bölümden bi erkekle gecen ay ilk kez muhabbetimiz olmuştu. aynı liseden mezun olmuşuz. birkaç tane erkeği tanıyıp tanımadığımı sormuştu, tanımıyorum deyince nasıl tanımazsın ya okulun en kilolusuydu falan demişti. ben tanımıyorum dedikçe diğer iki erkek güldü. sürekli bi şey sorunca benimle dalga geciyor herhalde diye düşündüp telefonuma bakıyormus gibi yaptım. 5 sn sonra baktım yanıma gelmiş kolundaki yarayı gösteriyor. sonra kalktım gittim. şimdi de otobüs beklerken yanıma geldi ve bana "o dedigim çocuklarla tanıştın mı" dedi. sonra "tanısan şaşırırdım zaten hepsi keş tipler" falan dedi. biraz derslerle ilgili konustuk, otobüse bindik indiğimizde arkadaşım bana "yavaş yürüyelim de o çocuk önden gitsin" dedi ama çocukta yavaş yürüyordu ve çaktırmadan arkaya bakıyordu mecbur yanına gittik. metrodan inip otobüse bindiğim yeri öğrenince "pardon da sen slk mısın niye ordan biniyorsun ki" dedi başka bir yer söyledi. gülerek söyledi ama bu yine beni zorbalıyor herhalde diye düşündüm sonra bende soguk cevap verdim. o da metrodan inerken ukala sekilde hadi Allaha emanet dedi gitti. cocuk mu dengesiz ben mi abarttım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bayağı dengesiz hemde
ya bi şey daha sorabilirmiyim
Tabii
ben bu cocuga instagramda istek attım kabul edip bana istek attı takipleşmeye başladık. 5 gün sonra takipten ve takipçiden çıkardı. madem cıkaracak neden istek atıyor? sadece beni çıkardı bu arada takipçisi azalmadı
Başkası girmiş olabilir hayatına
ya tamam ama bizim şu ana kadar iki kere muhabbetimiz oldu belki arkadas olarak istek attım ne var bunda
İşte tehlikeli bulup çıkarmış olabilir
onun benimle ilgili bi düşüncei veya hissi olsa böyle yapmazdı dimi?
Kesinlikle yapmazdı
peki teşekkür ederim
Yani kısaca ondan sana yar olmaz maalesef. 😔😔
ya bundan birkaç ay önce cocuk bana o kadar soru sorunca arkadaslarıma anlatmıştım, ilgisi var gibi dediler de öyle degilmiş demek ki
İlgisi olan böyle davranmaz kii ama.
ya dediğim gibi tanmıyorum dedikçe birilerini sorunca sonra bende muhattap olmasın diye telefona bakıyormus gibi yaptım 5 sn sonra yanıma gelip kolundaki yarayı gösterip "osman bıcaklayacaktı ben kendime batırdım" falan demişti de uyduruyor. düşmüş yara izi kalmıs hatta dövmeyle kapatmıs falan. ay ne gereksiz detay verdim dhagdghhs
😄😄 evet o son detayları pek anlamadım ama gerçekten ilgisi olan biri öyle davranmaz tanımak için konuşur yaklaşır illa ki
e bu niye bana sardı o zaman
😄 bir şey dicem cins biri o fazlasıyla direk engelle çıkar hayatından bence
of ya hoşlanmıstım ama slk ya bari direkt silseydi istegi. gururum kırıldı
Yaaa boş ver dahaa gençsin. Öyle aptallar için zamanına yazık