Diğer Uyandınız mıııı? Candanlandın Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Günaydınn herkese güzel bir hafta sonu diliyorum ben daha uyanamadımmmm Güncellemeler1 yıl Uyudunuz mu diye güncelliyorum ahahahaha Uyandınız mıııı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. hiç uyumadım 0 1 Yorumla Candanlandın 1 yıl Neden
KisacaHido Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 490 cevap paylaştı. Tabikide rutin gece 11. Veya 12 de yatıyorum sabah 5.30 da kalkıyorum hep 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Çok ders çalışmaktan çalışkan kızım benim😂 1 12 Yorumla Candanlandın 1 yıl Ahahhaha geç yattım geç uyandım ya Yorumla Richardgör 1 yıl Sen mutlaka atomu parçalamışsındır, madam curie namzeti sitemizin Yorumla Candanlandın 1 yıl Ahahahahah sayılır Yorumla Richardgör 1 yıl Şimdi topla o atomu hadi çocuum🤣🤣🤣 Yorumla Candanlandın 1 yıl Ahahahaha tamam Yorumla Richardgör 1 yıl İşte ben hep böyle söz dinleyen, evet efendim sepet efendim diyen bi kızım olsun isterdim Yorumla Candanlandın 1 yıl Ah şansına ya 😂 Yorumla Richardgör 1 yıl Kaderde carsağzülmek neye yarar üzülmek demiş büyüklerimiz, artık jatlanıcaz🤣seninle şdare ederiz, hem masrafı olmuyor böle🤣🤣 Yorumla Candanlandın 1 yıl Ahahhaha olurrr bana yazabilirsin Yorumla Richardgör 1 yıl 30dak sonra yaticiim Yorumla Candanlandın 1 yıl Ay daha erken Yorumla Richardgör 1 yıl Sabah işe gidicez bşz evde uyumuyoruz🤣 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,8b cevap paylaştı. Uyandık çalışıyoruz sen malak gibi uyu 1 2 Yorumla Candanlandın 1 yıl Ahahahha evet Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Reis profilin çok güzelmiş, sansürlü dekolte gördük. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Nasıl yazdın o zaman 1 2 Yorumla Candanlandın 1 yıl Tek gözüm açık ahahhaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Jsysbsndn Yorumla
executor10 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Boynunu şöyle güzelce öpsem uykun açılır mı acaba? 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uyumadik tabi ki :) 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Az önce uyandim 1 0 Yorumla
HamzaAskaroglu Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. Günaydın 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uyandım 0 15 Yorumla Candanlandın 1 yıl Günaydınn ahaha Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Sana da günaydın 😄 Yorumla Candanlandın 1 yıl Günaydın için biraz geç oldu ama neyse Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Soruyu sorduğunda daha uyanamadım demişsin. Belki şimdi uyanmışsındır 😄 Yorumla Candanlandın 1 yıl Sorudan sonra uyandım ya ahshs Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Uyanabildiysen ne güzel 😄 Yorumla Candanlandın 1 yıl Ohoo bu saate kalır mı ya birazdan geri uyuyacağızzzzz Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Uykucusun demek 😄 Yorumla Candanlandın 1 yıl Bayılırım uyumaya Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Fazla uykun varsa bana yollasana. Yorumla Candanlandın 1 yıl Ahahaha gece oluyor gece gel göndereyim ahahaha Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Tamam gelcem ama vereceksin bak 😄 Yorumla Candanlandın 1 yıl Ahahahaha olurrr Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Anlaştık 😄 Yorumla Candanlandın 1 yıl 🤝🤝 Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 773 cevap paylaştı. Evet yeni uyandim 0 0 Yorumla
1Korayss Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Uyanamadık 1 2 Yorumla 1Korayss 1 yıl Sadece o uyandı Yorumla 1Korayss 1 yıl Sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
hiç uyumadım
Neden
Tabikide rutin gece 11. Veya 12 de yatıyorum sabah 5.30 da kalkıyorum hep
Çok ders çalışmaktan çalışkan kızım benim😂
Ahahhaha geç yattım geç uyandım ya
Sen mutlaka atomu parçalamışsındır, madam curie namzeti sitemizin
Ahahahahah sayılır
Şimdi topla o atomu hadi çocuum🤣🤣🤣
Ahahahaha tamam
İşte ben hep böyle söz dinleyen, evet efendim sepet efendim diyen bi kızım olsun isterdim
Ah şansına ya 😂
Kaderde carsağzülmek neye yarar üzülmek demiş büyüklerimiz, artık jatlanıcaz🤣seninle şdare ederiz, hem masrafı olmuyor böle🤣🤣
Ahahhaha olurrr bana yazabilirsin
30dak sonra yaticiim
Ay daha erken
Sabah işe gidicez bşz evde uyumuyoruz🤣
Uyandık çalışıyoruz sen malak gibi uyu
Ahahahha evet
Reis profilin çok güzelmiş, sansürlü dekolte gördük.
Nasıl yazdın o zaman
Tek gözüm açık ahahhaa
Jsysbsndn
Boynunu şöyle güzelce öpsem uykun açılır mı acaba?
günaydın hâlâ uyanamadım
Uyumadik tabi ki :)
erken uyandım her zamanki gibi
Az önce uyandim
Günaydın
Çok uyumuşum biraz ağrım var
Uyandım
Günaydınn ahaha
Sana da günaydın 😄
Günaydın için biraz geç oldu ama neyse
Soruyu sorduğunda daha uyanamadım demişsin. Belki şimdi uyanmışsındır 😄
Sorudan sonra uyandım ya ahshs