O zaman kendine şunu hatırlat o olsaydı bi gün değerimi bilmiyecekti daha çok şey paylaşmış olacaktınız ama şimdi gitti en başından ne olduğunu belli etti öyle düşün, kalbine şunu söyle Sana sahip ola ak kadar değerli biri değil ✨️
şu an kendimi o şekilde doldurmaya çalışıyorum ama çok saçma bi şekilde o gunun gecesi rüyama girdi İALCIALFLW ruyamda bana şey diodu ben hamileyim falan o derece saçma bi ruyaydu yani
Asla dönmez. Hedefçildir. Hedefine odaklanır. Geriye asla bakmaz sürekli ileriye odaklanır tepelere odaklanır daha yukarı daha iyisi. Bencildir kendi her şeyden daha değerlidir.
Peşinden 1 gün daha git sonra bir anda bırak hatta profil resmini de değiştir hiç yaşanmamış gibi davran. Sen ondan kaçtıkça oda buna noluyor diyecek senle ilgilenmeye başlayabilir. Yay burcu böyledir kaçtıkça hedef haline gelirsin. Yay burçları bu yüzden evlenemiyor evlense de kibirleri yüzünden boşanıyorlar.
Kutularsan onun gözünde özgüvensiz kız hala benim peşimden geliyor düşüncesi yaratırsın. Aksine umursama. Yay burcunu iyi araştır bunlar öyle bencil ki sadece kendilerini düşünürler.
İlk peşimden koşan oydu istemediğimi dile getirdim. Sonra askere gitti askerde de yazdı aradı. Moralim bozuk değilken bozuk sanıyordu iyimisn falan diodu baya ilgileniyordu benimle bianda puf oldu kısaca
Sen istemezken o peşinden koşuyordu çünkü sen kaçıyordun o hedef haline getirmişti. Bu sefer sen ona gidersen o kaçar. Yay burcu çok ters bir burçtur. Hedefi için her türlü sevgiyi gösterir yağmur gibi yağar ama hedefine ulaşınca da kaçar. Böyle garip bir burç yay. Doğum gününü kutlarsan sadece teşekkür ederim yazıp devamını getirmeyecektir. Deneyebilirsin.
Yay burcuyla başa çıkamazsın ki. Onun gururuyla başa çıkamazsın. Dene gör. Mesela hâl hatır sorarsın doğum gününü kutlarsın geriye dönüşü olmazsa sen üzülürsün. Ben olmaz diyorum. Yay burcu sürekli ileriye bakar geriye bakmaz. Kendisine yazan kıza da özgüvensiz gözüyle bakar. Onların doğasında var bu.
Koç peşinden koşturmayı seven inatçı ilişkide mutlaka maddiyata önem veren sinirli öfkeli olabilen burçtur. Erkeği güzel kadına bakar kadını ise paraya bakar. Bu açık ve nettir.
Parası için değil. Asgari ücretli kirada oturan birini tercih etmezsin de durumu iyi olan genelde iyi arabası ve 3+1 geniş evi olan birini tercih edersin bu koç kadınının kriteridir isteğidir. Bide tipe bakmıyorsun yakışıklılıktan daha çok özgüveni olan erkek ilgi çeker. O kişinin bir şeyler başarabileceğine falan inanırsın. Evet yay öyledir ama yayda koç gibi ateş burcudur. İlk başta yağmur gibi yağar ilgisiyle sevgisiyle. Sonra kaçar gider. Böyle enteresan bir burç yay.
Koç kadını akıllıdır zekidir tuttuğunu koparır eğlencelidir ağzı iyi laf yapar komiktir mizahı gelişmiştir sohbeti muhabbeti iyidir. Ama her erkeğin çalabileceği bir enstrüman değildir. Koç kadınını her erkek idare edemez kafa yapını anlaması lazım karşındaki insanın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir hayatim. Giden için vakit kaybetme kendine odaklan. Giden senin seviyene yükselememiş o da pes etmiş boş ver.
Çok haklısın
Unutma sen değerlisin, bu hayat kimse için keşke demeye gelmiyor ✨️
Çok haklısın
Cidden ama yokluğu çok zoruma gidiyor
O zaman kendine şunu hatırlat o olsaydı bi gün değerimi bilmiyecekti daha çok şey paylaşmış olacaktınız ama şimdi gitti en başından ne olduğunu belli etti öyle düşün, kalbine şunu söyle Sana sahip ola ak kadar değerli biri değil ✨️
Dönerse kaypağın tekidir, kararlarının arkasında duramıyordur yavrum. Dönerse sen gönder, ondan bir bok olmaz zira
Öylemi dersin
Dedim
İyii
Eskiler ne der bırak gitsin dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır
:)) çok haklısın
Ben değil eskiler haklı🙂
Deden geri geldi mi? Yani şair burada bunu söylemek istiyor gerçekten giden gelmez 😀
Pişman damı olmaz
Gitmek isteyeni bırak gitsin sal.. pişman olursa zaten sana bir şekilde döner. Olmazsa zaten bırak dönmesin 😀
Yani
Gecenin 3.30'unda git uyu 😀
Uykum yok
İyi o zaman diğer arkadaşların da fikrini al fikir veren olur olduğu İyi geceler. Aşk acısı bu saatte çekilmez 😀
ŞALCŞAMCMS ÇOK SAĞOL
Salça mı ne salçası 😀
Geri dönse bile artık ondan hiç bir beklenti olmamalı
Gittiği içinmi
İllaki öyledir yarı yolda bırakan gene bırakma korkusu içerisinde yaşamaktansa dönmesin daha iyi
Çok haklı konustn
Belirsizlik herşeyden yorar
Onun için geri dönmesi hiçbir şekilde bekleme hayatıma devam ettim
Deniyorum işte
Denemek değil her zaman kararlı olacaksın hiçbir faydası olmaz zaten faydası olsa seni bırakıp gitmez
Haklısında anılar bianda silinemiyorki kafamı gunduzleri dağılmaya çalışıyorum aksamları uyuyamuorum bile dusunmektrn kendimle bas basa kalıyorum
Ben senin yerinde olsam o anılar için beni bırakıp gidenin her saniyesini nefretle anırdım
şu an kendimi o şekilde doldurmaya çalışıyorum ama çok saçma bi şekilde o gunun gecesi rüyama girdi İALCIALFLW ruyamda bana şey diodu ben hamileyim falan o derece saçma bi ruyaydu yani
Az şeyler sen de bilinçaltı olmuş ve kendini baya sitrese sokmuşsun hiçbir zaman hiç kimse senin değerinden daha değerli değildir bunu asla unutma
Sen nası atlattım
Hiçbir zaman benden daha değerli hiç kimse olamaz her zaman ben bunu düşünürüm
Kimseyi bulamazsa belki
Okadar mantıklı konustunki haklısın
Ama özlemezmi sence
Dönmez
Pişman damı olmaz
Burcuna bağlı.
Yay burcu
Asla dönmez. Hedefçildir. Hedefine odaklanır. Geriye asla bakmaz sürekli ileriye odaklanır tepelere odaklanır daha yukarı daha iyisi. Bencildir kendi her şeyden daha değerlidir.
:/
Id
Peki gelmesi için napabilrmki
Peşinden 1 gün daha git sonra bir anda bırak hatta profil resmini de değiştir hiç yaşanmamış gibi davran. Sen ondan kaçtıkça oda buna noluyor diyecek senle ilgilenmeye başlayabilir. Yay burcu böyledir kaçtıkça hedef haline gelirsin. Yay burçları bu yüzden evlenemiyor evlense de kibirleri yüzünden boşanıyorlar.
Bide parayı ve adam kullanmayı çok severler. Sana bir tavsiyem var. Tamamen bırak unut gitsin. Duygu muygu yok onda
Sence doğum gununu kutluyayımmı
Kutularsan onun gözünde özgüvensiz kız hala benim peşimden geliyor düşüncesi yaratırsın. Aksine umursama. Yay burcunu iyi araştır bunlar öyle bencil ki sadece kendilerini düşünürler.
Umursamazsan yay burcunun gözünde değerli hale gelirsin. Çünkü özgüven onların gözünde budur.
Şey desem askerde şu an, "askerdesin die bu özel gununu kutlamak istedim doğum gunun kutlu olsun (isim)"
İyide zaten hiç yazmasam unutcak gitcek beni
Peki sen ondan doğru düzgün bir karşılık görebildin mi?
İlk peşimden koşan oydu istemediğimi dile getirdim. Sonra askere gitti askerde de yazdı aradı. Moralim bozuk değilken bozuk sanıyordu iyimisn falan diodu baya ilgileniyordu benimle bianda puf oldu kısaca
Sen istemezken o peşinden koşuyordu çünkü sen kaçıyordun o hedef haline getirmişti. Bu sefer sen ona gidersen o kaçar. Yay burcu çok ters bir burçtur. Hedefi için her türlü sevgiyi gösterir yağmur gibi yağar ama hedefine ulaşınca da kaçar. Böyle garip bir burç yay. Doğum gününü kutlarsan sadece teşekkür ederim yazıp devamını getirmeyecektir. Deneyebilirsin.
E napıcam geride donmucekki
Yay burcuyla başa çıkamazsın ki. Onun gururuyla başa çıkamazsın. Dene gör. Mesela hâl hatır sorarsın doğum gününü kutlarsın geriye dönüşü olmazsa sen üzülürsün. Ben olmaz diyorum. Yay burcu sürekli ileriye bakar geriye bakmaz. Kendisine yazan kıza da özgüvensiz gözüyle bakar. Onların doğasında var bu.
Pişman olmaz yani
Hayır.
Anladım , koç burcu nası biridir sence
Koç peşinden koşturmayı seven inatçı ilişkide mutlaka maddiyata önem veren sinirli öfkeli olabilen burçtur. Erkeği güzel kadına bakar kadını ise paraya bakar. Bu açık ve nettir.
Ben koç kadınıyım ama yay erkeğimi parası için isteidğim falan yok
Hiç bir zmn maddiyata bakmadım bakmamda
Parası için değil. Asgari ücretli kirada oturan birini tercih etmezsin de durumu iyi olan genelde iyi arabası ve 3+1 geniş evi olan birini tercih edersin bu koç kadınının kriteridir isteğidir. Bide tipe bakmıyorsun yakışıklılıktan daha çok özgüveni olan erkek ilgi çeker. O kişinin bir şeyler başarabileceğine falan inanırsın. Evet yay öyledir ama yayda koç gibi ateş burcudur. İlk başta yağmur gibi yağar ilgisiyle sevgisiyle. Sonra kaçar gider. Böyle enteresan bir burç yay.
Koçun ruh eşi hangi burçtur sence
Koçun ruh eşi ikizlerdir veya terazi.
Koçu en çok çeken burç yengeç burcudur
Koç kadınıyla hayat geçermi sencd
Koç kadını akıllıdır zekidir tuttuğunu koparır eğlencelidir ağzı iyi laf yapar komiktir mizahı gelişmiştir sohbeti muhabbeti iyidir. Ama her erkeğin çalabileceği bir enstrüman değildir. Koç kadınını her erkek idare edemez kafa yapını anlaması lazım karşındaki insanın.
Kendi etrafında belki
Belki bir gün döner
Giden geri dönseydi dedem dönerdi oda dönmedi 😎
dönse de yarar mı geldiğinde
Gittiyse donmesin
Kararlığın çok güzel
Donsede bir bok olmaz ondan
Ölen dirilir mi
Gidenden kastım ölmesi değil
Benim de ölmesi degil gizli kulanici
Ney yani
Gideni beklemek mallık yani
Haklısın
Bilmediğim bisey soyle
Haklı değilsin
Tam saka
Çok sinir bozucu bunu bilmek
Seven döner
Pişman olan donermi peki
Ama soru su sevseydi zaten terketmezdiki
Seven döner dediğim gibi, pişman olsa gurur yapar ama seven gururu hiçe sayar yine döner. Sonuç olarak mesele sevmek
Haklısın
Elbette dönende olur
@sprik madem öyle neden gidiyo o zaman
@Hassas_Dokunuşlar o anlık duygu durumuna öflesine göre gidip pişman olabilir
Seven gitmez
Seven , sevdiğini hatalarıyla birlikte yine alttan alıp sevmeye yinede devam eder bence.
@Hassas_Dokunuşlar Ama belki o an daha fazla uzatıp karşındakini üzmek kırmak istememiştir onun kardeşim gitmiştir düşününce üzülmüştür
Kardeşim yanlışïkla yazmışım xbcbfb
Üzmek istememiş ise bilmiyor mu kendisi gidince uzelecek sevdiği 🤔
@Hassas_Dokunuşlar işte o an insan her detaya kadar düşünemeye bilir
Dönmez
Dönüyor genelde
bir şey sorabilirmiyim knk
Doner
Giden geri donmesin
döner de gittiği gibi bulur mu bilemem
Çok zor.🙋♂️😕
Dönebilir elbette
Dönebilir
Çoğu kişi dönmez dio sen döner diosun, pişman olduğundan o döner sence
Dik durup hayatına bakar ve mutlu olursan döner ama ezilmiş, bitmiş, sürekli onu arayan mesaj atan bi tip olursan dönmez
Dönmez