Zaten yoğunluktan randevu alınmıyordu iyi oldu benim ehliyette zaten trafikte alkolden ceza yedim 🤣
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Eski tip sürücü belgelerinin yenilenme süresini uzattık" dedi. Yerlikaya "Mevcut şartlar ve vatandaşlarımızın ihtiyaçları göz önüne alınarak 31 Temmuz 2025 tarihine kadar uzatıldı" ifadesini kullandı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende kaptırdım alkolden. İlk kaptırma mahkemeye çıkarsın dediler şimdilik bir ses yok ne diyorsun trafiği tehlikeye atmaktan çıkarmıyım
İlk kaptırmadan bişey olmaz kazaya karışmadıysan
Kaza şöyle düşme bendeki birine ya da bir araca çarpma değil. Yani öyleymiş hatırlamıyorum. Tutanaklar da böyle zaten ben hastanede açtım gözümü
Benimde aynıydı bişey olmadı 4 sene oldu
Geçmiş olsun benim iki ay oldu fiziksel kalıcı bir iz oluştumu sende
Sağol Bende motorla düştüm bayılmışım kafamda yara izi oldu geçti
Benimde kaşım yarıldı 12 dikiş vardı. Gözümü orada açtım napıyorsun sen dedim doktora kaşını dikiyorum dedi neden dedim kaza geçirmişsin dedi yüzüm falan hep yaraydı ayaklarımı kıvıramıyordum diz kapaklarım yara hep ve halen hatırlamıyorum kazayı tek hatırladığım gece clubünden çıktığım sonrası yok
Arabayla yaptıysa belki sıkıntı olabilir
Motorla yaptım
Aynı ben
Geçmiş olsun kesinlikle alkollü araç kullanmıyacan
Yok artık öyle alkol ile asla acı tecrübe oldu. Zaten içmeyi de bırakıcam yakındır.
Banada tecrübe oldu bide üstüne motor çalındı
Bak bu musibetler bize bir şey anlatıyor görmek lazım
Aynen öyle ben gördüm
Ders aldıysan ne mutlu Allah bir daha göstermesin gelmiş geçmiş olsun bir daha neymiş alkollü bisiklete bile binmek yok
Aynen sağol sanada geçmiş olsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!