Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Herkesşn canı sıkılıyor eee ozaman laflayalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben okeyim sıkıntıdan patlıcam
ayrıca kalbim kırık
Hayırdır dostum kız meselesimi
aynen öyle Tek kelimeyle 3 yıllık ilişkimizi bırakıp gitti hemde en sorunsuz sıkıntısız döneminde
Biseyler varmış zatende sen sonradan haberin olmuş sanki
tanıştıgımızda depresyondaydı bereber çıktık o kuyudan kuyudan çıkınca beni terk etti Aynı sınıftayız arkadaşlarıyla benim seçimlerim en iyisi diye konuşuyor surekli alttan alttan laf sokuyor gerçekten sevip aşık oldugunu sanmıştım ancak degilmiş
Zor bir sürecek toparlarsın en yakın zamanda
biliyorum Psikoloji okuyorum zaten neler yapmam gerketiginin farkındayım ancak gerçekten dogru kişiyi buldum sandım seninde canını sıktıysam özur dilerim sen nasılsın
Yok dostum sadece sana uzuldum ama inankiatlarıyorsun. Geçiyor ve daha güçlü oluuorsun. Bende can sıkıntısına buradayım. İki muhabbet olsun istiyorum ama yok adam akıllı biri
Acıkca erkek erkeğede muhabbbet sarmıyor ama kız gelir dedim ama gelmedi 🙂
sende var mı biri gönlunu çelen biri. Ayrıca alınımıyımmı adam akıllı biri yok dedin ben varım işte adfads
Yok ya sen aklı başında birisisin sorun yok.
Gönülçelen mi Gönülçalım var 🙂
Okuyormusun yoksa iş sahibimisin
Memurum iş sakin bu aralar
iyi
Bir videobar bulursam sana atıcam
İci su dolu bardan içindeki camuru almaya çalışma. Sen bardağa sürekli temiz su koy. Bakacaksınki camur azalmış. Özet buydu videoda. Bulamauımca yazayım dedim
ok belki gelirim çokda takılmam öyle yerlerde ama seninle tanışmak için gelirim (pek arkadaşım yokda)
Yani takılıp kalma. Dersini al nerede yanlış yaptığını öğren. Sonra cevrendeki güzellikleri arttırmaya çalış. Sorunla vakit harcama olumlu şeylerle güzel anıları çoğalt. Bir bakacaksın camurun etkisi azalmış
sagol teşekkur ederim
Rica ederim. Bol şans
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!