AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
şanslıdır evet
İbrahim Tatlıses'in çocukları benden çok mu zeki
Acunun kızı benden çok mu zeki
Patronların çocukları benden çok mu zeki
Peki bezos gibi insanlar hakkında ne dusunuyprsun. Amazon, facrbook gibi siteleri yarqtip zengin olmaları sence sans mi yoksa çok mu zekiler. aynısı kizlarsoruyorun sahibi içinde denebilir o da iyi kazaniyordur burası kullanilan bir yer sonucta
Bazı insanlarin beyni teknolojiye daha yatkın olur ama iki kelime kur desen kuramaz. Ya da iki vida sık desen sikamaz. Bu gibi siteleri kuran insanlar teknolojiyi iyi kullanan ve iyi faydalanıp bu işi meslek haline getirebilmis insanlardır. Bunun için ekstra zeka gerekmiyor. Tıpkı dizi oyuncularin kendini geliştirip eğitim alıp oyuncubolup bölüm başı deli para kazanmaları gibi. Ama zeka ayrı bir şey. Herkesin zekası vardır kimisi daha çok kullanır kimisi minimum kullanır. Edindikleri meslek sadece onlara sagaldihi avantajdır. Çok seki bir insan bakkal da açabilir dar gelirli esnaf olabilir. Burada tamamen mesleğin niteliğidir. Daha sonrası yatırıma döner. Yatırımın iyi yönetmek ileriyi görüp ona göre strateji planı geliştirmek işte bu zeki insanın işidir. Yani kısacası teknolojinin medyanın getirisi her Zaman daha üstündür. Çünkü bu gibi projeler belli bir kesime değil global dünyaya insanlığa hitap eder. Arz talep meslesi.
İnsanların ilgi duyacaği kimsenin aklına gelmeyen bişey bulup bunu ortaya çıkartmak zeka degil mi? Ve tekbolpjiye daha yatkın insanlar neden iki kelime kuramasin veya vida sikamasin ki. Kod yazmaktan daha mi zor bunlar.
Hırsızdır
Babadan kalma değilse tabi
Yoksa babası hırsızdır
Zuckerberg bezos musk bunlar hırsız mi.
Her zengin hirsizdir demek doğru degil. Jeff bezos amazon u kurdu ve amazon bugün herkesin kullandığı bir alisveris sitesi. olduğu için bu kadar çok kazanıyor. Zuckerberg facebook u düşünüp buldu ve insanlar fwcebook a ilgi gosterdigi için zuckerberg zengin oldu. Asil mesele insanların ilgi duyacagi para edecek bir girişim de bulunmak.
Fakirce düşünüp zengin gibi konuşuyorsun maalesef güzel kardeşim..
Amazon dediğin şirket onlayn pazarlama adı altın verdiği teşvik sayesinde üreticiden toplancıya toplancıdan satıcıya satıcıdan başka satıcıya başka satıcıdan başka satışıya derken tüketiciye gelene kadar 10 dolarlık ürün 140 dolar oluyor.
On ayrı kurum ya da satıcı zengin olsun diye akşama kadar senin asgari ücretle ezilmeni sağlıyor…
Facebook dediğin şirket tamamen ücretsiz, ve bedava peynir sadece fare kapanında olur, senin tüm bilgilerini çalıp amazon gibi diyer sitelere sarıyor…
Farkında olmadan ihtiyaç dışı ürünün ihtiyacın olduğuna inandırıp hayallerini ve emeğini çalıyorlar..
Yani sen ister inan ister inanma işçinin hakkını ve devletlrein vergilerini tam ve eksiksiz veren hiç bir firma büyümez ve bu kadar zengin olmaz…
Sen iyi niyetlisin ama para iyi niyetlilerden çoook uzakta işliyor…
Fakir de degilim zengin de kimseyi de savunmuyorum olaya objektif bakmaya çalışıyorum. Facebook u milyarlar kullanıyor ve gösterdiği reklamlar ile para kazanıyor, bilgi satma diye bişey yok zaten facebook a tcnle üye olmuyosun ki ne bilgisi. Amazon u da milyarlar kullanıyor. Yani bugün vergi veya işçilerini somurme degil, amazon u facebook u insanlar kullandığı için para kazandırılıyor. Kızlar soruyorda aynivsekilde. Yemekvsepeti de aynivsekilde. Eksivsozluk de aynivsekilde. Burada bir art niyet aramak zorlama oluyor. Veya bill hatası windows gibi bir şeyi düşünüp tasarlayabildigi için bugün zengin. Bunun hırsızlık neresindw. Bugün windows kullanmayan yok. İnsanlar alıyor ve bu da bunların ureticiisne para olarak giriyor. Çok insana hitap ettikleri için çok kazanıyorlar. Ve cok kazandıkları için işlerini buyutup işçi alıyorlar. Çok kazanmasalar isçi bile alamazlae zaten. Somurulme diye bişey yok yani. Tam tersi bu insanlar yaptıkları girişimcilik ile insanlara ekmek kapısı sağlamış oluyorlar. Benim sorum daha farklıydı zaten konu farklı bir yere gitti.
Dediğin bilgi satma olayı diye bişey yok. Kim niye senin bilgilerine fiyat bicsin ki? Sadece senin yaptığın aramalara gore reklam çıkabilir urun satmak için bu da ticaretin dogasidir.
Kendi şansını yaratacak kadar zeki
bazıları zeki bazılaeı şanslı?
Genelde şanslı olurlar ama bazıları zekidir.
Zekidir bence
Şanslı
Zeki
Zeki