ölüm nedir?
Yeniden Dünyaya gelmek diye birsey varmidir sizce?
Derler ya, beden ölür ama ruh yeni dogan bir bebegin bedeninde bulur kendini. sizce ne kadar dogru bu?
nedir ölüm?

ölüm nedir?
Yeniden Dünyaya gelmek diye birsey varmidir sizce?
Derler ya, beden ölür ama ruh yeni dogan bir bebegin bedeninde bulur kendini. sizce ne kadar dogru bu?
nedir ölüm?
Öldükten sonra umarım tekrar hayata başlıyoruzdur eğer böyle bir şey varsa ingiltere de doğmak isterdim mis gibi oh misssss neyse ölüm işte ölme sebebine bağlı biraz acı çekiyorsun e kalp durmuş normal sonra acı geçici zaten geçtiği zaman oh be diyorsun kurtuldum ahirette ise bakalım benim dünyam iyi geçmedi bari ahirette durumum iyi olsun diyorum ama orada da ümidim yok yaw bari dünya hayatım iyi olsa söyle 100 yasinda kadar yaşasam zengin olsam gezsem yesem içsem sevdiğim kız ile yuva kursam daha ne ama kader bize el hareketi çekiyor bu dünyaya sıkıntı çekmeye dert edinmeye ve seyirci olmaya gelmişiz...
Merhaba;
bence ölüm dogada bir sirkülasyon halidir. kimse ölmek istemiyor olsa gerek ki ilk çaglardan bu yana ölümden sonra yaşama iman edilmiştir. ölüyoruz çünkü içinde yaşadıgımız gezegenin şartları daha uzun yaşamamız hatta ölmememiz için yeterli değil. arkamızda kalanlara büyük bir acı bırakıp bırakmadıgımız uzun vadede çokta önemli değil. çünkü onlarda bu sirkülasyonun bir parçası. ve aynı acıyı onlarında bir başkasına yaşatacagı su götürmez...
Her ruh 1 kez dünyaya gelir ve 1 kez yaşar. Sizin dediğiniz gibi defalarca dünyaya gelse kıyamette hangi hayatının hesabını verecek
Yok öyle bişe inanmayın hurafe onlar ölüm bir yokoluşun başlangıcı olarak görüyorum
Cevap
11Cevap
Ölüm benim için tek gerçektir
Belki yeniden geldik. Bir kanıtımız yok. Çok da düşünmemek gerekli diye düşünüyorum. An’ı yaşama taraftarıyım. Çok kayboluyorum düşününce.
şu an ölüyüz aslında zaten, ruj bedenden çıkınca gerçekten yaşamaya başlayacağız,
Rub*
Ruh *
Reenkarnasyon fakir hintlilere, isyan çıkarmasın, bizim mallarimıza göz dikmesin, biz refah içinde, hayatımızı rahat yaşayalım diye zenginlerin uydurduğu bir yalandır.
Tedavisi olmayan ve ölüme mahkum olan tek şey hayattır
Gidince görücez şimdi kurcalama onu
Ölüm silüettir
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm
Ahirete ışınlanmaktır denenmiş ıspatlanmıstır !
Tekamül
Huzur. Sessizlik :)
Yeniden doğmak
Külliyen yalan
kurtulus
Vuslattir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?