Diğer 1 ay Sizi mutlu eden biri var mıığğ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 🌸🍭 Sizi mutlu eden biri var mıığğ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
m LastGuest Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 325 cevap paylaştı. Beni mutlu etmek zor değil. Dimi lan @GOKHANoturumactı 😂 0 7 Yorumla Soran 1 ay Gökhan'ın oturumu kapalı şu an 😂 Yorumla m LastGuest 1 ay Yicem onun gtünü 😂 Yorumla Soran 1 ay Ne yaşiyonuz skfjskkfjdkdkkfkd Yorumla m LastGuest 1 ay Makarasına ya 😂 Yorumla Soran 1 ay Allah'ım yaleppim ekjfjdjf Yorumla m LastGuest 1 ay Sjshdkd Yorumla GOKHANoturumactı 1 ay Di tabi lan 😂 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beni kendim bile mutlu edemezken kim mutlu edebilir ki 0 6 Yorumla Soran 1 ay Dema öyle Semii Yorumla Semih6934 1 ay Bilmiyom Simlii bu aralar iyi değilim sanki Yorumla Soran 1 ay Noldu da😢 Yorumla Semih6934 1 ay Bilmiyorum ki tarifsiz bir sıkıntı 🙁 Yorumla Soran 1 ay Bilirim o sıkıntıyı 😢 Yorumla Semih6934 1 ay Evet 😥 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 101 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 578 cevap paylaştı. Biri değil birkaç kişi var, kediler var, tabiat ana var, gökyüzü var vs vs 0 0 Yorumla
bushido Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Ailem ve kendim varım. Mutlu olmam için yeterli. 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 39% 1 ay Mutlu olanlar uyudu biz ise mutsuzluktan uyuyamaz olduk benhayat şartları zor.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 43,1b cevap paylaştı. Hayır yok kimse. mutlu da değilim. kendimi bile mutlu edemiyorum 0 0 Yorumla
Cernomore Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 ay Mutluluğu s.. çoğaltmak istiyorum. Herkes mutlu olsun 👀 0 2 Yorumla Soran 1 ay Çok komikmiş Yorumla Cernomore 1 ay Tavşanın simli olması kadar değil Yorumla
hayırsız_hergele Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 ay https//hizliresim. com/cmv6ilo 0 3 Yorumla hayırsız_hergele 1 ay https://hizliresim.com/cmv6ilo Yorumla Soran 1 ay Tatlıymış Yorumla hayırsız_hergele 1 ay Çokta vefalıdır Yorumla
Predetor Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 75% 1 ay Diğer konusunda 302 cevap paylaştı. Daha çıkmadı BakıcaZ 0 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Yok 😂Ama değer verdiğim insanlar ediyor 👌 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 590 cevap paylaştı. arkadaslarim saylanir diye dusunuyorum varlar evet 0 0 Yorumla
m Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 317 cevap paylaştı. Merhaba,Hayır yok! 0 0 Yorumla
mervecevapliyorrr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kendi kendimi mutlu etmeye uğraşıyorum. Galiba yok 0 0 Yorumla
semihhh13243 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 98% 1 ay Varda Konuşmaya çekiniyorum kendi salklığım 0 0 Yorumla
AsíLBéy0 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Mutluluk bile parayla olmuş param yok mk 0 0 Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 410 cevap paylaştı. Kimse yok ondan mutsuzum🥹 0 2 Yorumla kuzularvebebekler 1 ay Neden 🥺 benimde yok olsa bu saate buralarda gezeemiyim konuşurken uykuya dalardim ya Yorumla Aşkoşişko 1 ay @kuzularvebebekler var ama mental durumumu düşünecek kadar düşünen yok Yorumla
nemünoseboo Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 421 cevap paylaştı. Kendim varım 0 2 Yorumla Soran 1 ay Ay ne münasoo jdjgf Yorumla nemünoseboo 1 ay Hangi münasoyla bxusnx (kerimcan repliği) Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 891 cevap paylaştı. Var biricik kızım 😂 0 3 Yorumla Soran 1 ay Köpüş mü Yorumla Sormalarageldik 1 ay Hayır lan çocuğum insan 😂 Yorumla Soran 1 ay Ha pardün 😂 Yorumla
MusHek-4116 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% 1 ay Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. ellerim dışınada yok 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 808 cevap paylaştı. Elbete var. 0 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Varğğğ 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 348 cevap paylaştı. Evet var🙏😌 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 22 , eic 83% 1 ay Diğer konusunda 351 cevap paylaştı. Var evt 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 ay Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. evet oğlum var 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 61% 1 ay Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
MarllboroRed Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yokk 0 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. hayır yok 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yoktur 0 0 Yorumla
Hint_Fakiri40 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 425 cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 40 1 ay Diğer konusunda 14,5b cevap paylaştı. Hayır yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Beni mutlu etmek zor değil. Dimi lan @GOKHANoturumactı 😂
Gökhan'ın oturumu kapalı şu an 😂
Yicem onun gtünü 😂
Ne yaşiyonuz skfjskkfjdkdkkfkd
Makarasına ya 😂
Allah'ım yaleppim ekjfjdjf
Sjshdkd
Di tabi lan 😂
Beni kendim bile mutlu edemezken kim mutlu edebilir ki
Dema öyle Semii
Bilmiyom Simlii bu aralar iyi değilim sanki
Noldu da😢
Bilmiyorum ki tarifsiz bir sıkıntı 🙁
Bilirim o sıkıntıyı 😢
Evet 😥
Biri değil birkaç kişi var, kediler var, tabiat ana var, gökyüzü var vs vs
Ailem ve kendim varım. Mutlu olmam için yeterli.
Mutlu olanlar uyudu biz ise mutsuzluktan uyuyamaz olduk benhayat şartları zor..
Hayır yok kimse. mutlu da değilim. kendimi bile mutlu edemiyorum
Mutluluğu s.. çoğaltmak istiyorum. Herkes mutlu olsun 👀
Çok komikmiş
Tavşanın simli olması kadar değil
https//hizliresim. com/cmv6ilo
https://hizliresim.com/cmv6ilo
Tatlıymış
Çokta vefalıdır
Yeğenlerim var
Fotodaki karı kim
Mutluluğu ile mutlu olduğum insanlar var
Daha çıkmadı BakıcaZ
Yok 😂
Ama değer verdiğim insanlar ediyor 👌
arkadaslarim saylanir diye dusunuyorum varlar evet
Merhaba,
Hayır yok!
Kendi kendimi mutlu etmeye uğraşıyorum. Galiba yok
Varda Konuşmaya çekiniyorum kendi salklığım
Var * sende olur musjn
Mutluluk bile parayla olmuş param yok mk
Kimse yok ondan mutsuzum🥹
Neden 🥺 benimde yok olsa bu saate buralarda gezeemiyim konuşurken uykuya dalardim ya
@kuzularvebebekler var ama mental durumumu düşünecek kadar düşünen yok
Kendim varım
Ay ne münasoo jdjgf
Hangi münasoyla bxusnx (kerimcan repliği)
Var biricik kızım 😂
Köpüş mü
Hayır lan çocuğum insan 😂
Ha pardün 😂
Tabii ki var
ellerim dışınada yok
Maalesef
Yokkk
varr
Ailem
Elbete var.
Varğğğ