Ya üniverisite okuduğum yer çok nemli bu yüzdende daha çok terliyorum ve ayakkabılarda da istemeden koku yapıyor. Bide KYK'da kalınca dahada zorlanıyorum her gün ayakkabıları atamıyorum makinaya maalesef. Ayakkabı tozu ya da bebek pudrası alsam işe yararmı. Hangisi daha iyi acil
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Pudra anlık uzun süreli yaramıyor en güzeli sürekli çorap değiştirmek ayakkabıyı havalandırmak ayakkabı kokusu kullan makineye atma ayakkabıyi
sürekli zaten çorabı değiştiriyorum ama ayakkabı şu an kokuyor ve giyemiyorum
Ayakkabı hava almıyor o zaman havadar ayakkabılar tercih et
Şey bez ayakkabı aslında ama
İçinin astarı değiştirerek işe başla
En iyisi karbonattır veya anti bakteriyel ayakkabı deodorantı. Bir de mümkünse aynı ayakkabıyı 1 gün ara vererek giy
diğer ayakkabılarım kötü oldu o yüzden almadım onları yanıma yek ayakkabım var şu an. Şu an yeni ayakkabı alamam çıkamıyorum pek bi yere de. Bebek pudrası işe yararmı
Tavsiye etmem
Dediğim denenmiştir
karbonatı nasıl kullanıcam
Bir de mümkünse tabanlığı at yenisini al
Gece içine dök sabah boşalt çöpe at
Karbonat çok iyidir
Merkeze çıkmam lazımda oda biraz zor. Gündüz yapsam işe yararmı karbonatı? Bugün atabilirsem bide ayakkabıyı makinaya atıp
Ayakkabıyı yıkama
Geceden atıcan
Şimdi olmaz mı ki ya.. o ayakkabıyı nasıl halledicem
Tabanlığı yıka sadece veya değiştir
tabanlık ne oluyor bu içindeki ped gibi olan şeymi yumuşak olan ayakkabı içindeki sökülmüyor ki o
Sökülür
kendiliğinden çıkmıyor yani şey. Benim direk zorlayıp sökmem lazım öyle demek istedim
E demek ki zorlicen bi tabanlık için ayakjabı yıkanmaz
Ya aslında çok güzel kokuyor biliyor musun ksksksk ama işte yakalarlarsa içimden geçerler. Şimdi tabanlığı bi zorlayıp söküp sıcak su ve çamaşır suyuyla yıkasam işe yarar mı
Yarar da kuruması uzun 30-40tl ye bi tabanlık al değiştire değiştire kullan
Zaten ayakkabıyı hergun yikarsan 2 güne yırtılır daha çok çoraplarını yıka ve orijinal ayakkabı giy
çoraplarımı zaten yıkıyorunda bebek pudrası işe yararmı
Bilmiyorum ama bence senin ayakların kokuyor, ayakkabıyı yıkama içindeki tabanligi, ayaklarını, çoraplarını yıka hergun ayakkabiyada normal deodorant sikabilirsin kapalı alanda tutma ayakkabini akşam yatarsan düşmeyecek şekilde camın önüne köy sabaha kadar havalansin imkanın var ise 2-3 ayakkabı al hergun birisini giy
Ya şöyle bizim Kyk'da camlar üstten açılıyor. Kitlediler camları ayakkabıyı cama koyamam. Hava aldıracak bi yerde yok. Normalde ne ayakkabım nede ayaklarım kokar (söylemesi bile utanç verici).
Neresi utanç verici biz kraliyet ailesindenmi geliyoruz herkesin başına gelebilecek olağan şeyler bunlar yaa coraplarinda ya da ayakkabilarinda bir sıkıntı var senin bir ara benimde başıma gelmişti kolpa ayakkabı ve kavurucu yaz sıcaklarından dolayı muhtemelen ayakkabin dandik olabilir hergun ayağını yikiyorsan ve yine kokuyorsa sorun ayakkabidadir
Ya 2-3 günde bir duşta alan bi insanım ama zaten orjinal ayakkabıya para verecek kadar zengin değilim. Öğreciyim ben😅
Anladım nerede okuyorsunki bu mevsimde nemli bir yerdesin?
Muğlada okuyorum da. Denize yakın olan yerler daha nemli diyorlar ve benim geldiğim yer böyle değildi burada çok zorlanıyorum normal şartlarda kullandığım deodorant kaşıntı yapıyor ama mecbur kullanıyorum
Yanlış anlama ayakkabinin resmi var mı?
şu anki halimi yoksa ayakkabının normal halimi
Şu anki hali tabiki
Bana özelden bir yazar mısın kardesim
ayyakbı pudrası var askerdeyken kullanıyoduk ama kokuya karsı degıl ayak yaralanmasın dıe koku ıcın pek faydası olmaz
Ay o nemli yer neresi acaba geliyorum
nE?
Havası nemli şehir neresi
Muğla
Deodorant sık