Gördüğünüz en degisik ruyada ne oluyordu?

gunaydinlar. az onceki ruyamda belediye twmizlikcisi olmuşum. bir köşede telefonumu birakip rahatca temizlik yapıyorum. belli bi is var ywtistirmem gereken acele ediyorum. 20 lerinde bir eleman gelmis ben işimi yaparken telefonumu benzetmis. baya fena yapmis yeni telefon alicak kadsr onu harcamis. onun siniriyle supurgemi alip butun mahalleye kim yaptı diye herkesi sorguya cekip elemanj arıyorum. sonunda buluyorum. cocugu elimden almak icin tanıdıkları geliyo. bir dukkands kapıyı kapatıp tanıdıkları disarda iken elemani bir gusel benzetiyorum. benzettikten sonra dedemlerin evine kaciyorum. oraya geliyorlar beni öldürmek için. tek kisi olduklarini sanıyorum. maşayla elemana saldiriyorum. elemana vurucakken 2. kisi geliyo. elemana vurmaya başlıyorum. tık yok hicbir erki etmiyo. maşayi düşürüyorum. gelen elemanlarin elinde de insaat demiri var. daha sayilari artiyo. bir den animelerdeki sacma sozleri okumaya başlıyorum anime muzikleri calmaya basliyo derken hizli bir hareketle 2 kisinin kafasını iki elimi kullanip havaya ucuruyorum. o arada havada ucup hala bir şeyler söylüyorum. etraf cevre falan da değişmeye başlamış. ben bir seyler soyleyip ucarken kopan kafalar tekrardan birleşmeye kafalsri eski hale donmeye basliyo. nasi bi ruya bu ya djdhjshs sanki kavga tokyonun mahallesinde geciyo
Gördüğünüz en degisik ruyada ne oluyordu?