Kız kankamin exi?

Merhaba kızlar kız kankamin exi bana gerçekten kafayı takmış durumda olmuştu hemen size olayı anlatayım. Arkadaşıma dedim ki bu çocuk seni kullanıyor seni sevmiyor ve üstelik uygunsuz fotolar atıyor ona üstelik sonra arkadaşım exine söylemiş zaten hala konuşuyorlardi neyse bana yazdı hesabımı nerden bulmussa artık🙄 sonra sen benim duygularımın efendisi misin gibi şeyler söyledi sonra gözüme gözükme falan gibi şeyler dedi ucube dedi bende dayanamadım bastım hakaretleri. Daha sonra benden uzak dur pedo seni dedim ve engelledi sonra neyse arkadaşıma demiş o 0ruspu güzel kardeşim evini biliyorum gibi şeyler söylemiş kısaca tehdit etmiş işte neyse sonra bir kaç gün geçti işte 2 gün önce yine bir foto göstermiş hatta şeyleri akarken atmış arkadaşıma oda bana attı tabii ki ben bunları galerime yüklüyorum intikam almak zorundaydım ve işte ve ne demiş biliyor musunuz? Fakir tatlım kıyafet alacağı parası yok popona don alsın öyle laf atsın gibi şeyler demiş bende dayanamadım fake hesap açıp baya her şeyi yazdım ve sonra fotoğrafları attım ve arkadaşlar ama mesajlar ve fotoar görüldü yazısı olmadı ama engelledi? Sizce görmüştür değil mi hepsini? İlk mesajları sonra fotoları attım yani fotoyu atarken engellemiş olabilir sadace yazıları görmüş olabilir mi.. ama yani illa görmüştür ve sonra bir baktım arkadaşım beni engellemiş oysaki çocukluk arkadaşım hahahaa varoş insanlarla işim yok herkes iyi niyetimi kullandi yararlandı. tatlım çocukları.
Kız kankamin exi?