Arkadaşlar yardım! Siyahlar ve renkliler birlikte yıkanır mı?

Acil! Siyahlarla renkliler yıkanır mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Beyaz giysilerinizin beyaz kalmasını istiyorsanız beyazları renkli giysilerle yıkamak iyi bir fikir değildir. Soğuk suyla yıkama, giysilerin sıcak su gibi renk akmasına neden olmaz. Yalnızca soğuk su kullanıldığında renk aktarımı yine de gerçekleşebilir, bu nedenle renkleri ve beyazları ayrı tutmak en iyisidir.
Olmaz. Ayrı yıkansa daha iyi olur. Çamaşırlarınızı yıkamak için farklı kumaş türlerini ve farklı renkli giysileri karıştırmanız uygun görünse de, bunu yapmak aslında iyi bir fikir değildir. Koyu ve açık renkli giysiler soğuk suda ayrı ayrı yıkanmalıdır. ... Karanlıkları, beyazları ve ışıkları birlikte kurutmanız da önerilmez.
Kategoriler şöyle olabilir :
Bazı markaların kotları çok renk atabiliyor. O yüzden tamamen diğer çamaşırlardan izole edilerek yıkansa daha iyi olur.
Bir de sutyenlerini de renklerine göre sutyen sepetlerinde düşük ısıda yıkamalısın. Hatta iç çamaşırlarının hepsini diğer çamaşırlardan izole et. Çünkü düşük ısıda yıkanması ömürlerini uzatır ;)
Siyahlarla renkliler yıkanır mı , ben asla yıkamam. Hele beyazlar varsa, renkli iç çamaşırlarından ayrı yıka. Onlarda kategoriler :
Kısa cevap evet. Ama bir çamaşır felaketini önlemekten çok daha fazlası var. Mavi kot pantolon ve havlu gibi birçok ürün, kanamayı önlemek için satın alındıktan sonra kendi başına yıkanmalıdır. ... Giysileri beyaz, parlak ve koyu olarak ayırmak, çamaşır makinesinin sahip olabileceği solma etkilerini en aza indirir.
Beyazları yüksek ısıda yıkayabilirsin. Sonra mesela çoraplar hariç tüm çamaşırları ters çevirip yıka ve düğmeleri ilikle, fermuarları kapat.
Kolay gelsin ;)
teşekkür
rica :)
Senin o kafana uysalar giyecek kıyafet bulamazlar çünkü her şey çamaşır sepetinde yıkanmayı bekliyodur , esas olan hızlı ve birlikte karışık yıkamayı sağlayacak , kanama önleyici maddeleri suya katmak
Bişey olmaz beyazlar için olanları renkliler için kullanma ağartıcı var renkleri açılır
Rica ederim
Siyahin rengi diğerlerine bulasabilir
Cevap
8Cevap
abooov. Bende ayrı eve çıkasım vardı bu soruyu görünce korktum yeminle :D
Peki siyah ağırlıklı ama çok renkli kıyafetler beyazlarla ya da çok renkli giysilerle yıkanır mı , bundan bahsetmemiş canım
Yıkanmaz heralde öyle biliyorum
teşekkür
bişey olmaz ben denedim kullan
rica ederim beybisi :)
Umarim dalga amaçlı sorudur !!!
yikanmaz ya sanirm olmaz hayir
gökkuşağını elde edersin 😄😄
evet iste o isler öyle olmuyo 😄😄 once ayirmalisin onlari
valla cidden biliyorum yillardir kendim yaptigim icin aslinda siyahlar beyazlar ve renkliler ucude ayri ayri yikanmali ama yapmiyoruz hicbirimiz... ama beyazlari mutlka ayirmalisin.. deterjan olayina gelince sivi deterjan kullan siyah ve beyazlarin karistirilmamali cunku faydasi olmaz
yok valla mutfakta da fazla iyiyim evde de oyle dile kolay 10 yildir tek basimayim
Siyahlar daha siyah beyazlar daha siyah olur
Normal deterjan yok mu
renkler koyulasabilir ama
renk mendili olmadan bırlıkte yıkanamaz
Evet
Yıkanır birşey olmaz
Yikanir
Hayır.
Yıkanmaz.
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?