Güncellemeler
1 yıl
ben genel olarak katlanamyorum artık güneşsiz havalara
Güncellemeler
1 yıl
Brezilya'ya nasıl taşınabilirim acaba 🌞
10 derece görünüyor hava ama bence eksilerde, kapalı balkona çıktım demin buz dolabı gibi olmuş üstelik ısıcamlı. kafamı dışarı çıkaramadm zaten. bir de yüksek rakım bizim burada yani Aydos'ta daha beter... ne bileyim ya içim kararıyor, hava da kapalı, yağmurlu ve buz ve ben adetim daha da berbat duygu, artık yaz gelsin ya 😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne yapalım, sıcak su torbası alıp gelelim mi ya da çikolata?
hava durumuna etki edebilirisniz belki 😃
Kızlar için bir tanrı olmadığım kalmıştı 😅
yaparsın 😃
Sadece aşk tanrısı, fazlasını bekleme 😅
En güzeli ekvatora yakın bir ülkede olmak bak mesela Mauritius 👍
hiç duymadım, Brezilya düşünüyorum
Brezilya tr vatandaslarina bir süre vize veriyor diye biliyorum onu arastir googlede
Ben bu havaları aylardır bekliyorum yaz gelmesin buzz gibi olsun yağmurlar yağsın şimşekler çaksın
🙄 niye ya? güneş olsun, her yer yemyeşil olsun, biz çıkıp gezelim
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama benim yaşadığım yerde yazın 50 derecelere çıktığı ve aşşırı nem olduğu için kış daha eğlenceli
o kadarı da fazla tabii, Adanada mısın
Antalya
Ne güzel be işte, sizde hala güzeldir havalar
Düne kadar hala denize girilebiliyordu bugün yağmurlu gündüzleri halen şort giyilecek kadar ılık havalar
ne şanslısn işte, yazın Lara'daydım, ben çok sevdim Antalyayı, yer değişelim mı senle, gel buz gibi havan8n keyfini çıkar 😃
Sanırım kabul edicem hangi şehir orası
İstanbul
Yahu İstanbul soğuk mu ddğişmeye gerek yok sık sık geliyorum zaten İstanbula aralıkta tekrar gidicem sen buraya gel burada yaşa bari
yaşarsın işte, İstanbul buz şu an. çok dengesizdir buranın havası, yarın güneş çıkabilir ama havalar ciddi soğudu ya, siz Antalya'lıların montları da yoktur şimdi, mont al da öyle gel :)
İstanbul buz falan değil sabah kuzenimle konuştuk maltepedeler hava iyi dedi :))) bizim burada deri ceket gocuk mont olmaz... Polar sweat ve yağmurluk olur
senin kuzenin anormal, yalan mı söylüyorum şimdi ya
Ben sana yalan söylüyorsun demedim ne kızıyorsun demek ki fazla üşüyorsun sen buraya gel orası sana yaramıyor
ben fazla üşürüm de hava şu an kapkaranlık. evde normalde bu saate ışıkları açmayız, iyi güneş ışığı alır çünkü ev ama şu an açık ve dışarda her yer yağışlı, yerler ıslak, camlar buharlı, hava berbat,. muhtemelen trafik de berbattır, bôyle havalarda hep daha beter olur trafik.
Öyle bir anlatıyorsun ki zevkten 4 köşe oluyorum keşke şu an orada olsam
😂 sen Aralıkta gelince benzer hava durumu olabilir, gerçi her şey olabilir. Ocakta güneşli, Martın ortası hatta ilkbaharın ilk günü kar yağdığnı da gördüm bu şehirde. Gelince Kadıköye uğra, Şekerci Caferin önünde fotoğraf çektir 😃
Başka bir kuzenim moda da otıruyor onun yanına geldiğimde kadıköyü altına üstüne getiriyoruz o zaman çekinirim tamam :))
Önce bir kış gelsin bence yaz biraz daha bekleyebilir :)
😐 neyini seviyorsunuz kışın ya dışarı çıkıp gezilmiyor kışın
Her mevsimin ayrı bir albenisi var
Pendik tarafı hep buz gibi olur zaten
Biz şehrin en tepe noktasındayız
valla sıkın giyinin hasta olmayın
Aydos dağı derken çubukta mısın?
çubuk neresi, Aydosun eteklerindeyiz ya Çamlıkta
Değilmiş tamam
Sen soğuk yer görmemişsin
ya İstanbul'un da soğunu basite almayn 2022de en son ne kar yağmştı aylarca
Ankara ayazını bilmeyen üşüdüm demesin lütfen
ben Ankara 'da da yaşadım bı sene, pek farkı yok İstanbul havasndan. ikisi de dengesiz ikisi de bazen Sibirya olabiliyor
soguk valla ava yatağa soyunup yatmalı hava adeta