Herkese lazım ya. Adam 10 saniye önce söylediği şeyi söylemedi diye diretiyor. İnsanlar yaptıkları söyledikleri şeylerden o kadar habersiz ki ağzım açık kalıyor. Allahtan bu durumu bir kaç kez kayıt halindeyken yaptık. Çünkü insan acaba ben deliyim de onlar mı normal diyor :D

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öyle olsa ben kesin meraktan açar açar izler, sonra “Ulan şu saniyede niye böyle dememişim ki?” diye kendimi tribe sokardım
:D:D Ama en azından farkındalığın olurdu. Vay beee böyle demediğime çok emindiim demek ki zihnimiz cidden oyun oynuyor bize falan derdin. Senin benim gibiler bunu iyi niyetli kullanırdı zaten :D
Dur emin olma :D belki şapadanakk açıp birine şantaj uygularım :D
Engelliyorum kjlsabfasjkfba
Sakaaaaa
Yarın öbür gün bizi de ifşa edersin ki şantaj yaparsın :D
Bu hayatta etimle kemiğimle nefret beslediğim, tek kişilik kin kontenjanımı senelerce dolu halde tutan d*l israfı bir adama zararım dokunmamışsa, kimseye dokunmam :)
Ahahaha boş ver geçmişini unut yarınını düşün. Geçmiş olsun. Senden zarar gelmez zaten şaka yaptığımı yazmama gerek yok diye yazmadım.
Biliyorum ahhshshs zaten öyle olsa elimi belime atar lafa girerdim :D
hıhhh diye mi başlardın peki cümleye :D
Bey beeeyyy o ağzını topla önceeee derdim :D
Puahahaha
var zaten bi gün izleticekler
İnceyi kes :D Bize bu dünyada da lazım yawf :D
@psychoparadıse Ne diyor ula bu yine
bu dünyada haklisin deyip kosarak uzaklas ordan karsidan geliyo baktin yolunu degistir 😀
@Gof34 sana ilani ask ediyom sifreli yorumlarla 😀
Ne gerek var ula buna böyle yüzüme dümdük de 😂
öyle seviyom ben 😀
Seni anlayana kadar adam garda kaçar ula 😂
nasipte ahirette kavusmak vardir belki 😀
İlla beni götürecek oraya ula
😀😀
😂😂
@Gof34 Yani şair diyor ki mahkeme i kubra da zaten geçmişte yapmış olduğun tüm hatalar sevaplar gözünün önünden bir film şeridi gibi geçecek. Sanırım buna ithafen yazmış @portakallijole hani beni seviyordun? Mahkeme i kübra da görüşürüz hıh. :D
Ula @psychoparadıse sende uzun yazmişsun desene kısaca seni mahşere birakdum diyi 😂 günaydın dostum 😎
@Gof34 Güünaydınnnn :D Ya benim ki alışkanlık. İş hayatında en sevmediğim şey birinin işimi nasıl yapacağımı söylemesi. Yoneticlikten gelme bir alışkanlıkç Bir işin ya da kelimenin tanımını yaparken uzun uzadıya akılda soruya mahal vermeyecek şekilde açık ve net yazayrum :D Tabii önemsediklerime... Bu bile zuadı ahahaha
İstediğin kadar uzun yaz ula 😂😂
Kanka deliler klubünü kuralım
Teslaya da deli demişlerdi :D
Çok doğru ben şoven olduğum için deli kurt deniliyor bazen bana
Ben yaşlılıktan unutabiliyorum ama evladım. Ben itiraz edersem kayıt cihazını çalıştır.
Cidden çok güzel olurdu.
Çok iyi olurdu hkkhhoigogyi
He ula