Diğer Nasılsınız napiyonuz? Nursenaaaa_42 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 💗💗💗💗 Nasılsınız napiyonuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. şarkı dinliyorum 1 7 Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl İyii hangi şarkı reis u Barış_LonelyForever 1 yıl Sezen aksu karışık Nursenaaaa_42 1 yıl Hee çok severim u Barış_LonelyForever 1 yıl bende güzeldir Nursenaaaa_42 1 yıl @Barış_LonelyForever tabiii minik serceyi kim sevmez u Barış_LonelyForever 1 yıl Kesinlikle :) Nursenaaaa_42 1 yıl ☺️
Burakusafl08 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Çok sıkıcı maalesef ne yaptığımı bende bilmiyorum ki 😀😀 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 783 cevap paylaştı. Kahvaltı yapıyorum hanımefendi 1 3 Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Kahvaltı Konyalının biri bu saate kahvaltı yapıyor öyle mii Yorumla Konya_Beyefendisi42 1 yıl İşe gideceğim o yüzden Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Heee Yorumla
semm_usa Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 92% 1 yıl Uzaniyorum sen napiyosun 1 4 Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Bende yatış Yorumla semm_usa 1 yıl Yalniz olmak da zor :) Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Evet Yorumla semm_usa 1 yıl Bir gun yalnizlik gecer Yorumla
ISürprizI Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 371 cevap paylaştı. Kaç saattir hala burada mısın? 1 1 Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Evet Yorumla
eskilerdenwashere Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Uzanıyorum sıkıldım sen? 1 1 Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Bende sıkıldım vallaha kral Yorumla
Siyah-Atlı-Prenss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 323 cevap paylaştı. İyiyim sen napıyorsunuz 1 3 Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl İyiyim bende Yorumla Siyah-Atlı-Prenss 1 yıl Esenlikler diliyorum hayatta başarılar Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Saol Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Uykuyu arayan etrafa bakıyorum 😅 1 4 Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Anaa ayni ben Yorumla keyifdelisi 1 yıl Ben saatlerdir bakıyorumda gelen giden yok 😂 Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Evet 😅😅 Yorumla keyifdelisi 1 yıl 😂 Yorumla
Japoness Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 678 cevap paylaştı. Oturuyom sen nabıyon 1 4 Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Yatış Yorumla Japoness 1 yıl Oh mis bende uzanışla oturuş arası bişey işte Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Hee Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Ok Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Duvarla bakışıyoruz 1 1 Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Aynısı Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 888 cevap paylaştı. Sigara içiyorum sen? 1 5 Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Bende yatış kral Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl Uyumayı düşünmüyor musun? Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Yok Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl Neden bir sorun mu var? Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Uykum yok Yorumla
Doktorrbirüye Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% 1 yıl İşe geldim sabah erkenden 0 3 Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl İyi reis kolay gelsin Yorumla Doktorrbirüye 1 yıl Saol şekerim Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Rica ederim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. İyiyiz sen nasılsın 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. çalışmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 426 cevap paylaştı. İyiyiz sen ne yapıyorsun? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Dimdik takılıyorum 1 12 Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl İyi ayakta yorulmadın mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoruldu kerata indirdim Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Nasiii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Elim ile Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Allah'ım ya şimdi anladım anlamaz olaydım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pardon canım Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Sorun yok abi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eyvallah kuzum Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Kuzum mu ne diyon abi sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kötü bir şey değil abisi. Neyse yahu. Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Kusura bakma reis Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Est Yorumla
aress839 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Sıkılıyorum sen 1 3 Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Aynısı Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl Ehh Yorumla Nursenaaaa_42 1 yıl He ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
şarkı dinliyorum
İyii hangi şarkı reis
Sezen aksu karışık
Hee çok severim
bende güzeldir
@Barış_LonelyForever tabiii minik serceyi kim sevmez
Kesinlikle :)
☺️
Çok sıkıcı maalesef ne yaptığımı bende bilmiyorum ki 😀😀