Diğer En havali en zengin eden gelirisi iyi olan meslek hangisidir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Doktor Mühendis İnşaat şirketi Kripto sirketi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En havali en zengin eden gelirisi iyi olan meslek hangisidir? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Doktor 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 788 cevap paylaştı. Doktor tabii ki hiç işsiz ya da fakir doktor gördünüz mü 0 6 Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Ve herkes doktor olamaz zeki olmak lazım Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle hele bi kadin icin daha havali bi meslek Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Katılıyorum maaşı da 100 bin üzeri zaten Yorumla Soran 1 yıl Ah allah bize zeka da vermedi ki Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl O zaman yapacak bir şey yok mühendis olabilirsin sıralaması çok yüksek değil Yorumla Soran 1 yıl Kripto sirketim olsun istiyorum biktim fakirlikten Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Müteahhit lik 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Doktorlugun az mi gelirisi var Yorumla United11 1 yıl Maaşlı çalışan sonuçta. Benim amcam müteahhit çok zengın Yorumla Soran 1 yıl İyide hastanede degil de kendi ofisi olan daha cok para kazanmiyor mu Yorumla United11 1 yıl Ticaret gibi o işte iyi kazanır tabiki ama kendi hastahane ni açmak için de iyi para lazım Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Profosyonel boksörlük 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🤔🤔 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Galerici olacaksın 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ama havali degil ki Yorumla curlyboyyy 1 yıl Araba alıp satıyon nesi havalı değil. Ne iş yapıyorsun diye soruyorlar galericiyim Yorumla Soran 1 yıl Bi doktor olmak bi sirket sahibi olmak kadar havali degil Yorumla curlyboyyy 1 yıl Tamam sen onları ol o zaman Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. MV. 🤷🏼♂️ 0 3 Yorumla Soran 1 yıl O ne Yorumla Besiktas7834 1 yıl Silivri soğuk açıklayamam 😂😂 Yorumla Besiktas7834 1 yıl Şöyle düşün halk adına ama halkı düşünmeden karar veren oturduğu yerde uyurken para kazanan vergisiz yemek yiyenler Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kripto Şirketi 0 0 Yorumla
Respect42 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Din tüccarlığı 2 1 Yorumla Soran 1 yıl 😑😑😑dini alet etmeyelim lutfen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Doktor
Doktor tabii ki hiç işsiz ya da fakir doktor gördünüz mü
Ve herkes doktor olamaz zeki olmak lazım
Kesinlikle hele bi kadin icin daha havali bi meslek
Katılıyorum maaşı da 100 bin üzeri zaten
Ah allah bize zeka da vermedi ki
O zaman yapacak bir şey yok mühendis olabilirsin sıralaması çok yüksek değil
Kripto sirketim olsun istiyorum biktim fakirlikten
Müteahhit lik
Doktorlugun az mi gelirisi var
Maaşlı çalışan sonuçta. Benim amcam müteahhit çok zengın
İyide hastanede degil de kendi ofisi olan daha cok para kazanmiyor mu
Ticaret gibi o işte iyi kazanır tabiki ama kendi hastahane ni açmak için de iyi para lazım
Profosyonel boksörlük
🤔🤔
Galerici olacaksın
Ama havali degil ki
Araba alıp satıyon nesi havalı değil. Ne iş yapıyorsun diye soruyorlar galericiyim
Bi doktor olmak bi sirket sahibi olmak kadar havali degil
Tamam sen onları ol o zaman
MV. 🤷🏼♂️
O ne
Silivri soğuk açıklayamam 😂😂
Şöyle düşün halk adına ama halkı düşünmeden karar veren oturduğu yerde uyurken para kazanan vergisiz yemek yiyenler
Kripto Şirketi
Din tüccarlığı
😑😑😑dini alet etmeyelim lutfen