Diğer Aklima mutis bi pazarlama taktigi geldi nasil sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Simdi bir tane otel acicam sonra bikinili fotolar paylasicam onunde gelsin musterilerr 😀 Güncellemeler1 yıl Calmayin fikrimi nolur Aklima mutis bi pazarlama taktigi geldi nasil sizce? Cevapla Fotoğraf Soruları Otel Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Otele değil sana müşteri olmaya gelirler. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bak simdi knk ben o otelde kalcam benimle birlikte ayni havayi solimak icin musteri olmak isteyen cok olur bence hahaha Yorumla
mrtcnsmsk23 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Dikkat et otel baskın yemesin knk 😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne baskini? Anlamadim Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 333 cevap paylaştı. Yavrucum yat uyu lütfen uyurken daha hayırlısın 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Adamsın bekliyoruz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Adm dilm kadinim Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Her ne haltsan, memeli bikiniler gelsin bekliyoruz. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yaşın kaç senin 18 den büyük değil o kesin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nerden kesinmis Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dürüst ol hadi 😅 kaç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Otele değil sana müşteri olmaya gelirler.
Bak simdi knk ben o otelde kalcam benimle birlikte ayni havayi solimak icin musteri olmak isteyen cok olur bence hahaha
Dikkat et otel baskın yemesin knk 😂
Ne baskini? Anlamadim
Tam olarak ne pazarliyacaksin
Yavrucum yat uyu lütfen uyurken daha hayırlısın
Adamsın bekliyoruz
Adm dilm kadinim
Her ne haltsan, memeli bikiniler gelsin bekliyoruz.
Yaşın kaç senin 18 den büyük değil o kesin
Nerden kesinmis
Dürüst ol hadi 😅 kaç