Kocam her ay beni telaşlandırıyor?

yeni evlendik 3 ayımızdayız sürekli ev geçindirmekte zorlandığını , kirayı yetiştiremedigini çalışsan en azından kendi kişisel ihtiyaçlarını alırsın diyor ben ayrılmak istediğimde evlenelim demişti ben anksiyete ve sosyal fobi bozukluğum var bunu biliyordu ve en başından herşeyi konuştuk ben onun evi arabası olmamasına rağmen evlendim parası yok diye sorun etmedim pnun yaptığına bakın artık suçlu hissetmekten bıktım boşanmalı mıyım kendimi güvende hissetmiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Bana düğün yapmayalım o parayla ev alırız dedi ortada ev alma durumu yok borcu çıktı 200 bin sürekli altınları vermediğim için bebi suçluyor vermek zorunda değilim senin yüzünden ev araba alamıyoruz diyor kebdimi çok değersiz hissetmeye başladım. Ben baba evinde çok rahattım 9 dairemiz vardı onun yaptıgna bakın sizce babamın parası için mi evli benle çok mutsuzum
Güncellemeler
1 yıl
hayat evde yemek temizlik yapmaktan ibaret değil diyor ben onu her sabah aç gitmesin diye kahvaltı hazırlıyorum hazırlama diyor çalış diyor çalıştığın parayı istemek için eve katkın olsu diyor biz çok kez kavga ettik en 20 ve ben ayrılalım farklı düşünüyoruz dediğim de bırakmadı beni saba birşry almak istiyorum alamıyorum deyipte sen çalış kendin al demesi çok komik kendi ihtiyaçlarımı karşılayacaksam niye evliyim seninle ne biçim erkek babam böyle değildi anneme bana bize mutsuzum hissizim cin
Kocam her ay beni telaşlandırıyor?