Cocuk dengesiz mi?

bölümden bi erkekle gecen ay ilk kez muhabbetimiz olmuştu. aynı liseden mezun olmuşuz. birkaç tane erkeği tanıyıp tanımadığımı sormuştu, tanımıyorum deyince nasıl tanımazsın ya okulun en kilolusuydu falan demişti. ben tanımıyorum dedikçe diğer iki erkek güldü. sürekli bi şey sorunca benimle dalga geciyor herhalde diye düşündüp telefonuma bakıyormus gibi yaptım. 5 sn sonra baktım yanıma gelmiş kolundaki yarayı gösteriyor. sonra kalktım gittim. şimdi de otobüs beklerken yanıma geldi ve bana "o dedigim çocuklarla tanıştın mı" dedi. sonra "tanısan şaşırırdım zaten hepsi keş tipler" falan dedi. biraz derslerle ilgili konustuk, otobüse bindik indiğimizde arkadaşım bana "yavaş yürüyelim de o çocuk önden gitsin" dedi ama çocukta yavaş yürüyordu ve çaktırmadan arkaya bakıyordu mecbur yanına gittik. metrodan inip otobüse bindiğim yeri öğrenince "pardon da sen slk mısın niye ordan biniyorsun ki" dedi başka bir yer söyledi. gülerek söyledi ama bu yine beni zorbalıyor herhalde diye düşündüm sonra bende soguk cevap verdim. o da metrodan inerken ukala sekilde hadi Allaha emanet dedi gitti. cocuk mu dengesiz ben mi abarttım

Cocuk dengesiz mi?