Gecenin kraliçesi çiçeği en kısa ömürlü olan çiçeklerden bir tanesidir. Öyle ki bu çiçeğin ömrü sadece 4 saattir Şafak doğumu ile birlikte açan bu çiçek 4 saatin sonunda yapraklarını dökmeye başlar ve bunun sonucunda ise solmaya başlar. Bu çiçeğin oldukça sakinleştirici bir kokusu bulunmaktadır. Bundan dolayı nadir bulunan bir çiçektir. Çiçekçilerde ya da başka bir mezatçıdan almanıza imkan yoktur. Mevsimlik bir çiçek olarak adlandırılan bu çiçek nadide çiçekler kategorisinde değerlendirilmektedir.
Bendeki tabii daha yeni boy attı genç bir sürgün çiçek ne zaman verecek diye dört gözle bekliyorum. You Tube da queen of the night flower yazarsanız çiçeğin açılış videolarına ulaşabilirsiniz.
En nadir ve pahalı çiçeklerden birine sahibim, nasıl?
Sen kuğu yavrusu masalını bilir misin? Kuğu yavruları o kadar çirkindir ki büyüdüklerinde dünyanın en güzel kuşlarından biri olacağını kimse o yavruya bakıp tahmin bile edemez :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çok iyi
Okadar fotosentez et bilmemne yap ondan sonra 4 saat yaşa hop gitti çekilcek dert değil bitki kardeşe imrendim galiba 🙊
Çiçek alınca ölecek mi🥹🥹 ağlıycam galiba
Nerden buldun bunu bende cok aradim yok bulamadim
Vaovv çok nadir ve pahali duruyor (!)
Sen kuğu yavrusu masalını bilir misin? Kuğu yavruları o kadar çirkindir ki büyüdüklerinde dünyanın en güzel kuşlarından biri olacağını kimse o yavruya bakıp tahmin bile edemez :)