Diğer 2 ay Gece kahvenin yanında ne seversiniz? DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben bazen sek kahve bazen bu bazen bir avuç fındık. Gece kahvenin yanında ne seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ÇizgiliConverse Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Kahveyle gider ama çayla bi’ başkakalbimde yer yok ikinci bir aşkason lokmayla birlikte gerekirken gitmenyoluna ölürüm probis hiç sorun etmeeem. 1 1 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Bu dizeleri yazan ellerin dert görmesin aslan parçası Yorumla
İsimsizkullanıcı23 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Yuzde 15 proteın ıyımıs yenı gordum alırım artık afiyet olsun 1 4 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Protein diye dusunerek çok yeme reis sağlıklı bişey değil bu Yorumla İsimsizkullanıcı23 2 ay Cıkolatanın hıc bırı saglıklı degıl zatende arada bır kacamak yapılır proteın bar kullanıyorum idman öncesi hep gerek kalmıyor bunlara zaten Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Arada kaçamak yapılır kral zaten sürekli diyet bayiıyor adamı Yorumla İsimsizkullanıcı23 2 ay Sorma vallahi sogudum artık bazı yiyeceklerden Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% 2 ay Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Dubai cikolatası yok mu 1 1 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Boş işler 😃 Yorumla
Atarlikizzz00 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay O pahalı negro iyidir 1 3 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Negro çok şekerli Yorumla Atarlikizzz00 2 ay Param ona yetiyo 🥲 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Olsun o da güzel Yorumla
Derdevarmı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Bazende yaslanacak bir omuz 1 1 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Yaktım 🚬 Yorumla
pumpkindessert Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Kurabiye severim 1 1 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Afiyet şeker olsun 💫 Yorumla
sel61 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Çikolata 1 20 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Karam mi bitter mi yoksa yeni nesil dubai mi 😄 Yorumla sel61 2 ay Hiçbirini sevmiyorum biliyor musun 😅 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Hangisinden yiyon Yorumla sel61 2 ay Fındıklı çikolataSütlü çikolataEn sevdiğim çikolata ülker baklavalı 😂 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Evet onu ben de seviyorum cokonat baklavalı da var yeni çıkmış o da güzel Yorumla sel61 2 ay Gofretli değil mi o 😂 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Gofretli ama guzel Yorumla sel61 2 ay Tamam aynı şeyden bahsediyoruz Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Bağırma bana Yorumla sel61 2 ay Ahahah estağfurullah Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Sen Ülker baklavalı derken onu mu demek istemistin yoksa Yorumla sel61 2 ay Heyyia Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Tamam şimdi bana bagirabilirsin 😄😄😄 Yorumla sel61 2 ay Aklın nerdeyse artık 😒 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Kral 2-3 saatlik uykuyla duruyorum zabah nöbetten çıktım eve geldim yulafimi yedim proteinimi içtim doğru spora eşek gibi ağırlık bastım hala ölmedim ayaktayim. Şu geçmiş 5 günde toplasan 6-7 saat anca uyumusumdur Yorumla sel61 2 ay Reis bu kadar yormasan mı kendini Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Elimde değil ki hemsireyim nöbet usulü çalışıyorum bazen gün aşırı nöbete gidiyorum sporu da aksatamiyorum ama alisiyosun bir yerden sonra Yorumla sel61 2 ay Spor sağlık için ya haniEğer sana zararı dokunuyorsa erteleyebilirsin nacizane düşüncem Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Eyvallah teşekkür ederim Yorumla sel61 2 ay Rica ederim sağlıcakla kal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kahveyle gider ama çayla bi’ başka
kalbimde yer yok ikinci bir aşka
son lokmayla birlikte gerekirken gitmen
yoluna ölürüm probis hiç sorun etmeeem.
Bu dizeleri yazan ellerin dert görmesin aslan parçası
Yuzde 15 proteın ıyımıs yenı gordum alırım artık afiyet olsun
Protein diye dusunerek çok yeme reis sağlıklı bişey değil bu
Cıkolatanın hıc bırı saglıklı degıl zatende arada bır kacamak yapılır proteın bar kullanıyorum idman öncesi hep gerek kalmıyor bunlara zaten
Arada kaçamak yapılır kral zaten sürekli diyet bayiıyor adamı
Sorma vallahi sogudum artık bazı yiyeceklerden
Dubai cikolatası yok mu
Boş işler 😃
O pahalı negro iyidir
Negro çok şekerli
Param ona yetiyo 🥲
Olsun o da güzel
Bazende yaslanacak bir omuz
Yaktım 🚬
Kurabiye severim
Afiyet şeker olsun 💫
Çikolata
Karam mi bitter mi yoksa yeni nesil dubai mi 😄
Hiçbirini sevmiyorum biliyor musun 😅
Hangisinden yiyon
Fındıklı çikolata
Sütlü çikolata
En sevdiğim çikolata ülker baklavalı 😂
Evet onu ben de seviyorum cokonat baklavalı da var yeni çıkmış o da güzel
Gofretli değil mi o 😂
Gofretli ama guzel
Tamam aynı şeyden bahsediyoruz
Bağırma bana
Ahahah estağfurullah
Sen Ülker baklavalı derken onu mu demek istemistin yoksa
Heyyia
Tamam şimdi bana bagirabilirsin 😄😄😄
Aklın nerdeyse artık 😒
Kral 2-3 saatlik uykuyla duruyorum zabah nöbetten çıktım eve geldim yulafimi yedim proteinimi içtim doğru spora eşek gibi ağırlık bastım hala ölmedim ayaktayim. Şu geçmiş 5 günde toplasan 6-7 saat anca uyumusumdur
Reis bu kadar yormasan mı kendini
Elimde değil ki hemsireyim nöbet usulü çalışıyorum bazen gün aşırı nöbete gidiyorum sporu da aksatamiyorum ama alisiyosun bir yerden sonra
Spor sağlık için ya hani
Eğer sana zararı dokunuyorsa erteleyebilirsin nacizane düşüncem
Eyvallah teşekkür ederim
Rica ederim sağlıcakla kal
Çikolata
Altına alsan beni
Çukulataaaaa 😊☺