Diğer Evinizin en koca ayaklısı ve en küçük ayaklısı kim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl kimm Evinizin en koca ayaklısı ve en küçük ayaklısı kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
isimszz_xx Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl En küçük ayaklısi ben en büyük ayaklısi babam 2 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rn koca ayaklısı abim bebek mezarı gibi fhnhjngjng kürek gibi o nasıl ayak şaka yapıyorum ama hafif kurt adam ayağı gibi değişikkkk. 0 0 Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 608 cevap paylaştı. En koca ayaklısı ben en küçüğü ise kedim zaten iki kişiyiz 😀 1 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 879 cevap paylaştı. En küçük kedim en büyük benim 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. Ben ve badem kuşum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En küçük ayaklısi ben en büyük ayaklısi babam
Rn koca ayaklısı abim bebek mezarı gibi fhnhjngjng kürek gibi o nasıl ayak şaka yapıyorum ama hafif kurt adam ayağı gibi değişikkkk.
En koca ayaklısı ben en küçüğü ise kedim zaten iki kişiyiz 😀
Bu soru aklına nerden geldi ya yoksa ayağın 40 numara mı
Sana ne size ne ona ne ! Buna ne yahu bu kadar mı dertsiz siniz
Kardeşim ve Kedim Behlül.
En küçük kedim en büyük benim
Ben ve badem kuşum