Gencligimden beri birini seviyordum onunla evlenmek en buyuk hayalimdi.
evlendim kacdim 2cocugumuz var ama ayni evde o asik oldugum adam o deildi beni sahipsiz vurmalar kufurler basladi.
Bir evladim engelli bosandim 4sene oldu ve cok buyuk depresionlara girdim sabahlara kadar agladim.
Birden bire ben tamamen baska bir insan oldum hic biri ve hickimse umurumda olmadi sadece cocuklarim cocuklar babalarinda kaldiginda kendimden acayip geciyorum.
Iciyorum agliyorum kavga ediyorum onla bunla birlikde oluyorum ve hic mutlu deilim.
Ilac detavisi goruyorum ama sanki yeniden intihari dusunmeye basliyorum.
Ne yapmam lazim icime sanki seytan var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaşadıkların zor şeyler çocukların için güçlü olmalısın. Bu yaşadıkların senin imtihanın. Zaferin büyüklüğü mücadelenin zorluğu ile ölçülür
Iste imtihanimi gecemedim cok kotu seyler yapdim ama mutlu deilim olmadim asla
Pes etmediğin sürece kaybettiğin bir şey yok, Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın
Ama cok kotu yolara saptim eskiden o gunlari yasaidigimda heo Allaha siginirdim sonra sanki isyan gibi birsey oldu bende
Dünya çok zalim hayat insanı nerelere iter kestirmek çok zor. Sen Allaha sığınmaya devam et ne günahlar var senin ki ne ki Allah affedicidir.
Tskler
Ah be güzelim. Bu şekilde önüne gelenle olarak kendine saygını kaybedip bu hale gelmen normal değil mi? Yaşın kaç?
Neden boyle oldum ben ben boyle bir insan deildim ben herseyden artik biktim
Vaktin varsa konuşalım biraz. Yardımcı olmaya çalışırım
Peki sen bilirsin, Allah yar ve yardımcın olsun
Yaşın kaç şu an?
orada mısın
Nedir size keder veren asıl canınızı yakan?
17yasindan beri sadece eski esimle bir guzel yuva istedim her yolu denedim olmadi hayal kirikligi yanliz basima cocuklarimla sokakda obur cocugum engelli onun devasini vir yanda obur cocuguma sokakda sut vermek onlarin anne usuyorum demesi. cok yanliz kaldim ne aile ne eski esim cok zor gunler yasadim ve sonra boyle oldum ben
Yani kendinizi sahipsiz görüyorsunuz doğru mudur
Kapimi calan olmadi 40derece adesimle bille yapa yanlizdim bir anne olarak onlara en iyi sekilde bakmaya calisdim ama sanki artik yolumu kayip ettim ve ölmek istiyorum ama cocuklarim bensiz perisan olurlar oda olmaz. herkes beni kullandi ama umrumda olmadi
Çocukların için yaşamalısın yaşayacaksında insanlardan bir şey bekleme mücadele etmek için yorgunsun biliyorum. Dua ediniz.
Evet tam usdune basdim ben yoruldum bence bak Şu an bille agliyorum bunu okiyunca elerimi bille acamiyorum sanki isyanlardayim
Ağlamak isyan etmek insani duygular acılar kolay kolay geçmez. Ama o acıları durdurmak sizin elinizde
Ins ama cok zor
İnanın kendinize Allaha dönün sabırla mücadele edin göreceksin yardım edecek. Allaha emanet olun
Tskler
Mor moralim bozuldu okudukça
Cocugunu dusun
Zaden sadece onlari dusundugum icin ayakda durmaya calisiyorum redesi gun geldiklerinde sabaha kadar aglayip onlari opup kokluyorum
Yalniz kalma onlar gidince
Kalmamak icin gevelreiniging cikiyorum en pislik yerlerde ben niye boyle oldum anlamiyorum mutlumusun diye sor hic mutlu deilim
Kaciyorsun aklindaki dusuncelerden
Herhalde oda Ola bilir
Iyi dusun ve soylesene seni en cok korkutan nedir
En cok korktugum sey cocuklarimi kayip etmek... onlari cok seviyorum... ve gecmisim kafama cok takiliyor.. insanlar neden bukadar kotu ben bu dunyada normal bir insan olarak yasiyamiyorum artik
Ama yaptiklarinin cogu cocuklarini kaybettirecek seyler onu iyi dusun.. kim bu insanlar peki ve gecmisin de ne var nedir senin pesini birakmayan
Hepsini anlatamam cok uzun en iyi arkadasima bir sordum ben niye boyle oldum diye bu arada yurt disinda yasiyorum oda bana sen cehennemi yasadin normal deilmi dedi boyle olman
Cehennemi yasamissin ama o cehennemi hala yaninda tasiyorsun
Ve halen icindeyim sanki
Yok birakmamissin gecmiste almis getirmissin biraz sakinlesmelisin bagimlilik yapan seyler kullaniyorsan birakmalisin
Bagimli sigara alchol haftada bir 2haftada bir ama ozaman oyle boyle değil intihar eder gibi iciyorum mesala bu hafta sonu yine oyle seyler yapdim ki kendimi rezzil ettim bir mekanda adam gorevli var beni cok goruyor bana dedi senin ozel hayatinda baya sorunlarin var belli dedi bende yuzumu cevirip gittim. baska bagimli oldugum deilde saki lesdirici aliyorum mecburum dokterdan korkularim var cunku paniek ve depresion ilaci geriye ne kaldi demi 😀
Yok yok sen de , ne yapmissin boyle ya kendine doktora git bence boyle bi ilerleme ksydedememissib
Sokter biliyor hap yaziyor saliyor beni
Dokter
O zaman doktoru degistir o sana yardim etmiyor daha da itiyor batakliga