Sadece 690 tl karsiliginda bir tatlım ç0cugu olabiliyorsunuz.
Yolun ortasinda gaza daha da basiyor ayı oğlu ayı. İcerisindeki o şoförü egzoz gazinda bogmak isterim.
Sadece 690 tl karsiliginda bir tatlım ç0cugu olabiliyorsunuz.
Yolun ortasinda gaza daha da basiyor ayı oğlu ayı. İcerisindeki o şoförü egzoz gazinda bogmak isterim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ceza verilmeli
Arabasina tas atmak veya çizmek lazim
O kadar da değil me
Mq.
Laftan anlamıyor kimse, cezalar çok düşük. Milletimiz malına zarar grlince akli başına gelir. En az 20 bin tl zarar etsin birdaha cesaret edemez
Medeni bir ülkede yasamiyoruz, milletimizin yuzde 80 i yabanidir
Sende boş konuşacak kadar medeniyetsizsin devlet illaki belli bir ceza seviyesi zaten belirlemiş sana düşen bir şey değil
He ben medeniyetsizim aynen aw. Ben insanimizi iyi taniyorum olm, laftan anlamiyorlar işte. Kendisine zarar gelmedigi surece akillanmazlar tecrubeyle sabit.
Devlet tam olarak ne ceza veriyor guzel kardeşim bi soyler misin? 690 tl ile mi?
It ugursuz, kekolar şehurlerin işlek caddelerinde milletin gozu onunde kapkaccilik yapiyor, biçak cekiyor. Bunlarla ugrasmak zorunda birakan devlet mi ceza veriyor biraderim?
Kadinlara istismar eden, tacizciyi tecavuzcuyu serbest birakan. Dolandiricilari salan?
Gündemi unutacak kadar balik hafizalisin herhalde. Kimler salindi disari hatirlasana. Mesela dilan polat
Kadın polisimizi olduren hayvanın 70 e yakin suç kaydi çıktı. Kadin cinayetlerini yapanlarin 20 den fazla suc kaydi çıktı. 16 yasinda gaspçının 50 ye yakin sabika kaydi çikti. Ve bunlarin hepsi disarida. Ben medeniyetsizim kardesim aynen, avut kendini
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!