Sevgilim eski sevgilisine çirkin diyince neden sinirlenmiştir?

Sevgilimin eski sevgilisi çok çirkinmiş, bir fotoğrafta görmüştüm. Hatta erkeğe benziyor. Ben herkesin hayran kaldığı güzellikte biriyim, her girdiğim ortamda bununla ilgili iltifatlar alırım. Başka ülkelerde de her dışarı yalnız çıktığımda benimle tanışmak isteyen birileri oluyordu. Fakat buna rağmen sevgilim bana beyaz tenli olduğum için solaryuma gitmemi söyledi. Duvar gibi beyaz olduğumu, biraz bronzlaşırsam daha iyi görüneceğimi söyledi. Oysa ten rengimle ilgili de iltifat alırım sık sık. Erkek arkadaşımın bu davranışına çok bozuldum. Üstelik daha önce kimsenin yüzüne bakmayacağı kadar çirkin biriyle olmasına rağmen hatta homofobik olduğu halde transa benzeyen biriyle beraber olmasına rağmen bana bunu söylemesine çok bozuldum. Ben ondan en az 10 gömlek yukarıdayım. O yüzden eski sevgilisi hakkında çirkin, kıllı, neandertal gibi ağzıma geleni saydım. O da savunmaya geçti. Düşündüğün gibi bir kılı yok, ben biliyorum gibi şeyler söyledi. Bana göre güzeldi dedi. Beni daha da kışkırttı. Şimdi hakaret edip duruyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

Sevgilim eski sevgilisine çirkin diyince neden sinirlenmiştir?