1 yıl
senin resmine bakarak sana mesaj atan bence sarhoş abazandır ayık kafayla görse çekilmezsen yani ayın 31'i anladın sen onu
Diğer konusunda 952 cevap paylaştı. Numara vermedim diye tersleyen cinsellik konuşmak isteyen vermek zorunda degilim numara benim sanane? Cinsellik konusmak zorunda da degilimhem belki sevdiğim var kardesim? Pff beyni yerine baska bir yeriyle dusunen erkek abazadir
10 Yorumla
+1 yılKölem olur musun yazanlar veya hayır deyince ısrar edenler üstelik sevgilim var diyorum. Bu arada erkeklerin çok sapığı varmış heralde bizden daha dertliler te allam ya :D :D
04 Yorumla
Soran+1 yılevet evet :)) ne kadar garip bir durum dimi
- +1 yıl
Aynen her türlü kızsal soruda erkekler daha fazla :D :D
Soran+1 yılçünkü biz konuşursak dırdrıcı oluyoruz :))
- +1 yıl
Aynennn :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak bayaan uc tane varsa ve sporcu takviyesi aliosan haftada iki iş yetmez hergun, çocuklarını banyonun giderine supurursun. Anlatabildim mi sence bu erkek abaza mi eminim ki ben ulke şartlarında fazlasiyla kacamak yapan biriym ama yetmeyebilio benim sucum ne utaniorm ama yapcsk bisi yokk
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılABAZA
abaza bana göre kendi karısını kızını kardeşini düşünmeyen
millete laf atan kişidir..
ar damarı kırılmış yüzsüz kişidir
"Abaza"
Saygılar..12 Yorumla
Soranhelal
Cevap sahibi+1 yıleywallah beğendiğine sevindim :)
+1 yılHer görüşün altında pembelere yazıp ben yalnızım diye bağıranlar ağır abazan.
20 YorumlaKuzeybatı kafkasyada yaşayan bir halk, öz türkçesi dr abhazdir.
Başka bir anlamı da cinsel isteklerini mastürbasyon yolu ile gideren erkek.02 Yorumla
Soran+1 yıltdk ya saygılar :)
En rahatsız olduğum benim cevaplarımın altına yorum yapmasınlar başka bir şey istemem. Yorumluyorum kendi görüşünü yorumumun altında belirtiyor, böyle daha iyi olurdu diyorum seninde görelim diyor ya da hakaret ediyorlar sinir oluyorum
11 YorumlaBana diyen coktur bence 😀 herseye yorum yapip sacmaliom keyfine 😂
her kiza iltifat edip olesine makara yapiom 😀
simarsinlar yaaa biraz 😀
ama mesaj atmam pek dogrusu o konuda utangaclik var 😀0130 Yorumla
Soran+1 yıliki yorum yazıp mesaj at bana diyen erkek gördüm :D
Soran+1 yıldurduğun hata :)
Soran+1 yılözele gel bak sana ne göstercem de :D
Soran+1 yılhep bu anı bekliyordum aman tanrım :D:D
Soran+1 yılhayır :D:D
Soran+1 yılkomik şey gelmiyo aklıma :D
Soran+1 yıltutukluk yaptı beyin :D:D
Soran+1 yıl:D:D
Soran+1 yılibretlik alınıyoor :D
Soran+1 yılsoğuttun kendinden bırr
Soran+1 yılbendeee :D
Soran+1 yılaaaa :D
Soran+1 yılefeler diyarı aydına kızıl gezegen marstan selamlar olsun :))
Soran+1 yılfikir yürütme şekline hayran kaldım :))
Soran+1 yılben içiyorum zaten :)
Soran+1 yılharcanıyon burlarda git müneccim ol :))
Soran+1 yıltiramusu yapmayı bilmm ama :( tutturamadın
Soran+1 yılanladım şükür :))
Soran+1 yılbiliyorum :))
Soran+1 yılhuyum kurusun :))
Soran+1 yılöyle oluyo zten :)
Soran+1 yılçok fazla :))
Soran+1 yılnie ki ne :))
Soran+1 yılhala anlamdım :))
Soran+1 yılçok şakacısın :))
Soran+1 yıl:)) inandır beni
Soran+1 yılçalıştır saksıyı :)
Soran+1 yıl:)) vay be ben neymşim
Soran+1 yılne tesadüf ne bilinmezlik ne yaman çelişki ama :))
Soran+1 yılhmm eveeet :))
Soran+1 yılbilmem sen söle :))
Soran+1 yıl:)) tamam afiyet olsun
Soran+1 yıliyi hadi :)
Soran+1 yılkahvaltıyla öğleyi birleştirdim ben :)
Soran+1 yılbende onu diyorum zaten :))
Soran+1 yılyedim yahu :)
Soran+1 yılyedim bile :))
Soran+1 yıltatlı :)))
Soran+1 yılsupangle :))
Soran+1 yılpişman ettin beni dedğime yahu :(
Soran+1 yılzaten niyetim vardı bahane oldun sende :)
Soran+1 yılbahane olmak kötü değil ki :))
Soran+1 yılkendimi hint kumaşı sanmama az kaldı bilesin :))
Soran+1 yılolabilir çok nostaljik gördüm seni :))
Soran+1 yılbencede :)
Soran+1 yılkeyfin bilir :) birde nostaljik giyin tam olsun
Soran+1 yılniye yahu şöle bol paça pantolon falan saçlar yana taranmış :))
Soran+1 yıl:)) güzel olurdu güzel
Soran+1 yıloluurr :))
Soran+1 yıl:)) heyecandandır
Soran+1 yılöyle miymiş :))
Soran+1 yılbende ki ne etkiymiş yahu :))
Soran+1 yılsevindim :))
Soran+1 yılsennde sohbetin eğlenceli ama :)
Soran+1 yılbunların özel bir tarafı yokki :)
Soran+1 yıl:)) karşılıklı
Soran+1 yılkatılıyorum :) saygılar
Soran+1 yılsaygı ve sevgiyle :)
Soran+1 yılmesaj atamk gibi bir adetim yok malesef :(
Soran+1 yıldram oldu filmin türü şimdi :(
Soran+1 yılsüpriz olsun :)
Soran+1 yılaynılarını sanada dilerim :)
Soran+1 yılneyi?
Soran+1 yıl:) hoşçakal
Soran+1 yılunutmuşum yahu :(
+1 yılBurada her kıza mesaj atan sapık sapık sorular sorana abaza denir sitenin %90 ı böyle ki zaten 😄
34 Yorumla
Soran+1 yılhepsi değil. bazıları var direk sulanıyor mesela yorumda dahi onları diyorum
- +1 yıl
Onlarda abaza fark etmiyor cnm😄
Soran+1 yılyokluk zor :)
- +1 yıl
Çok zor hemde😄
+1 yıll*n hafif ilgilendim mi abaza diyenler var nasıl gülüyorum. :D kız gitmiş dötünün fotosunu atmış buraya saçın ne renk diye soruyorum abaza oluyorum. :D
00 Yorumla
+1 yılVerdiği cevaplara bakın önce salça oluyor ise bir erkek kesin abazandır :)
08 Yorumla
Soran+1 yılsalça olayını tarif etsene
- +1 yıl
Bknz: Salça nasıl yapılır?
Soran+1 yıl:)) komik değildi ama güldüm ya
- +1 yıl
Yani demem o ki Nefes Alsın Yeter diyip Ağaç bile fotosentez yapıyor diye onada aşık olan her yoruma görüşe konuya sohbete atlayan kendini göstermeye çalışan laf olsun torba dolsun bla bla bla anlatabildim mi
Soran+1 yılyorum yapmak için yapan kısacası
- +1 yıl
Burası için söylediğiniz doğru olabilir ama bu her ortamda geçerli evet burası sanal bir platform ve burada mesaj atılır yorum yazılır :)
- +1 yıl
Bu arada bişey daha söyliyim abaza değil abazan olmalı abaza bir millet türüdür laz çerkez gibi ;)
Soran+1 yılfarkettiğimde çok geçti :))
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. İstek ver arzularının, iradesinin nefsinin önüne geçmiş belli ahlak kuralları ve saygı çerçevesinden çıkan insanlardır
00 Yorumla
+1 yılCinsellik kategorisini kullanan, yorum yapan, profil fotoğrafları cinselliği çağrıştıran herkes benim için abazandır.
00 Yorumla
+1 yılGenelde o tayfa her kızın yorumunun altına bişiler yazıyor, ya regl dönemi hakkında bayanlardan daha çok bilgisi olan bile var :D
04 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle denk geldim öylesine :)) benim bilmediğimi biliyor ya
- +1 yıl
Onlar aşmış kendini, ben bile korkuyorm onlardan :D
Soran+1 yıl:)) aynen aynen. ne oluyo ya demiştim bian
- +1 yıl
hahaha :D
+1 yılÖnüne gelen her kızla konuşan ve yazana abaza derim
21 Yorumla- +1 yıl
Capkin olmasin o
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa millete abaza felan deyip işin içinden çıkacağınızı mı sandınız? Sizde besbelli bu yorumları takip eden ve hatta cevap yazan kişilersiniz. Demek ki sizde abazasınız :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılhem sitenin adı KızlarSoruyor doğal olarak erkekler cevaplar sizlerde abazan olmamıza sebeb davranışlar yapmayın
00 Yorumla İşi gücü olmayan terbiyesizler ne yaparsın onlarda var ne yazıkki o yüzden kimseye mesaj atmadım bu zamana kadar yanlış anlaşılamak istemediğim için.
01 Yorumla
Soran+1 yıltebrik ettim seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli aklı cinsellikte olan her kıza seks objesi gibi bakan erkek abazadır
13 Yorumla
Soran+1 yılseks objesi?
Cevap sahibi+1 yılYani her kızı becermek için bakan desek olur :D
- +1 yıl
Tdk gıbı tanm yapmıs arkdas :D
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKölem olmak isteyenler var simdi isim vermeyeyim :)
11 Yorumla- +1 yıl
hahaap 😀😀
Diğer konusunda 475 cevap paylaştı. bir tane rus aşığı var sitede, ona diyorum ben. 😄
33 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılengelli listemde bulunan 20 küsür kişi şimdilik, hızla artmaya da devam ediyor :D
11 Yorumla- +1 yıl
beni de engelle her an karşına çıkabilirm :)
+1 yılIsin gidisatindan cok guzel anlasiliyor simdi burada soylemek istemiyorum direk konusmayi kes:D
00 Yorumla
+1 yılBundan sonraki soru sitedeki hangi kıza kaşar dersin olursa kavga çıkar benden söylemesi
00 Yorumla
+1 yılAbazanin torpulenmis haliyim zararsizim samimi olmadigim kizlarla seks muhabbeti acmiyorum xd
01 Yorumla
Soran+1 yılinsanın kendini bilmesi ne de güzel :)
- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence en abaza olanlar cinsellik sorularına görüş yazan kızların görüşlerine yorum yapanlar
Yorumlara bakınca ne kadar abaza olduklarını anlarsın00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer soruda verilen cevaplar arasinda cinsel icerikli cevap veren mavililer var. Sitede cogu insan cinsel olarak ac. Bunu dile getirmeden duramiyorlar.
20 YorumlaValla kime abaza denir bilmem ama yakından tanımadan şak diye etiket koyana ahmak denir :))
00 Yorumla
+1 yılHepsini ilk basta abaza diye düşünüyorum tabi aralarında olmayanı da vardir :)
00 YorumlaYorumları okudum da bu kızların söylediğine bakılırsa gerçekten %90 ı abaza erkeklerin
00 Yorumla
+1 yılSorduğu sorularla, verdiği cevaplarla, atılan "iğrenç" mesajlarla...
00 Yorumla
+1 yılben gibi olan herkese abaza derim. gizli abazayim tehlikeliyim.
00 YorumlaAbaza kezban aynı işte ya size neden kezban. diyolar
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha bir kişiye mesaj atmadım ilk olarak yani :P Saf çocuğum ben bilmem öyle şeyler :D
00 Yorumla Diğer konusunda 363 cevap paylaştı. abaza insan zaten kendini belli eder ayrim yapmaya gerek yok
00 YorumlaCinsellik içermeyen soruda bile cinsellikle ilgili cevap veren yürümeye çalışan erkek :D
01 Yorumla- +1 yıl
ben mesela :))
+1 yılProfil fotosundan , attığı mesajlardan ha birde nickinden anlayabiliyorum bazılarında çok net oluyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsizin bir yerlerinizi fazla kaldirmasak kolemiz olursunuz ama iste uckuru irade olsa erkekler kovalanir olur
00 Yorumla
+1 yılHerkesin içinde bir abazalık vardır önemli olan bu hissi bastırabilmek
00 Yorumlaoo kadar çokk sapıkça mesajj geliyor ki artık hemen hepsiii demekk geliyorr içimmden
12 Yorumla- +1 yıl
Efendi olan öyle mesaj atmaz zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek kadindan haric diger kadinlarada sarkan mesaj atan cinsel olarak olaya bakanlardir
00 YorumlaAslında herkes o duyguları besler ancak dizginleyemeyenler abaza dizginliyenler iyi çocuk olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu sıtede oyle kızlara sorarsın erkekler yanıtlar
erkeklere sorarsın kızlar00 YorumlaKac cm kadar bamya dersin :D
26 Yorumla- +1 yıl
hhh bu ıyyyms :D
Herkes derseniz ayıp olucak bizlere -.-
11 Yorumla
Soran+1 yılherkes demedim zaten. öyle erkeği nasıl anlarsın dedim. iyi oku
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence kız erkek diye ayırmasaydık iyidi :))
00 Yorumla Terbiyesizce yorum yapanlar
00 Yorumla
+1 yıl@sabırsızinsan birazdan benim ismimi yazar :v
01 Yorumla- +1 yıl
Abaza mısın ki :D
+1 yılbelli ediyo bir şekilde.
05 Yorumla
Sorannasıl? onu soruyorum bende
- +1 yıl
en basidi kızın yaptığı yorumun altına mesaj at diye yazar kıza tanışalımmı der acayip acayip şeyler işte.
Soran+1 yılçok gördüüm onlardan. ısrarcı oluyorlar ayrıca
- +1 yıl
yanii görmüşsün işte.
Soran+1 yılbu sitede öğrendim :)
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAhlak dersi verip özelden kızlara yavşayanlara.
00 Yorumla
+1 yılÜstüme birini tanımam :D
00 Yorumla
+1 yılEngelliyorum ondan dolayı pek frk etmiyoum
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih