Kimin gelini böyle?

Kardeşim 12 senelik evli.. ilk başlarda gelin normaldi diyelim. Sonradan çok şımardı ego yüksek birde Allah için güzel kız.. bunu bildiği için de çok egolu. Heryerde bitmek istiyor yani hep orta gözünüzde olayım istiyor. Kendisi edepli olsa hiç sorun olmaz y hatta gururla götürürüz heryere.. kendisi arkadaşlarıyla buluşur bizi davet etmez. Ama biz gittiğimiz heryere onu götürmemiz gerekiyor diye düşünüyor 😏 eniştem le ablamın arasını bozdu bir zamanlar. Güzel olduğu için de çok cilveli erkeklerde bundan hoşlandığı için. Ablama giciklik olsun diye yaptı bunu.. ablam elini ayağını çekti bunlardan. Şimdi ben yeni evliyim ilk başlarda aramız açıktı bununla. Düğünden geri kalmamak için barıştı. Şimdi istiyor gelelim gidelim. Ben istemiyorum.. çünkü biliyorum ablama ettiğini bana da yapıcak. Annemde olduğumuz zamanlar bile belli ediyor hemen eşim yanlız kalsın konuşmaya çalışıyor. Sanane milletin kocasından.. işte sinsiliginden yapıyor. Adımız görümce nede olsa.. annemde istiyor hepbirlikte yiyelim edelim. Ben istemiyorum samimi olmak. Çünkü gerçekten seytan birisi annem anlamıyor bunu.. böylelerinden uzak durmak lazım😏

Kimin gelini böyle?