Diğer Bugünü Dünya Bardak Günü ilan ediyorum 👻 En sevdiğin bardak hangisi? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bugünü Dünya Bardak Günü ilan ettim. 👻Bardakların da bir günü olmasın mı? 😋Senin en sevdiğin bardağın hangisi, fotoğrafını paylaşır mısın? 👀Benimkisi şu 🙂 Bugünü Dünya Bardak Günü ilan ediyorum 👻 En sevdiğin bardak hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 555 cevap paylaştı. Cidden rengi çok hoş.. benim en sevdiğim mavi kahve kupam geçen ay rahmetli oldu üstünde tembel şirin vardı şimdiler de yeni bir kupa arayışı içerisindeyim.. 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 498 cevap paylaştı. Tel olmadığı için foto çekemiyorum bardağımın şeklini anlatayım varil gibi bardak saplı ağız kısmı geniş beyaz renkte üzerinde rengarenk kalpler var 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Hmmm anlatıma göre güzel fotoğraf olsa idi çok güzel olabilirdi 😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,5b cevap paylaştı. dünya bardak günü kutlu olsun. ben nescafe kupası severim 1 4 Yorumla s Kimikio 1 yıl Kırmızı olan değil mi bende de var o da favorimdi yerine yenisini koydum 😅 u Barış_LonelyForever 1 yıl Aynen beyaz nesacfe yazıyor ortasında 😅 favorim s Kimikio 1 yıl Aaa benim de beyaz yazıyor 😅 tek çeşit bardak galiba bunlar. Nescafe’ye seslenmek lazım renkli bardaklar üretmeli mor, turuncu daha göze hitap eder u Barış_LonelyForever 1 yıl Klasik bardağı bu sanırım bir ara çok vardı Gimsada falan paket halinde 😅
Inci_qasimova Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl höhö hello kedi jssjsj 1 4 Yorumla s Kimikio 1 yıl Harika görünüyor belki bana hediye etmek istersin fjdkd Yorumla Inci_qasimova 1 yıl hayir benimm Yorumla Inci_qasimova 1 yıl sjjsjsks Yorumla s Kimikio 1 yıl Peki 🥹 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Kış konseptli 🥶 1 3 Yorumla s Kimikio 1 yıl Çok güzel bir fotoğraf olmuş, papatyalı papatyalı 🙂 Amaaaa bir eksik var 😑 NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Nedir eksik olan? s Kimikio 1 yıl Mıstafa görünmüyor 😅
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl En sevdiğim 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl çok sevimli :) Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kız kardeş kupası var görenler de üstünde yazanları çok sevşyor 🥹 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Ne yazıyor kiii 👀 Yorumla
ʙɪʀᴀsᴋᴍᴇʟᴇɢɪ Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Uzun beyaz bardağımızı seviyorum bol bol kahve içiyom 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 789 cevap paylaştı. Üzerinde koyun resmi olan bir kupam var eşi kırıldı, onu çok seviyorum. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Benim en sevdiğim favori bardağım bu 1 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Foto atılmıyor mu hâlâ e yuh yani ya offf Yorumla Edameda06 1 yıl https://hizliresim.com/e7xtwr5 Yorumla s Kimikio 1 yıl Güzelmiş, kirazlı 🙂 Büyük bardakta kahve keyfi de ayrı oluyor 😋 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet ☺️🍒 Yorumla
eskilerdentuba Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yok ki 😅 geçenlerde bir bardak gördüm şöyleydi 👻 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl En favori emojilerimden ilk 5’e girenlerden birisi bu 😅 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erdal Bakkal'lı bardağım. 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Aaa güzel 🙂 Yorumla
xKimMiyimx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Sevgilimin aldığıydı, ayrılınca geri verdim 1 3 Yorumla s Kimikio 1 yıl Aaa kötü olmuş 😑 Yorumla xKimMiyimx 1 yıl İyi oldu bence. Yaşanması gereken yaşanır, olması gerken olur ve bitmesi gereken biter. Yorumla s Kimikio 1 yıl o da doğru Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 14,1b cevap paylaştı. Viking korsan bardakları 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Bugün prenses günü 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Günler üst üste gelebilir, prenses olmadığımıza göre bardağımızla sahnedeyiz 😂 Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Of bilmiyorum 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Ben biliyorum 😅 Yorumla