Güncellemeler
1 yıl
"Bugün kullandığımız icatların Kuran’da müjdelendiğini söylüyorlar ya, insan gerçekten gülmekten kendini alamıyor! Uçak, internet, hatta belki tost makinesi bile varmış Kuran’da, öyle diyorlar! Peki, madem her şey orada yazıyordu, neden Müslüman toplumlar bu icatların hiçbirini geliştiremedi? Neden hep başkaları yaptı, siz de sonradan ayet uydurup sahiplenmeye çalışıyorsunuz? Bilimle hiçbir katkınız olmadan kutsal metinleri çarpıtmak sadece komik değil, aynı zamanda acınası!"
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bütün buluşlar müslüman toplumlardan çıktı orta çağda matbaa bile bizim sayemizde Avrupa'ya geçti. Sıfırı el cezeri buldu. İbni sinanin tıp kitapları yıllarca yurtdışında okutuldu. Şu an ki ameliyat iplerini ilk olarak hayvan bagirsagindan yapan adam da Müslüman. Basit makinelerin müzesi var Türkiye'de müslüman bir adam tasarladığı için makara tarzı makineleri Trigonometri formüllerini müslümanlar buldu İlk göz ameliyatını müslümanlar yaptı El zahrawi şu an kullandığınız ameliyat aletlerinin babasıdır. Şu anki kimyanın temellerinde olan sıvılarda kaynamaya göre maddeyi ayıran da Müslüman bilim insanlaridir
Optik bilimini ibni Heysem geliştirdi
Ama sizin kafanızda hep müslüman cahil hristiyan zekidir algısı var yazık cidden.
Orta çağ Avrupasına bak bir de şu an Avrupa hükümetlerinin diğer ülkelere yaptığı zulüm ve sömürgeciliğe bak anlarsın.
Güzel masal. Osmanlıya ilk matbaa ne zaman geldi. Ali kuscunun cslsimalarini kim yok etti bunlara gir.
Müslümanlardan çıksa çıksa bombacı terörist çıkar. Senin o kotuledigin ortaçağ Avrupa'da üniversitelerin temeli atıldı.
Müslümanlar da sömürgeciligin alasını yapıyor. Herkesin kendinden olmayan herkesi cizyeye haraca bağlıyor. Dinden doneni idam ediyor.
Evet müslüman cahil ve g. rizekali hristiyan budist ateist hepsi dünyaya faydası olan insanlardır.
Büyük patlama teorisi bulan bir rahipti. Üzgünüm Kuran'da yazmıyor 😂
Sıfırın MÖ 1770 itibarıyla Antik Mısırlılar, MÖ ikinci binyılın ortalarında Babiller, MÖ 450 yıllarında Orta Amerika'da yaşayan Mayalılar tarafından kullanıldığına dair kanıtlar vardır.
Ameliyat ipliklerinin bulunuşu ilk olarak eski Mısır literatüründe MÖ 3000'e kadar dayanmaktadır. Ameliyat ipliklerinden önce yüzyıllar boyunca kenevir gibi bitki materyallerinden veya pamuktan veya tendonlar, ipek ve arterler gibi hayvansal materyallerden yararlanılmıştır.
Noldu Zzziiiyyaaaaaa😂😂
Trigonometri, Kushite matematiğinde de yaygındı.[1] Trigonometrik fonksiyonların sistematik çalışması Helenistik matematikte başladı ve Helenistik astronominin bir parçası olarak Hindistan'a ulaştı.[2] Hint astronomisinde trigonometrik fonksiyonların incelenmesi, özellikle sinüs fonksiyonunu keşfeden Aryabhata (MS 6. yüzyıl) nedeniyle Gupta döneminde gelişti.
Şu an Avrupa toplumlarının bulduğu çoğu şeyin de temeli eskiye dayanıyor zaten ben geliştirilip şu anki halini almasından bahsediyorum islamafobik varlık
Ayrıca şu an İslam düşmanı olmak havalı geliyor olabilir ama insanların dinine düşman olarak bu dünyada ne kadar cahil ve ahlaksız olduğunu bilmelisin öbür dünyada da göreceksin zaten. Tartışmaya bile değmiyorsunuz. Allah gösterecek ileride de gülersin böyle
Hangisi varmis tam olarak
Büyük patlama teorisi
Parmak izi mucizesi
Sözde birçok şey Kuran'da yazıyormuş
Bu tartismaya girmek istemiyorum ama sadece o insanlara sunu sormak istiyorum neden peygamber kuran i yazmamista peygamberden 200 sene sonra yazilmis