Yuz asimetrisi?

Arkadaslar selam benim yuzumde cok ciddi bir asimetri var. Hatta yuzum degil gozum burnum dudagim kasim yuz seklim disinda her seyim yani ama en cok goz ve kas kisminda var ve ben bunun estetikle bile duzelecegini dusunmuyorum. Simdi bir gozumun derisi daha fazla ve digerine gore daha cekik. Bu gozumun ustundeki kas daha yukarda. Digeri ise sekli daha yuvarlak ve digerine gore goz kapagimin derisi daha az ve daha ice gocuk duruyor. Bu kisimdaki kasim ise daha duz ve daha asagida. Burun ucum saga dogru dusuk ve bu eskiden yoktu sonra nasil ortaya cikti bilinmez. Dudagim ise bi tarafi daha dolgunken diger tarafi daha asagida. Arkadaslar her sey tamam ama gozlerim isi cok bozuyor cok kafama takiliyor fotolarda sakat gibi cikiyor arka kameradan fotograf cekinemez oldum. Yani nerden tutsam elimde kaliyor goz kapagimi aldiriyim dersem birinde goz kapagi yok e cektiriyim desen yine abes durcak hadi bari sakak kaldiriyim desem yine mal gibi durcak diye dusunuyorum. Ozguvenimin icine ediyor hayatimi mahvetti ya..
Yuz asimetrisi?