Güncellemeler
1 yıl
Sorarsa ne uydurabilirim, ne diyebilirim diye sordum. Yediğim haltı eleştirin diye değil. Yanlış yaptığımın ben de farkındayım.
Sevgilim subay, otel kayıtlarımı araştırır mı? Araştırırsa bunlara ulaşabilir mi? Otel kaydım şu şekilde; 3 farklı kişi ama ilk ikisi tek seferlik ve 2 gün arayla, 3. sü de 2 gün arayla ve 3. İle 4-5 kere gittim bu kadar kaydım var sadece. Eski sevgilimle bir şeyler yaşadığımı biliyor. İlk ikisine nasıl bahane uyduracağım onları tanımıyorum bile. Çok kötü durumda kaldım. Ne diyebilirim öğrenirse (18 yaşında olmuştu bunlar, üzerinden 4-5 yıl geçti, ondan sonra bir daha otele gitmedim)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
göremez
Polis jandarma olmadıkça öğrenemez ki onlar için bile ekstra sorgulama yapmaları lazım.
Emin misin, öğrenemez mi? Hava harp mezunu askeriyeden, teğmen şu an. Umarım öğrenemez
Öğrenmez ama elbet bir yerde ortaya çıkar yalanların böyle bir huyu vardır
Vermediğin kimse kalmamış bu naneleri yemeden önce düşünseydin
18 yaşında olan bir şey çocukluk aklı, hatam. Pişmanım
Çocuk falan değildin o yaşta. Duygu sömürüsü yapma. Bile isteye yaptın o şeyleri. Üsteli bir kişiyle de değil birden çok kişiyle yaptın.
Ha yaptım ha yapmadım bunu konuşmak için sormadım
Güvenmediğin sana güvenmeyen biriyle neden oluyorsun?
Güveniyor ama ya araştırırsa ya karşısına çıkarsa
Güvenen araştırmaz senin de ne halt ettiğin belli değil. Sana uyan biri sorun etmez. Sana saygı duysa araştırmaz
Kime göre neye göre yanlış?
Kim bilir otel dışı ne kadar var. Subaya yazık olmuş acıdım adama
Geçmişte yapılan hatalar, düzeltemiyorum elimden bir şey gelmiyor, aynı hatayı tekrarlamıyorum
Subaya söyle hepsini hakkına girme
Ne diyeceğim çok kötü gözle bakar bana doğruyu söylersem, tek kişiyle ilişki yaşadığımı biliyor. Ne gibi bahane uydurabilirim ne için gittim
Subay olunca ne oluyor ki. Ne kadar gözünüzde büyütüyorsunuz. Ama keşke görebilseymiş
Araştırmakla uğraşacağını düşünmüyorum, geçmiş geçmişte kalmış sonuçta
Yalan söylemesi doğru bir şey mi
@omerpstl1 ben doğru demedim
Geçmiş geçmişte kalmaz geleceğini belirler
@omerpstl1 adam onun bakire olmadığını biliyor söylemiş sadece 1den fazla kişiyle yaptığını saklamış
Olabilir şu an burada söylemek istemiyorum da neyse banane
Sen baya eskort olmuşsun 😂😂😂😂
göremez ama seninle evlilik düşünmeyebilir
Bişey olmaz, bakmazlar ona merak etme
Bunları düşünme neden diyede sorma
Kızım bir şey deme sormaz o senin herşeyini biliyor zaten hikaye trol bir soru sormadiysan yüzde 50 şansın var
Evet ama evlenirken ya bunları araştırırsa
Hoppa kızım sana ne diyorum ben
O senin GBT yapti kimle nerde girdin çıktın biliyor diyorum sana
Seninle ya takilcak ya evlencek yüzde elli şansın var
Yazık
Neden
boş ver
Kayıtlara ulaşamaz.
Nasıl bir akıl
sen bildiğin orassspı olmuşsun ya